Gröna lund


Imorgon blir det Gröna lund med några klass tjejer.
Jihoo 12,03 åker tåget, slutar 03,00.


Öl spel, dans, prat & utgång

Igår var de förfest hos mig. Det var Jag, Sandra Patrycja och Linn. Jag tycker vi hade skit kul, I början var de väl kanske lite stelt men det fixa upp sig med lite sprit i kroppen. Efter ett tag blev det öl spel, vi gjorde lite egna regler så man blev ju lite dragen för snabbt, Men ja klarade mig från någon baksmälla iaf, de andra vet ja inte hur de mår idag, bra hoppas jag. VI drog ut vid 23,30. Vi drog till Nybron, men ditt gick alla förutom Sandra hon kanske var den som mådde mindre bra, så hon gick hem. Men vi andra tre dansa och hade det kul. Efter någon timme gick Linn hem för hennes dragkjedja på linnet hade gått sönder. Men jag och Patrycja stanade kvar och dansade och prata med folk. En skit lyckad kväll .Tack tjejer.



Bra start

Vaknade väl runt 12,00 tiden. Gick upp gjorde te, men de fick ja knappt smaka på innan min lille bror ringde och frågade ifall jag skulle med till Ica Maxi, Jag skulla ditt och köpa mera Allevo, det kostade endast 119 :- kr där just nu. Så jag och min älsta bror och min lille bror åkte ditt. När vi kom ut från affärer så moffade vi något slaggs spätt som min bror hade köpt och så hade vi en varsin bravo juice i handen. Sedan åkte vi hem till min älsta bror, (han har precis flyttat), men jag älskar hanns lägenhet. Hos honom så moffade vi glass, maränger, cola sås, choklaskulor och jordgubbar. Det var riktigt gott. Sedan åkte vi och hämtade min cykel, så nu är jag hemma och har gjort allt som jag skulle hinna med innan jobbet ikväll. Är nöjd, men lite trött. Går dagen var jätte rolig. Lägger upp bilder sen när jag orkar. Tack alla för igår.
I morgon vid 12,00 går ett tåg till stokholm som jag ska med, jag ska åka till Grönalund med Åza, Pontus och anna och kanske några flera. Det ska bli skit kul, jag kommer vara skit trött men det får jag allt vara.
Nu får jag se vad som händer innan jobbet. Tjing pling

Dagens köp


Dagens köp:
Väska från Nuknuk.se 349:-

Sing star, Kina mat & Teqilla shottar

Går dagen var så sjukt lyckad. Ok, de blev kanske lite mycket sprit i slutet och när man väl kom hem så var väl inte allt på topp. Men nu när man tänker efter så fy vad jag skrattade och de var jag inte ensam om.
Började med att jag mötte Linn på Hemköp för att köpa grogvirke, sedan cykla vi vidare i regnet bort till Lotta där vi skulle förfesta och ha kul. Kommer ditt där Elin och Janna redan är hem bodda i sing star. Men vid 21,00 tiden ringde vi och beställde mat, det satt gott  i magen kan jag ta och säga. Sedan blev de spel, shottar och massa skratt. Något som som nog alla sa över 100 gånger i går var nog  - HALLÅ MONICA!!!. Fan det kommer man ju säga ett antal gånger nästa gång de blir vi 5 som festar. Vid 00,00  kom taxin och åkte ner till Harrys, I taxin blev de song och röj. Väl inne på Harrys dansade vi och jag tyckte vi hade skit kul och jag hade verkligen skit kul. Tack för en sjuk bra kväll..
   
  
(flera bilder finns på min Bilddagbok Fotini))

Dagens


Dagens:
Tröja -
Gina Tricot
Linne - H&M
Skor - Converse
Sjal - H&M
Väska - Fred Perry
Smycken - Cocoo.se, H&M & Misterbling

Går Dagens


Dagens:
Klänning -
Ellos
Skor - La Redoute
Halsduk - H&M
Smycken - H&M, Cocoo.se & Misterbling.se

Vimmel

En bild på mig, Elin och Lotta på Harrys.
Flera bilder från kvällen kommer läggas upp


19,00

Sitter nu i skolan och väntar på att jag ska börja min sista lektion som är Foto B mellan 16,15-19,00. En så jäkla hemsk tid, men man får väl göra de bästa av detta.

Dagens köp

Beställde dessa skor, men är väldigt osäker om jag ska skicka tillbaka dessa. Diggar dom men ändå inte på ett sätt.!!!





Dagens


Dagens:
Jacka - Gina Tricot
Tröja - H&M
Kjol - Ellos
Skor - H&M
Väska - Nuknuk.se
Smycken - Misterbling.se, cocoo.se & H&M

Dagens

 
Dagens:
Jacka -
Cubus
Tröja - Axelsson
T-shirt - EGO
Jeans - Cheap Monday
Skor - H&M
Väska - LA Redoute
Smycken - Ur & Pen

Dagens köp


Tröja från Calirotts 150:- REA

Resultat


Nyfärgat hår tack för hjälpen Patrycja

Färgning

Kom nyss hem från stan. Natalie följde med ner till stan, jag skulle bara köpa hårfärg. Blir samma som förra gången, men får se hur de blir denna gång. Kanske samma de vet man inte. Annars så har skoldagen varit skön och bra, började iof 08,45 idag med svenska, sedan dans, det var skit kul. Blev svettig, men de var bara skönt, känns som att man behöver det. Började med min mat ersättning idag, har druckig de två gånger idag, Men fan den smakar skit. Efter maten hade vi en lektion - projekt och företagande, skit tråkigt, men är med roliga personer så det ska nog gå bra. Efter skolan åkte jag jag hem bytte väska och drog ner på stan som sagt. Ska snart träffa patte hon ska hjälpa mig med håret och sen får jag se om de inte blir för sent så ska jag till Natalie och kolla på film =). Ha en bra fortsatt dag Tjing pling


Dagens

 
Dagens:
Tröja - Adidas
Undertröja - Smartgirl.dk
Skor - Converse
Väska - H&M
Sjal - H&M
Smycken - Cocoo.se & glitter

3 timmar

Har försökt att sova i snart 3 timmar. Gick och la mig i sängen runt 23,30. Men så fort jag lade mig och skulle börja kolla på film så börja höra något konstigt... Gissa vad det kan vara om inte en skit stor fjäril. Jag går upp tänder lysset och försöker få ut den igenom fönstret, lyckas självklart inte. Släcker lysset och hoppas på att den ska sitta där den satte sig och bara sitta stilla. Men självklart inte. Efter 20 minuter börjar den igen, och så där har jag hållt på i tre timmar. Till slut fick jag in en full träff så den flög ut, fast den har ju fått ett antal smällar tidigare + att den har flygit in i allt möjligt, den var nog redan halv död, men lite frisk luft skadar ju inte. Så nu hoppas jag att jag somnar snabbt, ska upp 07,00 börjar skolan 08,40. Lycka till med det. Tjing pling

Städa

Har städat idag, kände att det verkligen behövdes, har packat upp alla kläder men inte rensat smutts och så. Men nu är allt klart. Hängt upp, bädat om sängen, rensat skolgrejer, tagit ner soppåsar och allt som nu behövdes. Kastat skor och lite kläder som jagi nte känner att jag kommer använda något mera.
Ska snart käka lite mat och fira min bror. Tjing pling
 

Donkan

Ska käka på donkan med Patrycja runt 19,00. Vaknade med ett sms mottaget, ett fint litet sms av Patrycja där hon undrade om jag ville joina henne. Självklart vill jag det.

För övrigt fyller min storebror 21 år idag, Grattis på honom. Går dagen gick bra på jobbet, ltie mera än vad de var i fredags. Men det var skönt ändå. Minder skönt med skola i morgon, fast Dans B börjar i morgon får se hur de går med den kursen fick ju MVG i dans A så. Ha en bra dag. Tjing pling

WÒRK WORK


Efter 00,00 idag så har jag jobbat på Nybron i ett år. Jihoo.!!

Firande, jobb & skola

Idag har de varit mycket att göra. Började 11 idag. Så det blev att gå upp runt 10. Åkte till skolan hade två lektioner, båda är väl inga favorit ämnen, men får vara där ändå. Gick lite på stan på håltimmman, kommer att ha de varje fredag. Efter skolan som slutade halv 4 stressade jag hem, bytte om och packade väskan. Min bror fyller 21 år på Söndag, men min pappa firade honom idag, det blev -glass med halon, winerbröd, cola och lite annat.
Lite senare runt 17,00 fixade jag två toast för att orka med jobbet. När jag käkade mina toast och drack mitt te så lyssnade jag på LP skivor, gammal reggae de var nice.
Vid 19,00 tiden cyklade jag till jobbet, det kändes som en super tråkgi kväll redan från börjarn, men de blev nice med drix och tiden gick sjukt snabbt. Men jag är as trött, klockan är snart halv fyra, ska nog ta och sova nu. Tjing pling

Dagens köp


Dagens köp:
Strumbyxer 2 st -
79,50:- H&M
Halsband (silver) - 39:,50- H&M

Dagens


Dagens:
Tröja -
H&M
Jenas - Chepo
Skor - H&M
Jacka - Cubus
Väska - Nuknuk.se
Smycken - Cocoo.se & Misterbling.se

Skoldagen

Denna skoldag var faktiskt väldigt rolig, har inte skrattat så mycket i skolan på sjuktlänge. (innan sommarlovet). Vi hade lunch, relgion, historia och sedan något konstigt ämne. Slutade väl runt 3 tiden. Både Historia och Relgion verkar roligt hoppas de är som jag tror nu. Efter skolan gick jag, Anna, Åza och Mathilda till Donkan för köpa lite mat. Jag var tvungen att köpa en lillamenyn och vanilj milkeshake. Tidigare på dan hade en i klasen sagt till mig att det är skit gott att doppa pomes i milkshake, så jag var ju självklart tvungen att göra de. Så alla vi tre gjorde de. Fy fan vad gott de var. Något jag rekomenderar för er som inte redan har smakat på de.
En rolig och skön dag, somnade till i 1 timme ungefär. Det var underbart skönt. Nu ska jag äta något litet. Tjing pling och god natt

Musik

Igår när vi var hemma hos mig så lyssnade vi självklart på musik.
Patrycja vissade denna låt och fy fan vad man rycks med och nu älskar man den.

Party

Igår var jag och en av mina älsta vänner ute. Vi har känt varandra sen 6:års.
Vem om inte förstår att det är Patrycja jag pratar om.  Vi Var hemma hos mig innan vi skulle dra ut på Nrybron och bara chilla lite. Vi delade på en flaska vin, och vi båda kan nog säga att de kändes.  vi tog även två shotar. Men fy fasen vad vi skrattade, det var ett bra tag sen jag skrattade så mycket. Vi gick ner till stan, vi skrattade och pratade. Kom till Nybron köpte varsin xider och satte oss ute med en filt runt oss och pratade och bara njöt, om man kan säga så. Vi fick varsin shott och jag drack även te för efter ett tag så blev det lite kallt. Påvägen hem köpte vi varsin hamburagre, det var gott, men sen blev man bara mera llamående, de blev lite mycket alkoholl igårb Båda jag och patte blev lite för fulla. Men de var verkligen skit kul. Tack för en jätte rolig kväll. =)
   

Dagens köp

 

Klocka från Cocoo.se. 195:-

Dagens


Dagens:
Trackjacka -
Adidas
Tröja - Bik & Bok
Sjal -  Ellos
Jeans -  Cheap Monday
Skor - Converse
Smycken - Ur & penn, cocco
Väska - Nuknuk.se

Lördag 080809

Idag vaknade jag ganska sent, runt 11 tiden, då var frukosten klar att äta. Macka med ägg och te till de. Runt 12,30 begav vi oss till stranden. Inte samma som förra gången. Det var nedförs backe hela vägen, inte skönt för mina knän. Det var väl ungefär 3-4 km När vi väl var framme så hoppade vi havet, det var lite sämre strand denna gång. Det var grus och små/stora stenar. Men varmare i vattnet. Idag låg jag bara i skuggan, tänkte vila lite från solen, låg och läste. Badade 4-5 gånger. Vid 18,00 tiden tog vi bussen tillbaka. Det tog väl 5 minuter ungefär. Känns lite surt när de tar närmare 30-40 minuter att gå. Väl hemma duschade jag och sedan blev de tv & mera läsande. Runt 20,30 käkade vi mackor och drack te/kaffe. Mysigt var de. Klockan är nu 21,40 vi funderar på att gå ut och gå en runda kanske käka lite. Men vi får se....
Är nu hemma igen, vi var ute och gick lite, sedan gick vi och köpte ägg. Vi ska  göra något att äta, får se vad det blir. En skön och bra dag faktiskt. Inte alls mycket sol för min del, men det kommer flera dagar.
   

Fredag 080808

Som vanligt käkade vi fruksot på hotellet eller hur man kan utrycka sig. - Vi käkade iaf hemma, blev lika god frukost som valigt. Vid 11 tiden gick vi till poolen, vi kände inte att gå till stranden idag heller. Vi badade, solade, kastade boll, läste och käkade glass och hade det allmänt trevligt.
Jag får inte glöma att säga att jag blev "jagad" av en flygande kakelacka, Fy fan vad äkligt det var, dom är ju stora och äkliga + att som flyger.
Vi var vid poolen till 15,00 tiden, påvägen hem gick vi förbi supermarket och köpte lite grejer till luchen vi skulle göra. Det blev sallad som innehöll, tomat, gurka och lök, till de hade vi tonfisk och bröd, asså tonfiksallad... Gott var de såklart. Läste lite efter maten och sedan somnade vi båda. vid 17,00 till ca 19,00. ska nu små fixa mig. Vi ska ut och äta. Då kan man ju inte se ut som vem som hällst.
Hem kommen.
Kom hem för en stund sedan, klockan är väl runt 00.00 tiden. Är helt slut. Måste vara värmen, Iaf, kom nyss hem efter att ha ätit ute för första gången faktiskt sen vi kom ner. Resturangen var mysig och maten var verkligen jätte god. Jag tog en Moussaka, tzatsiki och bröd och små mozzarella sticks. Allt var mycket gott. Nu ska jag prova att sova. Läsa lite och sedan sova som en gris.
   

Dagens köp


Svarta pums 299:-  Klarblåa pums 329:-
Båda från La Reoute

3 flaskor "sprit", 2 påsar godis och två flaskor ouzo
Grejer från Grekland

5 Armband. Från Grekland

Kalender -
275:-
Block 5pack - 59:-
Penna 1 - 20:-
Penna 2 - 10:-
2 Block - 15:-/st

Tröja - 129:-
Sjalar - 79,50:-/st

Dagens


Dagens:
Linne - Gina tricot
LInne (över) - Gina tricot
Skor - Converse
Smycken - cocco.se, misterbling
Tights - H&M

Maten

 
*Pasta med Tonfisk & Greksallad             *Stektpotatis, korv & Greksallad
 
*Tonfisksallad med bröd och mel  *Pasta med stekt krov och Greksallad
 
*Små pasta med krov & Greksallad       *Vitlöksbröd och ägg vid sidan om
 
*Tonfisksallad med ägg               *Pasta med korv, greksallad och bröd

*Pitá, bläckfisk, pomes och vitlöksbröd
Och självklart, mycket, mycket mera mat, men det här är de jag tagit kort på.

Torsdag 080807

Vad kan man säga om denna dag... Jag somnade runt 3 tiden på morgonen, precis som dagen innan, men sov ut till ca. 12,00, vi käkade frukost, ägg mackor och te, mycket gott.
Runt 13,00 tiden gick vi till poolen, vi kände inte att stranden lockade idag. Vi badade och solade till runt 16,00-17,00. Jag låg mycket i poolen på en badmadrass. När vi var påväg till rummet kom hotellägarens fru och ville bjuda på något att dricka. Så min mamma och hon satt och pratade och jag fick sitta och läsa min bok. Inte så där jätte roligt kanske. Men vi kom hem runt 19,00, käkade mat. Sedan duschade jag, läste min bok i säkert 3 timmar. Vid 22,00 gick vi ut och tog en promenad, kom hem efter säkert 40 minuter. Fortsatte läsa min bok i kanske 2-3 timmar, Jag läste Linas kvälls bok 1 & 2, men nu är den slut och jag ska sova. klockan är runt 01,00
  

Onsdag 080806

Käkade frukost ute på balkongen runt halv 11. Gick ner till en strand, fel strand fick vi reda på sen. Det var väl runt 2-3 km. ner till stranden, ingen rolig väg. Så det blig nog buss ner nästa gång. Vi var på stranden i ungefär 3 tim. Vi vet inte riktigt exakta tiden. Påvägen tillbaka till hotellet så gick vi en annan väg, (skulle vi in ha gjort).
Vägen var värre + att jag knappt hade druckigt eller ätit något, så jag svimmade, eller det blev svart i ögona, det snurrade , jag tapppade balansen och plötsligt så satt jag ner i skuggan. Så min mamma gick och letade efter skjuts, jag kunde absolut inte gå. Hon kom tillbaka med en som kunde skjutsa hem oss.  Så nu har jag lärt mig en läxa (Drick mycket vatten). När vi kom hem duschade jag och somnade på en gång. Det behövdes. Vaknade vid 6 tiden och då gick vi på "träffen", sades inget speciellt. Vi käkade hemma, Greksallad, stektpotatis och bacon. Ni sitter vi och kollar på Tv och klockan är 22,00.
      

Dagens

  
 
  
 
  
1:a Linne - Gina Tricot, kjol - H&M, Skor - Wedins
2:a Tröja - Gina Tricot Short - Egna,Skor - Wedins
3:e Linne - Gina Tricot, Kjol - H&M, Skor - Wedins
4:e Linne - Lindex. Shorts - Egna, Skor - H&M
5:e Klänning - Ellos, Linne - Gina Tricot, Skor - H&M
6:e Allt från Gina Tricot, skor - Wedins
7:e Över tröja - Ellos, Linne - Gina Tricot, Skor - H&M
8:e Tröja - Ellos, Shorts - Vero moda, Skor - Wedins
9:e Tröja - Bik & Bok, Linne - Vero Moda, skor - H&M
10:e Tröja - H&M, Kjol - Ellos, Skor - H&M

Jag dag för dag

  
2:A-dagen            3:E                              4:E
  
5:E                              6:E                       7:E
    
8:E                            9:E                     10:E
    
           11:E                     12:E                Sista dagen
Hur jag fick min färg under dessa dagar. 
Det är ju olika färger på de flesta bilderna.
 Men det är ju verklihgeten som räknas =)

Tisdag 080805

Nu är vi på vårat hotell Odysseas. Vi kom hitt ungefär 12 Grekisk tid ( +1). Gjorde väl inget så mycket utan gick och lade oss i 3-4 tim. Vi båda var rätt slut efter resan. När vi vaknat gick vi och handlade lite mat och sånt man behöver. Vi ska nu göra lite mat och sätta oss ute och käka, klockan är nu runt 18,00.
   
Utsikt från våran balkong
  
Mat, jag och mamma & den fina solnedgången

Måndag 080804

  • 21,50 sitter vi nu här på tåget och väntar. Tåget åker 22,55 från Eskilstuna till Arlanda med byte i Stockholm. Tåget från Stockholm till Arlanda åker 23,35. Det bara öser ner regn här utanför. Skönt att lämna ett sådant väder.
  • Arlanda expres tog 20 minuter och det körde i 200 km/h. Klockan är nu 00,15, vi sitter på Arlanda och väntar på att cheka in om ungefär 3 tim. Vi ska snart äta lite mackor.

 


Hemma

Nu är jag hemma efter 2 veckor i Grekland, rättare sagt på Ön Kefalonia.
Det har varit sjukt skönt, men det känndes så overkligt att man inte riktigt har kunat njuta. Har längtat hem till alla här
hemma, fan alla sms man fått. Men nu förstår jag inte vad jag längtat hem till, det är ju bara skit väder, men skit kul att få kommma träffa alla.

Jag har skrivit dag för dag i en liten bok nere i grekland så kommer läga upp bilder och dagar i rätt ordning. Kommer ta lite tid, men de får de allt göra =)

Hej då

Hej då Eskilstuna, Hej då Sverige, Hej då Norden, Hej då vänner och familj.


Stan

Kom hem från stan för en liten stund sedan. Vi gjorde de vi gjorde och de gick bra.
Köpte ett par skor som blir bra där nere. Lite finare "sandaler" eller hur man nu kan säga. Ska snart käka och sedan packa ner de sista och bära ner väskan.
Ska träffa Patte en snabbis vid 8 tiden, snacka lite och skit så där.
Vid halv 10 kommer taxin och hämtar oss och vid 22,05 kommer tåget som tar oss till stockholm och där ifrån byter vi tåg vidare mot Arlanda. Vi är på Arlanda vid 00,00 och vårat plan går 05,15 eller något liknade så det kommer bli lite lång tråkigt men vad gör man inte. Jag kommer nog somna. Somnade halv 5 inatt och gick upp vid 11 men vaknade vid 10 för hade ställt klockan på de.
Men detta är nog inte de sista jag skriver =) Tjing pling

Dagens


Dagens:
Jacka - H&M
Klänning - Ellos
Skor - Converse
Väska - Gina Tricot
Smycken - Cocco.se
Var som sagt en snabbis på stan, blev denna "Dagens".

Sitter nu här

Har packa ner allt jag kan packa ner. Känns ganska skönt, det ända som ska ner är grejerna jag ska använda i morgon (dusch grejer) och de jag köper på stan.
Hoppas resan och allt kommer gå bra i morgon, kommer ju vara trött men man får kämpa, man har ju gjort det förr, så det borde ju gå i morgon.
Men jag kommer iaf skriva en sist gång imorgon innan jag drar vid halv 10 tiden på kvällen, ha en bra dag i morgon och i två veckor när jag är borta ;) Tjing pling


Packar


Just nu så håller jag på att packa. Det är så svårt att veta vad man ska ha med sig och vad som passar till vad och så vidare.  Men har tagit ltie av varje. Hoppas på att allt får plats.
Skor är också svårt att veta vilka man ska ta med sig. Men det ska nog funka.
I morgon vid 11-12 ska jag och min mamma ner på stan en snabbis för att köpa de sista, växla pengar och gå till banken och göra lite grejer.
Ha en bra kväll =)

Dagens


Dagens:
Linne -
Bik Bok
Tröja -  Adidas
Leggins - H&M
Min till affären "dagens", handlade lite grejer till Grekland.

Plock

Dagens jobb dag var en bra avslutning innan jag drar på semester.
Fick börja en timme senare, så var i disken 3 timmar och 4 timmar plock. Det var nice. I början var de segt, det regnade och vem vill gå ut då.?? Men till slut kom det bara mer och mer. Men det gick bra tyckte jag. Nice med drix så här innan man åker iväg också. Men hoppas du haft en bra kväll. Tjing pling


Dagens


Dagens:
Kofta -
H&M
Sjal - H&M
Leggins - H&M

Min innan jobbet "dagens". Natalie tyckte jag var höstklädd, men de var typ höst idag.

GREKLAND

Då är det bestämt, åker till Grekland på Tisdag, eller vi åker med tåget till Arlanda på måndag kväll.. fy fasen känns inte som att  vi ska åka ännu. Två hela veckor i Grekland kan de bli bättre precis innan skolstarten.?
Är väldigt nervös om jag säger så, ska ringa pappa i morgon om frågan om låna resväskan. Vi ska ha en varsin det blir nog bäst så. Wihoo...

Jobbar ikväll så det blir att inte sova ut för länge imorgon, utan packa mycket i morgon och på måndag fixa det sista med pengar och allt sånt. =) Hoppas alla får det bra här i Sverige. =)

Natalie

Idag så träffade jag Natalie för "första" gången på säker 2-3 månader.
Vi träffades, cyklade ner till stan, köpte mat på Spicy hot och satte oss på strömsholmen, det var mums för magen =)
Satt och snackade om allt möjligt, precis som förr. Efter ett tag så bestämde vi oss för att gå en runda på stan, vi skulle vara tills jag började jobba vid 19,00.
Gick som sagt runt på stan, hittade en bikini underdel. Som en avslutning gick vi och käkade glass på Donkan, det var nog pricken över i:et. Tack för dagen honey.

Kom till jobbet idag, var väl inte så där super duper mycket att göra, så självklart fick man ju göra annat, fick göra rent säkert 10 ljusstakar med stearin. Gick faktiskt bra. Personalen blev imponerade..
Vid halv 11 tiden fick jag gå ut och ställa mig i garderoben, första gången. Fy fasen vad nervös jag va. Men de gick bara bättre och bättre, fan man stog ju och bara digga med musiken hela tiden.
Rätt nice med att växla allt, från disk till garderob till plock. I morgon blir det disk och sedan övergår jag till plock.
Min sista dag innan Grekland i två veckor. JIIHOOO

(marstrand 07, fasen vad man saknar det)

Dagens köp

Var på stan en liten stund med Natalie idag (mera om de i nästa inlägg).
Köpte då en bikini underdel till Grekland.

Dagens köp:
Bikini underdel -
50 kr Cubus
Mat - 75 kr Spicy hot
Drix +
176 Nybron


Dagens


Dagengs:
Tröja -
Gina Tricot
Linne - H&M
Leggins -  H&M
Sjal - Gina Tricot
Smycken - Cocco.se & Ur &pen

RSS 2.0