Dagens låt

Musik får man aldrig nog av.Denna låt är sjukt skön.

Dax igen då

Denna dag har varit kort. Men en skoldag är en skoldag.
Drog till skolan runt 11,46. Träffade Åza, vi käkade på Kebab hustet, det blev en kebab tallrik, den satt inte fel i magen.
Vid 12,20 började klassrådet som vi inte hade, vart lite segt då. för det skulle vara våran enda lektion.
Men vi drog till datorsalen och skulle ren skriva klart projektrapporten han bara med 1,5 sida. Sedan var vi tvungna att gå.
Jag, Åza och Anna och Annas kompis åkte ut till hammar musik och betalade våran ljudanlägning så nu är den betald iaf. Väldigt skönt.
Innan vi drog hem hämtade jag och Åza våran "mode bok" på tryckeriet, den blev riktigt grym.
Efter skolan drog jag hem, har bara chillat, kikat på film. Det blev the notebook, det var faktiskt bra, men jag förstod ganska snabbt som det var.
Nu ska jag börja att plugga, måst skriva klart detta projekt. Tjing pling

Dagens köp


Två armband från Nelly.se

Dagens


Skön men jobbigt

Kom precis ut ur duschen, den duschen behövdes verkligen.
Denna dag har gått snabbt. Vaknade redan 07,50, väldigt ondödigt med tanke på at jag drog till skolan vi 11,00, eller då träffade jag min bror, vi käkade på Hyttan, det blev black & White, mycket gott för magen.
Det blev Arl för min och Gustavs del, vi skrev rent en budjet grej. Tog väl lite mindre än en timma.
Med tanke på att det var buffertdag så hade vi bara mdk i 30 minuter efter ARL.en. På mdk:n kollade på film, så det gick väldigt snabbt.
Jag och Åza gick till GKO:n efter mdk:n och gjort klart vårat projekt, så jäkla skönt. Vi gick till tyckeriet och lämnade in det. Så i morgon är det helt klart och på fredag ska vi lämna in det.
Så när jag kom hem vid 16,00 till ungefär 20,00 har jag suttit och skrivit projektrapport. 8 sidor blev det på ett ungefär. Det var inte kul någonstan, att tänka är inte min grej. Men måste ren skriva det på datorn, men det gör jag nog i morgon.
Ska snart knäppa på en film och chilla. Sov väldigt dåligt i natt så det blir en tidigt kväll för mig. Tjing pling

Perfekt

Shit, nu är sommaren och kanske flytt planerna räddade. Eller iaf en bit påvägen.
Fick hem min deklaration idag. Vad säger man, jag kan inte vara lyckaligare än vad jag är nu.
Jag har inte sparat ett skit. Har gjort det tidigare, men allt är slut,. På möbler och en resa.
Men säger det att jag kommer få mer än 3 dubbelt än förra rået. allså närmare 15000 kr. Är det inte hur sweet som hellst.

Det lönar sig att jobba.!!

Ny musik

Laddade som sagt hem 131 nya låtar igår och det var väl inte mer än 40 som var bra. Några stycken av dom..

Dagens


131

Just nu håller jag på att laddar hem 131 nya låtar, får doc. se hur många som är bra. Men ger lite smak prover sen.
Ska kika på film nu. Tjing pling

Dagens låt

Detta är en liten återställare sen igår. Blir lite pepp på att börja dricka och dansa igen.

Förfesten var mörk

Janna och Lotta kom ungefär vid 20,00 tiden.
Det blev mycket prat, vi hade ju inte sätts på ett tag, (Janna vill säga). Men det blev musik och dans och dricka så klart.
20,30 så vill dom båda två stänga ner alla lampor, internet och allt man ska stänga av. Så de blev mörkt i hela huset, till och min mamma stäng´de ner allt, förutom TV, den får man visst ha på.
Så vi tände ljus och drack och pratade och hade det mysigt.
21,15 gick vi ut för att ta lite frisk luft, hörde en massa grabbar en bitt bort så vi gick ditt, det var 91 fest, några grabbar kommer ut, vi börjar prata och skratta med grabbarna.  Lotta blev mobbad för att hon hade tofflor på sig.
Vi fastnade väl där i 30 minuter, men kändes mycket längre. Sköna grabbar det där igentligen. Dom sa det innnan vi skulle ner mot krogen, skulle vi gå förbi igen och visa att Lotta inte hade på sig tofflor.
Då skulle jag helt plötsligt vara tillsamans med en, för att han ville in på krogen.  Då var jag hans älsklig och sötnos och allt man vart. Dom var ju trevliga och roliga.
Vi möte Åza på torget som skulle med oss, Vi gick in till Lotus, vad säger man. Inte mycket folk alls. Men vi 4 stod och dansade förfullt, vi utnytjade hela dans golvet, as kul.
Det kom ju mer och mer folk, men jag går ju ut för att dansa och det gjorde vi ju. Janna och Lotta drog vid halv 1, men jag var kvar med Åza, även Johanna(?) blev våran tredje partner, så vi tre dansa förfullt resten av kvällen.
Tog bussen hem vid 02,00 tiden, aldrig mer buss, den var full, luktade illa, alla dessa samtals ämnen också. Den ena grätt, pratade i telefon med sin kille. Helt sjukt. Men kom hem och somnade vid 05,00. Hungrig som en gnu var jag också. Men en super bra kväll. Tack alla.
Suverän helg

Fredag:
På dagen var jag i skolan, en helt vanlig skoldag. Inte speciellt. Efter skolan, blev det en snabb tripp på stan.
På kvällen drog jag till Lotta där även Annis var.
Vi kollade på Let´s dance, käkade hemma gjord pizza, glass med hallon, spelade monopol och så hade vi ansiktsmask. En jätte bra fredags kväll.
Jag och Annis fick även en massa skoj från Lotta, Jag fick, två hårfärger, och en masssa annats skoj. Tack tjejer för en skit bra fredag.

Lördag:
Den började tidigt för min del. gick upp redan halv 10, men chillade i sängen fram till 14,00 nästan. Gick då ner käkade frukost. Vid 14,30 drog jag ner till stan med min bror. Vi drog till några affärer och sedan hem. Eller inte riktigt. Vi stannade vid Janelings och köpte varsin sämla och drog hem till honom och käkade, lyssnade på musik och hade det trevlig.
17,00 kom jag hem då blev det en väldigt snabb städnig, Janna och Lotta skulle komma hem till mig. Vi skulle för dricka lite hos mig. (Mera kommer i ett annat inlägg)

Dagens (lör) Dag och kväll


Party

Har precis städat klart. Ska hoppa in i duschen. Det är som sagt lite stressit. Men jag ska hinna.
Det blir Förferre hos mig. Sedan blir det utgång på det. Tjing pling


Dagens låt

Hörde denna låt idag när vi satt i GKO:n, Den är skön på ett sätt.

Jaaaaa!!!

Fredag 29 maj kommer Kultiration till Eskilstuina, Dekår.
Tack Victor för att du sa det :).
Hade skrivt till dom och frgat om dom skulle komma  till Eskilstuna, så hade viktor sätt det och sa det till mig i skolan idag. Snacka om att jag blev glad.
Skiter i att det är en vecka innan studenten.

Har även förbeställt deras kommande album. Som kommer 8 april.


Fredags Dagens


Lika snabbt

Även denna dag har gått snabbt. Åkte till skolan runt halv 11. Fixa lite med projektet, som ska vara klart nästa fredag. Men det fixar vi. Vi ska göra det sista i morgon.
Efter det blev det käk och sedan Teater, som Estet 3:orna har gjort. Den var faktiskt bra. "Ringo" tror jag den hette.
Sedan blev det foto till 18,20 ungefär. Så det har varit en lång dag, men det har gått snabbt.
I morgon blir det chill hos Lotta, med let´s dance och massa chill. Tjing pling


Dagens


Skola, solning och bio

Har hunnit med mycket idag. Började inte skolan fören 13,40. men gick upp redan vid halv 10. Kändes bra.
Drog till skolan hade MDK, där vi inte gjorde något alls. Vi skulle inte ha någon dans idag, men Åza och jag gick upp ändå och dansade. Vi dansade och hade allmänt kul. Musik är livet.
Åkte hem, käkade fort men tyvärr lite. Drog ner till stan, träffade Lotta, vi solade, käkade på donken och sedan blev det ett bio besök. Vi kikade på En shopaholics bekänelse. Den var väl så där. Vet inte vad jag tyckte, men man skratta ju iaf.
Är nu hemkommen och ska chilla, duscha och sedan sova. Tjing pling

Dagens köp


Dagens


Dagens köp


Cd Kultiration - Döden föder.

Dagens


Så nice

Dessa två dagar har varit så sköna och så roliga.
Igår så hade man skola var så jäkla glad och pigg även fast jag inte hade sovit något. Men skolan gick bra och det är väl som skolan är. Men det var kul ändå.
Efter skolan mötte jag upp Lotta, vi gick och solade. Vad ska man säga, jag blir inte brun längre. Men ska kämpa på, vi tog även en liten tripp på stan och sedan så följde jag med henne till tågstationen.
En mycket trevlig dag. Sov i nästan 10 timmar den natten.

Dagen idag har varit så rolig. Började tidigt men dagen har  gått så snabbt.
Vi var på brandutbildning idag. Gud vad roligt var, iaf i mörkerrumet. Jag gick med Emma och Matilda. Fy, både skrek och skratta. Men iefter hand var det mest kul. Lärde mig lite nytt om brand.
Fick även 9/10 på tipspromenaden, var bara tvungen att säga det.
Efter skolan drog vi till Åza och fotade "framtid". Får se hur bilderna blev sen när de är färdiga och så. Vi käkade även vofflor mycket gott, det är ju voffeldagen i morgon.
Åkte hem vid 20,00. Lotta kom och så kollade vi på tv och pratade, alltid kul. Följde med henne en bit påvägen och pratade.
Även en trevlig dag. Tjing pling

På lördag blir det party party, hoppas alla kommer som vi frågat. Kan bli riktigt kul att ses alla igen.

Duktig

Kolla vad jag pysslade med inatt. Blev väl inte så där på pricken likt med lite iaf.
Köpte gråa och bruna pärlor idag också.

Dagens


Movies

Har hittils sätt två av dessa filmer.
På tur är filmen Matilda, vem kommer inte ihåg den filmen? Det var ett tag sen man såg filmen och läste boken, så tänkte kolla på den nu inatt.
The Wackness, var väldigt bra, skit skön musik. Den rekomenderar jag verkligen.
Madagascar 2 var väl inte bra, men den får iaf en 1:a.

Sommar låt

Denna låt en en gammal goding som man lyssnade på när man var mindre och även i dessa dagar. Lyssna och sjung med. Det gör dig bara glad.

Chill

Vad har jag då gjort idag?
Inget speciellt, gick till Hk med Patrycja och Rooa, trevligt att få träffa Patrycja, en sån härlig person.
Kom hem och käkade ny gjord äppelpaj med grädde. Blev även tv tittande med mamma, vi kikade på Paralamentet och Beck. Trevlgit trevligt.
Just nu tankar jag ner tre filmer så jag har något att göra i natt, det blir en hel natt för mig. Jag kommer aldrig komma upp till 9 annars.
I morgon blir det skola, tandläkaren och solning. Och det bästa av allt, SOVA!!!

Hej då tandställning, för alltid!

Dagens musik

Smk är är grupp som min bror lyssnade grymt mycket på för några år sedan, som även jag började lyssna på. Nu var det ett tag sedan jag hade deras musik i öronen.
Kommer ihåg när jaf fyllde 18 då spelades smk hemma hos mig.

Slagsmålsklubben - Sponsored by destiny

Work Work

Ännu en arbetshelg över. Det är så skönt när man väl har jobbat, men känner att det blir segare och segare att gå till jobbet och jobba.
Idag var det segt, men gjorde mig själv syslelsatt kan man säga.
Jag putsade alla bestick som jag hittade och det var en del. Så det tog sin lilla tid. Städade allt som gick att städa också i hela köket.
Fick ändå en massa tid över, men till slut så kom det folk, iaf lite. Men så är det väl helgen innan löning.

Lyssna och njut

Hip hop är alltid nice att lyssna på, både på svenska och engelska.
Här är två sköna låtar.


The game - Dream

Medina-Hoodsfred

Work

Är så jäkla trött på att jobba, och så är jag alltid trött på jobbet. Trött är jag iof alltid, men fan har jopbbat där i snart 1,5 år. Det börjar kännas vardagligt. Men annars gick det bra på jobbet iaf. Ska prova att sova snart.

Dagens köp


Topp, trosa, duschtdraperi & skjorta

Lyssna och njut.

En vän till har lagt upp en låt från Kultiration, det är en grupp man lyssnat på en 1-2 år. En riktigt grym svenskreggae grupp. Lite annolunda på något sätt. 
Jag har mina favoriter, dom är så jäkla grymma live också.Lyssna och njut.

Några låtar, men ladda hem alla deras album så lovar jag att man inte blir besviken (om man gillar denna musik genre)


För er som gillade denna musik kan jag ta och säga att dom släpper en skiva i mitten av april

30 timmar

Nu är det dax att sovs. Har inte sovit på 30 timmar om inte mera. Skön skoldag, men lång. Började 08,30 och slutade 19.00. Men skön för det. Tjing pling


Mössa


Woho, inte länge kvar nu.

Dagens


Filmer

Dessa tre filmer nedan är några av dom jag sätt dessa dagar.
Tycker The Curious Case of Benjamin Button var den bästa och den sämsta var Yes man. Har även sätt, Twilight, Slumdog Millionaire och changeling.

dagens köp


Bilder


Jag är är nog inte normal när jag är full, inte Matilda heller tror jag. :D

Dagens


Skönt

Denna dag har varit kort, men det har ändå hänt en del.
Gick på stan med min bror en snabbis, kollade efter ett par träningskor, ska nog leta vidare. Får se om man åker ut till Tuna park i morgon och kikar där.
Kom hem, men gick lika snabbt, jag och Lotta cyklade till Annis. Mycket trevligt var det där, vi pratade och kikade på både film och tv.
Kom hem för en stund sedan, måste plugga men det orkar jag nog inte. Får se hur det blir med sovandet, ska inte säga något, blir ändå inte som jag tänker mig. Tjing pling

Movie

Har precis kikat klart på Twilight. Den slår ju absolut inte boken, men innan jag läste boken var ju filmen bäst, men nu är böckerna så mycket bättre. Får ser hur "när jag hör din röst" är som film.
Sitter och peppar med musik, ska snart ner och fixa något att käka sen kolla på mera film har fixat; Slumdog Millionaire och changeling. Sedan blir det läsning "ljudet av ditt hjärta". Kanske en hel natt för min del. Tjing pling

Dagens låt

Gruppen Röyksopp är kanske inte så där jätte känd, men man har hört deras låtar lite här och var i olika tv program. Snart kommer dom ut med ett nytt album. Låten nedan är en låt där ifrån. Andra låten är en som är några den bästa från dom tycker jag. Lyssna och digga!

Röyksopp - Happy Up Here
 
Röyksopp - So easy

som förr

Det börjar bli som förr, det känns inte bra.

Dagens låt

En liten återställare så här på en söndags kväll.

Inge fel på denna

Denna underbara ring skulle inte sitta fel.  Någon som vill ge denna skapelse till mig, endast 799:- Letat länge efter tvåfinger ring, så hittar man denna där man kan skriva sitt egna namn på, livet är inte rättvist.

Chill helg

Igår så började jag och Lotta att träna, vi gick ditt och blev medlemar. Det blev lite dyrare än man trott. Så i ett år har man kort på "forever". Hoppas det blir mycket träning och resultat på det.
Efter våran lilla "träning" så cyklade vi hem till henne, käkade och spelade lite spel som jag sög på. iaf golfen.
Vid 19,00 tiden cyklade vi och träffade Patrycja, vi tre drog vill HK där vi köpte lite gott till kvällen, sånt behövs alltid på fredagar/lördagar.
Lotta cyklade hem till sig och jag och Patrycja gick till mig och kollade på Let´s dance och Hjälp.
Resten av kvällen blev bara chill. Tack tjejer för en skön fredag.

Nu ska jag starta med mitt pluggade, ska kika och se vad som behövs mest att plugga i. Kanske någon som har något roligt att berätta? Tjing pling

Bästa bilden

Denna bild tog min bror när vi skulle vidare till en annan hytt och fortsätta festandet.
Då kommer denna man ut från sin hytt i bara kalsonger och sjunger och dansar runt. Haha.


Lite mera bilder jag hittat.

Jag med killarna :D

PARTEEEYY

Dagens låt

Fixade lite ny musik idag. Några av dom kommer här.

8-bit hip-hop

Det här är riktigt coolt. Det är en ljud från Nindendo 8-bitar konsol och kända hip-hop låtar. I länken nedan kan ni både ladda ned en mp3 fil. Tankas Här (funkar det inte säg till)

Kryssning 10-12 Mars 09

Bilderna säger mer än vad jag kan säga. Det har varit sjukt underbart och så jäkla roligt. Synd att man inte skulle kunnat spela in hela resan för allt fasnar inte på kort. Men kika på korten iaf. Tack alla igen.

Bilder tisdagen 10/3-11/3-09


Bilder ifrån 11/3-12/03-09

Kryssning 10-12 mars.

Det har varit så grymt roligt. Vet igentligen inte som vanligt vad jag ska skriva utan får ta och lägga upp bilder lite senare. Men tack alla, skrattat så jag gråtit flera gånger. Nu blir det inte mera festa på ett tag iaf.
Man har inte ätit mycket mat dessa dagar. Men det tog jag och min bror ifatt när vi kom hem idag. Det blev lammkött med tzatsiki och klyftpotatis. Mycket gott. Nu ska jag nog sova. Sen får jag se om jag pallar att gå till skolan vid 16,00 tiden. Tjing pling
(jag, Åza och Emma, med våra fina blommor i håret. Sent på tisdags natten)

Dagens


God bye my lovers, god bye my friends

Kommer nog inte skriva något mera fören på fredag eller torsdags kväll.
Ha en underbar vecka. Tjing pling

Lite sömn och mörkt

Kom iaf upp till skolan fast att det blev si så där 4 timmars sömn. Så ska snart packa inför i morgon, duscha och sedan sova.
Denna dag har varit skön, dagen har gått snabbt. Jag och Åza skrattade igenom hela MDK, vet igentligen inte varför vi skrattade men det var kul.
Efter skolan mötte jag upp Lotta för att gå och kolla på tränings stället Forever. Så där ska vi börja träna. (Tack pappa för att du betalar detta. Det var ju inte det billigaste men det är värt det. Det är ett sjyst tränings ställe.) Så nu är det skor jag behöver.
Sedan så gick vi en tripp på stan, lite in handlat blev det. Lotta gick och solade och jag väntade utanför. fixade mitt hårband medan.  sedan så gick vi bort till HK för att hämta ut ett paket med lite stuff.
Gick hem till mig en snabbis sedan cyklade vi hem till henne. Hos henne blev det pizza och färging, Så nu är jag mörk hårig igen. Blev mycket bra, Tack lotta för hjälpen och färgen.
Nu är jag lite stressad i morgon åker vi :O. Tjing pling

Dagens köp


Dagens köp:
Skor
Hårband (gjort själv)
Spännen
Filt
Ljuslyktor
Linne (rosa)
Linne (grönt)

Dagens


Sova är något jag kan

Denna dag har nog bara varit snöig. Så hemskt, Nu när snön och all is börjar försvina så ska det börja snöa. Snö är helt ok om man har rätt kläder och man ska åka på den.
Det blev en tripp till rixvideo för att sola med Lotta, man kan ju inte säga att jag blev som en pepaprkaka, utan som pepparkaksdegen, lite färg vill säga.  Men det är en början iaf.
Har legat och läst i 1 timma och ska snart ner och hämta lite glass och sedan sätta på en film. Blir chill resten av kvällen. Får se när man somnar med tanke på att jag sov länge idag, blev ganska uttmatad efter helgens jobb.
Om jag orkar ska jag börja tänka vad jag ska ha med mig till kryssningen, jag ser verkligen fram emot den, jag tror nog det är många som gör det. Det är ju 3 medieklaser + kompisar som ska följa med och sedan tror jag det var flera klaser som skulle åka. Så sjukt kul. Tjing pling

Ännu en helg

Helgerna går så snabbt. Antigen festar man eller så jobbar man.
Nästa helg blir det nog chill. För festa har jag ju då gjort på kryssningen två dagar i rad, jobba pallar jag inte med nästa helg.  Men som sagt man vet aldrig sånt.
Det gick jätte bra att jobba, till slut så var det bra med folk, roligt att jobba när det är mera att göra. Det bästa är ju att man är ute bland folk och bara kan gå runt och lyssna på musik. Som vanligt så hänger man ju mest där det spelas house. Låten nedan är en låt som har hängt med länge och den tröttnar man inte på. Men ännu en skön helg. Tjing pling

Dagens låt

House är ju en grym musik stil.
Denna låt är grymt bra, när den väl kommer igång.

GRATTIS

Idag fyller min blogg 1 år. Tiden har grymt snabbt.
Att ha blogg är både kul och tråkigt. Det bästa är ju att skriva av sig, visa vad man är för person, vad man lyssnar på, hur man ser  ut, hur man klär sig och allt jag nu har i min blogg.
Kul att det är en del som läser, inte så där jätte kul om det skulle vara 10 pers. Eller ?

Sjuk?

Usch vad jag är hungrig just nu, ska nog ta och fixa något att käka.
Går dagen gick bra, det var faktiskt väldigt mycket att göra. Ikväll ska jag vara plock, de behöveds folk, så min kusin jobbat istället för mig och jag ute på golvet. Men som sagt jag börjar inte fören 22,00 ikväll.
Tvätta är ett måste idag, måste tvätta både det ena och det andra. 
Min hals gör mycket ondare än igår, fan vill inte bli sjuk nu. Ha en bra kväll. Tjing pling

Work

Happ dax för jobb, nu igen då. Ha en trevlig fredags kväll.
Skulle inte sitta fel med chill idag. Men man kan ju inte få allt.

Helg

Nu är ännu en skolvecka över. Tiden går så grymt snabbt. Snart tar man väl studenten också.
Veckan har varit lugnt, exakt som denna dag.
Det var mdk prov idag, vill inte änns veta hur det gick. Efter 30 minuter var man klar och slutade för dagen, men jag och Åza satt kvar i skolan och fixade lite med projektet och foto. Satt kvar i skolan till halv 4 tiden.
Blev en liten tripp på stan också blev lite köpt. Ikväll jobbar jag segt men vad gör man inte. Tjing pling


Dagens köp


Skor & Röda Jeans leggings

Dagens 2:a låt

Huvud, axlar, knä och tå.

Dagens köp


Dagens


Dagens låt

Calabria med Enur är nog ingen som har missat. Dessa låtar borde man inte heller ha missat. Fyra låtar från Enur´s album från 2008.
Dagens låt

Kalle Baah är en grupp man inte kan hata. En av dom bättre.

80´s


Den är inte redigerad eller något. Ett litet smak prov.

2000 Vs 1980-tal

Idag blev det en skön dag. Hade ingen skola. Så det blev sovmorgon för min del.
Jag och min storebror gick till Mingan och käkade, mycket gott.
Sedan tog jag bussen hem till Åza för att fortsätta med vårat projekt. Det är så jäkla kul att se hur man kunde sätt ut.
Sedan blev det chill hos henne och nu är jag hemma. I morgon börjar jag 16,00 till 19,00 skön dag faktiskt. Tjing pling

Dagens


Han är glad för att han är nöjd

Vilken underbar dag.  Skoldagen var så jäkla rolig. Tack Åza för att du har lika dålig humor eller bra humor som mig. Idag så skrattade så jag grätt. Gud, jag vet igentligen inte nu i efter hand vad vi skrattade åt. Men hon kallade iaf mig "chees ball(s)" För att jag hade en gul tröja på mig och balls var väl för att jag är rund..
Efter skolan så gick jag och Lotta på stan, det blev inget speciellt så där. Men det blev massa gott till kvällen. Vi gjorde även iordning tacos, blev det blev även chips och dipp till filmen 300, en helt ok film faktiskt. ( GO, Grekland). Tack för en skit bra dag Åza och Lotta. Tjing pling

Dagens


Dagens låt(ar)

Två helt nya låtar. Den första är från 21 feb och den andra är från 2 mars.
Lyssna och njut.Det är nice

Livet är skit skönt just nu. Inget negativft att lägga energi på.
Jag kör mitt race. Sen om ni inte gillar det behöver ni inte följa med på min åk tur.
Sitter och lyssnar på pepp musik och ska snart börja formatera om datorn.

Skoldagen var nice, som vanligt. Alltid trevligt med Åza (och dom andra).
Efter skolan blev det att fixa mera låtar hos min far. Trevlig dag. Tjing pling

Den som väntar..

...på något (gott) väntar alltid för länge.
Det är sant och snart så väntar jag inte längre.! ;)

Dagens låt

Två rätt gammla låtar, dom är ändå från -03, men dom är rätt sköna ändå. Lyssnat på dom till och från.Vem har aldrig lyssnat på The Black eyed peas?

(spola fram ca. 1 minut)

(spola ca 30 sec)

Kan jag sjunga?

Går dagen på jobbet var så jäkla roligt, jag och min kusin brukar aldrig jobba tillsamans. Vi turas om varanan helg. Men nu när jag var plock så var det skit roligt.
Med tanke på att man jobbat där i ungefär 1,5 år. Så kan man ju nästan alla låtar utan till och vilken låt som kommer efter, ( iaf på slager/reggae golvet)  Så, så fort man kom in i köket så började vi båda sjunga och dansa. Går dagen var en av de bästa gångerna jag jobbat. Skratta så jag grätt flera gånger. Tack kusin.

RSS 2.0