Coffee style


Shopping


Klänning, kjol och armband


Ny dator

Denna dag har jag hunnit med mycket.
Min bror ringde och väckte mig efter två timmars sömn i morse vid 10.30 tiden. Gick upp, cykla och hämta ut datorn, lämna den hos min bror (alex). Med tanke på att han skulle installera dator och vet hur man göra allt så fick han göra det.
Så nu har jag en helt ny dator, nya sladar som jag fick idag och i fredags så är det inte konstigt om jag kommer vara instängd i mitt rum. Ljudet från datorn kommer ut ur mitt ljudsystem och bilden jag ser på skärmen på datorn kan jag även se på tvn. Skit nice tycker jag.

Gick till min pappa och hälsa på en snabbis och käka lite efter jag lämnade datorn. Jag och min pappa prata lite snabbt om hur det hade varit i grekland.
Åkte hem, duschade, han inte med så mycket  annat innan jag skulle dra till min pappa igen och möta mina bröder. Dax för ännu ett möte. Tiden går väldigt fort.

Efter mötet gick och mina börder till min moster där även mamma och min morbror var. Så det blev lussebullar, glögg, kaffe och trevligt sällskap. Familj och släkt är nummer ett nu för min del.

Efter det gick jag och Michael och mamma hemåt. Jag stanna hos pappa och var med min bror, vi chilla, köpte mat. Blev kebab rulle för min del.
Kom hem för inte så länge, så fort jag kom hem började jag koppla in alla sladdar och ladda hem alla nödvändiga program, fortfarande en del kvar. Tar tid att fixa allt med en ny dator. Iof har jag redan gjort det en gång för inte så länge sen så vet ju ungefär hur jag ska göra allt. Ska chilla nu. Tjing pling


Day sound

Orginal låten hörde jag från filmen "two lovers". Detta är en skön remix på den låten. Kan även rekomendera filmen. Lyssna och njut!


Ingen ser ingen hör

Att det inte är så bra förstår väl alla.
Jag känns mer och mer ensam.
Orkar inte göra så mycket på dagarna.
Börjar bli som för två månader sedan.
Vet inte vad som igentligen kan göra mig mer energifull.

Ska snart ut till graven och hälsa på dig brorshään. <3

Åkte till strängnäs

Sitter vid mammas dator just nu.
Vet inte vad jag ska skriva, men jag vet inte varför det är som det är eller varför jag är som jag är just nu.
Är helt borta från omvärlden.

Åkte till strängnäs igår hem till Linda, där även Emma, Anna och Matilda var. Trivs med dom tjejerna. Vi prata, drack lite och lite spel blev det. Tog tåget till eskilstuna vid 23.40, vi gick ut på Harrys där det var ok. Vi dansa lite, satt och chilla och sen var det dax att gå. Tack tjejer.

Nu ska jag vara borta från omvärlden. Kolla på tv och dricka glögg. Känner för att vara ensam och inte byr mig om någon inte änns mig själv.


Skit dator

Håller på att föraöver allt från datorn till min externa hårdisk.
Ska skicka iväg datorn idag eller i morgon. Kommer då få en ny datorn.
Det är tre ganska stora fel på denna dator. Ganska surt, har inte haft den länge alls. Men det är väl sånt som händer med nya saker.

Enheten till mitt biosystem fick jag igår. Så jag kan ju fortfarande lyssna på musik och kolla på film.
Msn, blogg och allt annat kan jag vara utan tills jag får en ny. Tar väl kanske tills måndag-tisdag.

Ikväll ska jag träna och bara chilla.


Dagens Shopping


Även jag har nu en sådan!


Lördag, Söndag & Måndag

Det gick bra att jobba i lördags. Bättre än fredagen. Det var mer att göra och det var en bättre dag i allmänhet också. vi var några stycken som satt kvar till ungefär halv 4, så det var rätt segt att komma upp 10 dagen efter.

På söndagen var det personalmöte/kurs. Kursen var så jäkla bra. Även fast den höll på i nästan 4 timmar så kändes det inte som det. Men vi gjorde lite gemensamma saker och det var en så klockren kurs. Det var typ en beteende kurs. Hur man ska agera på krogen, hur man ska undvika konflikter och så.

Kom hem chilla och senare på kvällen åkte jag till Lotta. Vi gjorde mat och som vanligt var det ju gott. Vi kolla även på en film som var ok tills slutet. Både två börja skratta och blev egentligen rätt chockade hur det helt plötsligt blir så B. En trevlig söndag var det absolut.

Igår (måndag) Så blev det en chill dag. Drog till pappa chilla med min bror. Lite senare kom våran andra bror, vi tre skulle till ett möte tillsammans, det gick bra och det var skönt att vara tillsammans och bestämma lite.
Gick tillbaka till pappa med Michael, vi köpte pizza och moffade tillsammans. 
Vid halv 9 tiden gick jag ner till stan för att träffa Lotta, vi skulle på bio med Annis, Martin och Annis kusin och hennes kille. Vi kollade på New moon. 
Filmen var som andra boken, så där. På ett sätt är det bra att ha läst böckerna men ändå inte. Men den får iaf 3 av 5.

Nu ska jag iväg och hämta mitt ny lagade ljudsystem. Jiho.! Tjing pling 


Meeting/cinema style


Day sound

En gammal goding som min lille bror alltid lyssna på, som jag sedan lyssna väldigt mycket på. Det lönar sig att lyssna igenom gammal musik. Lyssna och njut!


Course style



Mamma 51år

Idag så har vi firat min mor. Min bröder kom och vi käkade god mat, som vanligt.
Överraskande kom min moster och morbror. Dom hade med sig tårta. Så det blev även tårta, kladdkaka och lite kakor. Blev väldigt trevligt. Grattis för jag lov att säga.


Jag och min mamma i grekland 08


Dö inte med dom döda

Igår var det ingen bra dag, en väldigt jobbig dag var det, näst in till hela dagen. Men jag bestämde mig för att gå till jobbet ändå.
Kom ditt och det tog inte lång tid innan jag bröt ihop, framför min chef till och med.
Han sa till mig att sätta mig där nere, dricka lite och bara ta det lugnt tills jag kände mig redo. Jag fick gå hem om jag ville, men kände att jag kunde ge det en chans.
Var för det mesta i köket och städa och höll på. Det gick bättre och bättre in på natten att vara ute på golvet. Men den var en jobbig kväll att jobba.
Min chef sa en bra sak igår, det är ett turkiskt ordspråk som lyder: - Dö inte med dom döda. Tycker det var ett väldigt klokt ordspråk och bra ordspråk.


Sova en stund

Ska sova någon timma nu så jag orkar med att jobba till tre inatt.


Arbetsförmedlingen

Satt mig precis vid datorn och börja kika runt lite.
Vid 10 i morse befann jag mig på arbetsförmedlingen på ett gruppmöte, ska ditt två gånger till. Det gick bra, jag ska på in formationsmöte om en kurs jag förmodligen ska gå.
Det är inom handel och sälj. Ska bli väldigt intressant och kul. Men ska inte skriva mer om  det fören jag har gått på första mötet om det.
Nu ska jag chilla och sedan käka. Måste även sova en stund med tanke på att jag ska jobba inatt.
En bra dag hittills iaf. Även fast det jobbiga kommer ifatt en ibland. Tjing pling


Jobcentre Style


Två månader

Två månder har gått idag.
Det är så jävla jobbigt just nu.
Jag saknar honom så mycket.


"Cemetery" style


Går dagens shopping


Leopardmönstrad sjal, svart tröja med pingvinärm, BH, leggings, Pandurosaker.


Town style


Saknar dig varje dag

Nu är det jobbigt. Så fort jag ser bilder på dig eller dina kläder. Egentligen spelar det ingen roll vad det är, bara det är något som påminner om dig, då blir det så jäkla jobbigt.
Fan vad jag saknar dig. Det gör så ont. I morgon har det gått två månader, TVÅ månader det känns som evigheter detta. Ska ut till graven i morgon. Saknar dig älskade bror!


I tre delar

Denna långa dag kan jag dela in i tre stycken.

Vakna innan 7 i morse, det var lite segt, men somna tidigt och när jag väl vaknar jag kan inte somna om.
Vid 10 tiden ringde min bror Alexander och frågade om jag vill käka med honom runt halv 12.
Så tog en dusch och fixa mig lite lätt. Drog ner träffade honom och käkade god mat på Ming Place, lika gott som vanligt.

När vi käkat klart så drog vi båda hem till pappa. Alex gick ungefär lika snabbt. Jag stanna kvar och prata med pappa. Visste redan att han skulle till grekland, men nu har han beställt biljetter och åker på torsdag. Han ska ner och plocka oliver. Ska bli intressant att se kort sen.
Prata även med min bror Michael, han är inte pigg och fräsch. Men jag fick honom allt att skratta några gånger.

Sedan gick jag ner till stan igen för att träffa Åza. Vi lunka runt på stan och blev lite nytt inköp för min del. Tyvärr. Det blev några timmar på stan.  Följde med henne och Pontus hem till dom. Vi gjorde i ordning god god mat och hade det lika trevligt som vi alltid har det. Det spelar ingen roll hur lång tid det tar innan vi ses, det är alltid lika roligt och trevligt. Kom hem för en stund sedan. Nu ska jag sova. Är trött som en gris. Tjing pling


Shopping


Tunika, Jeans, tröja med pingvinarmar, örhängen och ring.


Town style


Annis inflyttningsfest 14/11-09

Har tagit bilder från andra, hade ingen egen kamera med mig.


Måndag

Denna dag har jag lite att göra.
Vakna vid tio tiden, drog mig en stund och sedan gick jag ner och käka frukost.
Vid ett har jag ett möte och efter det ska jag gå och träna, det ska bli väldigt skönt.
När jag kommer hem måste jag tvätta så det är ju bara att sortera kläderna innan jag går, så är det bara att kasta in i tvättmaskinen när jag kommer hem.
Har inte så mycket mera planerat in idag. Tjing pling

Idag saknar jag min bror,mycket!


Day sound

Näääk har en del bra låtar. Ingen artist jag lyssnar mycket på, men när det kommer upp en låt så blir man inte förvånad. Denna låt diggar jag. Lyssna och njut!


Ny musik på G

Denna gång tankar jag ner 232 nya låtar, får se hur många av dom som är bra.

Ska snart börja tvätta och ikväll ska jag på bio med Lotta vi ska kika på 2012. Det ska bli riktigt nice. Tjing pling


Den glidande stolen - Party hos Annis 14/11-09

Det var riktigt kul hos Annis igår. Jag, Lotta och Natalie kom ditt runt halv7. Vi blev bjudna på en drink när vi anlänt, även Pernilla var där då.
Vi gav henne två jätte fina böcker, en chokladbok och en muffins bakbok plus att vi gav en ljuslykta att ha i fönstret.
Folket börja glida in och mer och mer. Högre musik, lekar och massa skratt. Jag hade en helt underbar kväll. Det som är så synd med mig är att jag är så seg i början, sedan kommer jag upp och sedan ner.
Men kul att hade jag hela tiden, blev inte mycket dricka för min del, men  det märks att man jag inte dricker mycket eller ofta iaf. Som ett avslut gick jag, Lotta och Natalie till vikningen och käka god mat.
Kom hem och somna på nästan tio minuter.

Det roligaste underkvällen var stolen HAHA! Kan inte säga så mycket än att det var så himla klockrent. Det är bara jag och Lotta som vet hur underbart kul det var. 


Party style


Shopping


Town style


Day sound

En skön låt som jag hört när jag jobbat, men aldrig vetat vad den har hettat. Men nu har jag fått reda på det. En sköning till låt. Lyssna och njut!


Inflyttningsfest hos Gustav

Gårdagen var så grymt rolig. Jag, Natalie och Lotta tog sällskap bort till Gustav som har flyttat till Nyfors.
Vi var typ de första, en till var där när vi kom. Det var så grymt roligt. Vi drack, spela spel, skratta och bara skratta.
Det kom fler och trevligare blev det. En skit lyckad kväll. Blev inte så mycket kort med min kamera. Men det är väl minnet som är viktigare. Tack alla!


 
Jag står och Jesper sitter på sängen.

Bästa bilden på länge

Den bästa!


Party style (13nov)


Day sound

Hitta denna sköning till låt nyss.
Hitta även en ny låt från Lopptroop Rockers också, den heter Radiation.
                                                                              


                                                                                              Lyssna och njut!


Vad ska man göra nu då?

Igår var det en ganska skön dag.
Blev chill fram till 16.00 tiden, sedan så träffa jag Natalie och vi tog en promenad bort till ÖB, köpte lite små saker. Bla. färg till kläder. Ska alldeles strax ner och färga lite kläder.
Sedan kom jag hem och 30 minuter senare så gick jag till HK med Patrycja. Så det blev en del gående.
Resten av kvällen var jag skit trött, hade vaknat tidigt och gått mer än vad orkat. Så  det blev lite TV tittande och så blev det att somna tidigt, redan efter 21.00. Det var inte så bra för vakna innan 6 om det inte var 5 till och med. 
Jag har varit och tränat nu på morgonen och gick även förbi Willys. Det är jag som ska fixa mat ikväll, ska bli smarrigt. Eller inte ikväll, vid 16.00 tiden.

Vid halv 7 ska jag ner till stan för att träffa Lotta vi ska sedan vidare till Gustav, han har inflyttnings fest idag. Ska blir riktigt kul. Nu blir det chill, käka och sätta på en färgmaskin. Tjing pling


Day sound

En låt jag lyssnat på ett tag. En skön chill låt, men det ändå lite digg i den. Det är två sköna lirare med, Promoe och Chords bla.


                                                                               Lyssna och njut!


Underbara vänner har jag allt

Kom hem från Natalie för en liten stund sedan.
Natalie och Lotta kom till mig runt 15.00, hade somnat och dom kom och väckte mig. Vi drog ner till stan, det blev käka på spicy hot. Var lika gott som vanligt och trevligt sällskap är ju aldrig fel.
Sedan begav vi oss hem till Natalie, blev kort kikande och TV tittande. En snabb tur till OK han vi med också. Som sagt mina vänner är bra. Nu måste jag sova. Är skit trött.

Skönt att ha helgen planerad. Tjing pling


Bättre

Vakna idag innan 6 tiden, lite för tidigt. Kan ju bro på att jag har somnat vid den tiden om inte senare på senare tiden. Somna efter 21.00 igår. Så sjukt skönt. Efter den dagen och natten behövdes det att sova.
Nu på morgonen har jag kollat på två filmer, käkat paj och druckit te.
Snart kommer min bror, han ska hälpa mig att packa enheten från mitt ljudsystem. I morgon kommer DHL och hämtar det. Äntligen, har inte tagit tag i det. Men nu är det fixat.
Ska även fixa mig snart, ska träffa Natalie lite senare när hon har gjort sitt. Blir en chill dag. Tjing pling


En lång dag

Usch nu är jag trött. Skulle jag lägga mig nu skulle jag somna.
Vid 06.30 i morse var jag på väg till gymet. Värmde upp med 5 km, sedan blev det hårdkörning i gymet med Camilla. En bra tränare är hon, men mina armar kommer inte må bra i morgon. Känner redan nu i rygg och armar. Avsluta sedan med 3 km.

Sedan gick jag ner till stan, köpte en blomma och tog bussen ut till kyrkogården. Jobbigt var det.
Men det var skönt på ett sätt att vara där ensam. Det var väldigt fint där.
Åkte ner till stan, gjorde lite ärenden. Avsluta med att gå till pappa, käka frukost, en väldigt sen frukost vid halv ett.

Kom ut ur duschen för en stund sedan, ringde nyss ett samtal. Ska snart iväg till min psykolog och efter det ska jag på en hemligträff. Får se hur det blir. Är inte nervös nu, men det lär komma väldigt snart. Tjing pling
                                 


Börjar bli tråkigt

Har precis kollat klart på den andra filmen för inatt. Båda var faktiskt helt ok, inga jag kommer kolla på igen.
Den ena hette, Four Christmases och den andra hette Spread.
Om 20 minuter ska jag äta och om 2 timmar ska jag dra och träna. Bli iaf en film till och sedan bara chilla.
Blir som sagt en lång dag idag. Har inte planer inför dagen.


Har nu kollat klart på en tredje film, denna hette Personal Effects. Den var bra. Jag hade ju extrem medkänsla. Se den, vill inte säga mer än så. Det är mycket känslor.

Nu är klockan 06.00, ska iväg och träna. Sedan ska jag ut till graven!

Inte ett ord om detta

Jag har inte så mycket att säga om min sömn eller mitt liv i allmänhet.
Kan nog inte riktigt säga att jag har ett liv. Jag sover, sover och kollar på filmer, träffar vänner när jag orkar. Har precis börjat jobbat. Men man får hoppas att det går sakta framåt.

Fick ett sms av Annis idag, blev bjuden på inflyttningsfest på lördag. Jag tacka ja och tror verkligen det kommer bli så jäkla roligt. Får se om det blir något dricka denna helg. Dricka kan jag göra för sällskapets skull, men inte dricka för att bli full.

Nu ska jag chilla, jag käka för en stund sedan, prata med min mamma, ringde även min pappa och så prata jag med min lillebror. Tjing pling


Work work

Ännu en helg är över. Fast på ett sätt är det helg för mig hela tiden.
Jobbhelgen gick bra. Fredagen var seg, var inte alls mycket folk, men det var en bra start för mig.
Jag hade missat helt att man ska vara heltsvartklädd nu, förut skulle man vara vit. Tur att jag hade en svart skjorta hemma.
Lördagen var det fullfart. Den var en rolig kväll att jobba. Det är skönt att vara tillbaka där. Även fast det var lite jobbigt i mellan åt. Inte jobbmässigt utan på det andra sättet.


Det är inte lätt

Att det är som det är, är så jäkla jobbigt.
22 år, min bror är borta. I hjärtat lever han men i huset och i livet är han borta.
Att inte veta 100% hur han gickbort är jobbigt.
Jag hoppas vi får svar på det snart. Det skulle ta 2-3 månader. Jag vet inte om det kommer bli lättare eller bara svårare att gå vidare i detta liv.
Fick veta att detta kanske skulle kunnat hänt hemma. Det var inte kul att höra, att jag lika gärna kunde hittat honom i sitt rum, han kunde varit på stan eller varit och tränat.

Jag tror att eller nästan vet att ingen jag umgås med vet hur detta är för mig. Jag förstår det. Ingen jag är med verkar inte riktigt vilja ta upp eller prata om min bror. Förstår det. Ingen vet ju vad dom ska säga eller vara mot mig.


Det är som det är

Inte mycket att tillägga. Gör mitt bästa med allt. Erbjuder mig, men får inget tillbaka känns det som. Varje dag är till något jobbigare.
Det är väl nu om någonsin man behöver sällskap och stöd. Orkar inte ta tag i något eller ringa/sms och prata. Men sova är något som jag gör, man flyr verkligen från verkligheten.
Ska ta och fixa te och sedan lägga mig och kolla på film.
Fick min HDMI-kabbel idag. Koppla precis in den. Ska skicka iväg ljudsystemet i morgon om jag vaknar i tid.

Jobbar i helgen, jag och min otur så jobbar jag när min bästavän fyller 20. Ska ditt en stund innan jobbet. Hon finns verkligen alltid, i alla stunder!


Dentist style


Day sound

Ännu en party låt. Är inte på party humör. Men jag ska ju jobba i helgen, då kommer sådan musik spelas.


                                                                                             Lyssna och njut!


Jag är en...

...tuff brud i lyxförpackning. Inte riktigt va.?
Det är tufft just nu, natten var inte rolig. Grät som ett barn på julafton. (som min bror skulle ha sagt). Jag känner skuldkänslor att jag inte varit ute vid graven på ett tag heller. Men det är inte lätt att gå och komma ditt. Men ska ditt i morgon efter tandläkaren har jag bestämt mig. Har ju en hel dag framför mig. Nu blir det bara chill. Tjing pling


Day sound

Lyssnar just nu på en av mina listor på spotify, har fått musik från andra som jag inte hunnit lyssna på.
Hitta iaf denna sköning. En riktig partylåt. Hög volym, bra bas och nice med folk.


                                                                                                                                      Lyssna och njut!


Örhängen

Kom hem för en stund sedan, men ska snart iväg igen.
Har varit oss "min" psykolog och sedan gick jag en tur på stan för att göra några ärenden.
Käka mina cheeseburger när jag kom hem, sedan så gjorde jag klart ett par örhängen åt en, ett par pärlörhängen i conversemodel. Snyggt blvev ju det.
Ska snart iväg igen, ska hämta ut min nya datorn. Sweet.! Tjing pling


Day style


Day sound

Att Matisyahu är bra är absolut ingen nyhet. Men han blir bara bättre och bättre.


                                                                                                                        Lyssna och njut!


1 sec

Att man kan bli så ledsen på bara någon sekund Att bara se en bild, eller gå förbi och se att det lyser i rummet, att bara tänka på något som man förknippar med dig. Att man kan bli så ledsen av sånt.


Reggaekväll på Raw

Gårdagen var väldigt rolig och skön. Gick ditt med min bror Alexander. Det blev några cider för min del, men inget jag alls blev full på. Musiken var så bra den kunde bli. Skönt med folk, träffa på några gamla klasskamrater och några andra vänner. Stämningen var på topp. Borde absolut vara flera sådana kvällar. Att reggae kan vara en sån bra och skön musikstil.
Kom hem efter 02,00 men somna senare in på morgonen. Men en kväll jag inte ångrar. Skulle annars bara vara hemma och ruttna, medans andra var och festade.


Bilder från 28/10-09


RSS 2.0