Party Party

Denna kväll, Lördagskväll var verkligen jätte rolig.
Kom till Lotta, hon öppnade sina presenter från mig och Linn, det verkade uppskattas iaf. Hoppas du får användning för båda två.
Ibörjan var det jag, Linn och Lotta. Lotta började blanda bålen, mycket god blev den. Sedan så började Lotta göra en tomatröra, vet inte vad den heter. Men den skulle läggas på små crostini (stavas)? Meningen var ju att alla som skulle komma skulle få. Men allt var nog slut inom 20 minuter iaf. Jäkla gott det där.
Vi började med ett glas med bål och knäppte en varsin cider. Sakta med säkert så började man slappna av när vi hade satt igång med singstar. Man är ju inte bra någonstans, men vann gjorde jag några gånger.
Efter en stund kom, Emily och Frida och sedan kom Janna. Det blev spel "med andra ord". Mycket roligt. Man var ju inte så full så man kunde iaf tänka klart.
Vid halv 12 tog vi taxi ner, den taxibilen var grymt nice, vi satt 5 där bak och vi alla såg varandra, riktigt nice.
Vi drog ut på Lotus, riktigt kul faktiskt. Det blev en massa dans, eller det blev bara det, en paus för en rundtur blev det ju också. Nu dagen efter och redan igår natt kände man i knäna, så nu har jag grymt ont, kunde knappt gå ner för trapporna. I slutet blev det en massa dans, då hade man ingen alchol i kroppen, så det var ju inte så där jätte lätt att släppa loss. Jag och Janna var kvar till sist och körde vårat race och i slutet kom Niklas och hanns vänner så stod vi och dansade, trevligt trevligt. Men tack för en skit trevlig. Nu vill man festa snart igen. Tjing pling






Uppdaterad 18,45. Kom och tänka på en sak. Igår när jag och Janna stog och dansa kom det en riktigt skön låt med ritkgit tug bas, då säger jag till henne, - fan denna låt vore skön att ha sex till. Då säger hon:- jag vet bättre låtar man kan ha till. Så när vi stog och väntade på bussen, fortsatte våran diskution om vilka låtar som skulle vara sköna. Haha, jäkla bra diskution.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0