Raw style


Day sound

En skön låt och han har även flera sköna låtar. 
Storsien har funnits som artist sedan 2001, han kommer att vara på Raw ikväll.


Firande av bror 19 år

Kom hem för en stund sedan. Jag var hos min pappa och firade min bror Michael. Han fyllde hela 19 år. Det är alltid att träffa sin moster, kusin, morbror och farmor. Och dom andra så klart. Blev käk och fika.
Egentligen fyller han i morgon, men blev fira hos pappa idag och mamma i morgon. Snäll som jag är gav jag honom GTA IV.

Kom nyss ut ur duschen, ska fixa mig och sedan träffa min andra bror Alexander, vi ska till Raw, det är reggae-kväll typ. Med inslag av Halloween (stavas). Så det ska bli väldigt kul. dax att fixa sig nu. Tjing pling


Ny dator

Igår så beställde jag och min bror en ny dator till mig.
Jag har inte så stor koll, men han vet vad jag vill ha för grejer och han hittade en väldigt bra dator. Det är så att jag vill koppla dator till tvn och till mitt ljudsystem. Så jag kan lyssna på musik och kolla på film på tvn igenom datorn. Lär få den i början av nästa  vecka.
Det värsta är att jag ska skicka iväg mitt ljudsystem, det tjuter när det är avstängt.
Men tv har ju ljud, eller så kopplar jag mina datorhögtalare till dator. Lika bra ljud i dom. Måste även köpa sladdar och det är inte billigt. Men man har ju sånt väldigt länge. man byter inte ut sladdar hur som hellst, om dom inte går sönder vill säga.


Förferre i Strängnäs, utgång i Eskilstuna 28/10-09

I Onsdags så åkte jag bort till Strängnäs för att träffa Anna, Emma, Matilda och Linda. Det blev lite dricka för min del, drack för att det var gott.
Vi lyssna på musik, prata, körde olika lekar, sånt man brukar göra på en förfest. Det var jätte roligt att få träffa alla igen. Det var ett tag sedan.
Vi tog tåget mot Eskilstuna vid 23,40. Gick ut på Harrys, där vi kom in runt 00,30. Det var sjukt mycket folk. Blev mesta dels dans. Vi stod även ute och prata. Men det var en skit rolig kväll. Träffa en del jag inte sätt på ett tag. Men det gick bra. Tack tjejer. Bilder kanske kommer, bror på om jag tar lite bilder från Linda och Matilda som stod för bilderna denna kväll.


Party style (28/10-09)


Kommer på mig själv

Kan inte sova. Har legat och kollat på film och tänkt.
Jag tänker och drömer att allt detta som har hänt inte har hänt. Utan att tänk om han inte hade gått iväg den kvällen, men istället så gick han och 2 dagar senare låg han på IVA och två dagar efter det låg i Uppsala och att hans hjärta slutade slå.
Det där tänk om, är verklighet, det kommer aldrig bli något annat.
Jag känner hur tårarna riner och riner ner för mina kinder. Nu kan jag inte stoppa dom. Jag ser min bror ligga där. Jag saknar honom mer och mer, vet inte vad jag ska göra längre. Att gråta hjälper inte. Det blir bara värre.


Träning

Kom nyss hem från ett hårt och långt träningspass.
Gick ditt och även hem så det blev lite extra träning. Körde efter mitt träningsprogram och lite till. Det känns skönt att ha kommit igång nu. Kunna gå ner några KG.
Ska nu iväg och träffa Patrycja. Tjing pling


...

Fråga inte hur det är eller hur jag mår om du inte bryr dig.

Shopping

Detta har jag inhandlat den senaste veckan.


Town style


Det gör ont

Fan nu är det jobbigt. Jag saknar honom som fan.

Patrycja, jag, Min bror och Robert.


Elins 20 års fest/maskerad

I fredags den 23/10 var riktigt rolig. Jag var väldigt kluven om jag skulle gå på den först. Var inte på humör och allt det där. Men jag var "utklädd" till att jag bara var allmänt ful och omatchande kläder. Men jag var ju mer söt än ful lätt det som. Roligt det iaf.
Det blev en massa lekar, och vilket lag var det som vann om inte vårat. JIHO. Så vi fick dela på lita olika roliga saker. För min del blev det en toaborste.
Men jag älskar verkligen att vara nykter och jag har faktiskt skit kul ändå. Har slutat bry mig om vad folk säger och iaf dom kollar snett. Vid kvart i tre är jag och Lotta påväg hem från lokalfesten. Vi och några till hjälpte till och städa lite. Man måste ju vara snäll. Men skit kul var det. Har inga egna kort, men har tagit från andra. 

Stan, basket tittande och film kväll

Började med att jag blev väckt av min bror runt 14,00. Han fixade mat åt mig medans jag tog en snabb dusch. Sedan så gick vi ner till stan, kika runt och avslutade med en fika. En skön dag med bror (Alex).
Kom hem och inte långt efter får jag ett sms av Natalie, hon frågade om jag ville hänka på och kika på dam basket matchen. Lotta skulle sitta sec. den matchen. Vi blev hämtade av Lotta och åkte bort till Årby. Efter matchen blev det stopp på pizzahörnan, gott var det. Men inte som förr. Men slak ner gjorde det. Lite pinsamt att dom känner igen en och frågar hur det är med mina bröder.
Efter käkandet åkte vi hem till mig och moffa och kolla på film, världens B film, sa det från första början. Visst var den lite läskig men inte var den bra. Tack tjejer för denna halvdag. Riktigt kul att umgås och prata om allt och inget.
Somna tolv och vakna för en timma sen, jihoo! Kan nu inte somna om. Hatar detta.
Ska lägga mig och kika på film och se om det funkar nu. Tjing pling

Town/game style


Coffee style


Fika med moster

Igår gjorde jag absolut inget alls, förutom att jag på kvällen träffade min moster.
Vi träffades på hennes jobb och gick sedan tillsammans till café Sylvia. Tog en varsin toast och kaffe till det. Vi prata om det ena och det andra, allt från min bror, hemmet, jobb, killar och allt annat som finns att prata om.
Jag trivs verkligen med min moster. Hon är lite som en kompis man kan sitta och prata och ta en fika med.
Vi satt där i två timmar, sedan sa vi hej då och jag begav mig till min pappa.
Hos min pappa så umgicks jag med min bror, jag fixade en tavla. Framkalla en bild till en tom ram jag bara hade stående. Så nu är den väldigt fin. Säger inget, men visar bild när den sitter uppe på vägen.
Blev en tripp till hemköp och sedan hem till min far igen. Vi kika på tv och pratade, mesta dels om kamrer idag.
Påvägen hem följde han med halva vägen, blev som vanligt en massa prat om en massa som man igentligen hatar att prata om, men man måste ju prata om även det ibland.
Vi kom överens om att han ska komma och städa idag eller senare, jag ska hjälpa honom för till viss del är det mitt fel att det ser ut som det gör i hanns rum.
Nu ska jag sova i 5 timmar, sedan kommer Michael. Tjing pling


1 Månad

Idag har jag inte gjort ett skit. Eller ungefär iaf.
Har inte orkar eller viljat och så som jag vill så blir det för min egna del så att säga.
Men det jag gör får ju även sina konsekvenser så här sitter jag 23,30 och ska vara vaken 18 timmar till . Hej och hå på den.!?
Har inget att göra nu och jag har något msn virus skit som inte går bort. Så jag vågar inte koppla in min externahårdisk för att lägga över nyafilmer. Men får väl sitta vid datorn och kolla på dom.
Blev ett långt samtal för min del med min ena bror idag. Prata om det ena och det andra.
I morgon ska jag nog träffa min moster, min bror sa att min moster skulle ringa mig idag. Men kanske ringer i morgon så ses vi istället.
Så fort Forever (där jag tränar) öppnar i morgon ska jag gå ditt och träna.
Annars idag har jag hängt nere med mamma och kollat på tv.
Träffa även PAtrycja vi tog en promenix och självklart var det förbi HK, annat vore ju konstigt. Att gå ut i onödan i denna kyla, nej tack.

Idag har det gått exakt en månad. (19/9-09.) Att tiden har gått så snabbt men ändå så sakta.
Igår för en månad sen såg jag min bror ligga där och inte kunna bestäma något alls om sin framtid. Att säga farväl och veta att du aldrig mer skulle vakna var det jobbigaste jag någonsin ha gjort. Att se dig första dagen var lika jobbigt. Man fick aldrig några positiva ord från läkarna. Men man hoppades alltid. Vi alla gjorde inget annat än att hoppades. Jag saknar dig mer och mer varje dag!

Middag och utgång

Igår blev jag hem bjuden på mat hos Åza. Hennes kille hade fixat maten. Det var väldigt gott, mätt och belåten blev man och självklart trevligt sällskap.
Anna var även med, är man med dom två och båda dricker blir det inte fel, hur man nu ser på det.
Jag var nykter och hade minst lika kul. Innan vi drog ut så blev det sanning & konka, musik, trevligt sällskap, så en förfest ska vara.
Vi drog ut på O'Learys, ibörjan var det så sjukt segt. Inge musik, små 91:er.
Men folk kom och musiken började spelas, dans blev det och även en annan "rolig" om man nu kan kalla det roligt sak hände.
Men tack för igår tjejer, kul var det. Ska fortsätta vara nykter på fester och utgångar. Varför dricka när man kan ha minst lika kul? Tjing pling

       


Dinner/party style


En fundering som jag har

Varför är det lättare att säga ex. grattis, lycka till och positiva saker när något roligt har hänt eller kommer att hända.
Och varför är det svårare för folk att säga jag beklargar, tråkigt att det hände osv. när det har hänt något tråkigt eller tragiskt.?

Bara en fundering jag har. Borde det inte vara tvärt om, att folk bryr sig mera om någon/något och säger saker när något tråkigt har hänt?

Puls forever och Spicy hot

Blev en snabbis ner på stan med Lotta idag. Blev lite köpt och även som en tradition blev det käkande på Spicy hot. Lite torrt var det, men gott så klart.
Sedan var det snabbt som attan att skynda sig hem och dra och träna.
Vi testade puls forever idag, det var kul och jobbigt, men på ett bra sätt. Jag har en jäkla träningsverk sen igår. Lär var värre i morgon.
Nu måste jag äta något, är något hungrig. Tjing pling


Shopping


Idag blev det två par nya tights.
Båda är as coola tycker jag. Glansiga petrolfärgade och randiga.


Town style


Town style


Yesterday style


Thai classic och waynes coffee

Gårdagen ska jag börja att skriva om för det var faktiskt en bra dag och en händelserikdag.
Drog ner till stan vid tolv för att träffa min bror Alexander, vi käkade på Thai classic, väldigt gott. Tog tre små rätter, två av dom var goda.
Sedan skulle han vidare. Jag drog då till banken och 15 minuter efter träffa jag min bror Michael, vi gick snabbt in till stjärnmackarn, för att jag skulle byta batteri och band på min klocka. Min bror käka och jag kollade på för jag hade ju precis käkat, sedan gick sedan iväg, medans jag skulle vänta på honom gick jag och plocka mina ögonbryn, så nu är dom snygga.
Ringde min bror Alexander, så träffades vi igen. Vi gick och fikade på waynes och prata en massa skit. Efter någon timmakom våran bror. När vi fikat klart gick Alexander och då var det jag och Michael igen. Det blev lite shopping och inlämning av ett foto på stan.
Michael följde med till mamma, men där varade vi inte länge, utan vi fortsatte till ÖB. Jag skulle färga en tröja från vitt till rött, hoppas den är röd och inte rosa, för det har jag redan en. Ska gå ner till tvätt stugan i morgon, den borde ha torkat då.
När vi kom hem fixade vi två mat. Gott blev ju det så klart. Somnade någolunda tidigt och det var en bra dag.

Dagen i sig:
Gick till Forever och prata med min träningscoach, så hoppas jag kommer igång med träningen nu. Fick ett gym program som jag gillade. Ska väl köra det någon gång nu i veckan.
Åkte till stan för att träffa Patrycja, vi käka på donken och tog en liten fika på waynes, vi prata om allt möjligt. Alltid kul att träffa den tjejen. Synd att man är dålig på att höra av sig till sina kompisar.
Vid 18,00 tiden träffa jag Lotta, vi åkte och träna. Idag var det Affrodans på schemat. Det är roligt, men lite tråkigt att det alltid är samma koregrafi.
Har nu tagit ett bad och en ordentlig dusch.
Ska sätta på en film och sedan pröva att sova om bara någon timma.
Två bra dagar har detta varit. Tjing pling


Shopping

Detta köpte jag igår på stan.


Blå/svart randig tröja, vi stickad tröja (är nu röd), rosa ring med leopardmösnter och svarta glansiga leggings. Bytte armband på min klocka.


10/10-09

Dagen efter begravningen var vi på kyrkogården. Det var väldigt fint som dom hade gjort med alla blommor.
I korta drag

Onsdag: Film kväll med Lotta.
Torsdag: Chill med Natalie på kvällen.
Fredag: Begravning och chill med bror, mamma och Peter.
Lördag: Besök på kyrkogården & chill med mig själv.
Söndag: Basket tittande med Annis och sedan film kväll med Lotta och Annis.

Sedan har jag lite planer för denna vecka som kommer.


Cemetery style


Det är bara så

Nu har man kommit upp på rummet. Det är tungt och det är det bara, det kommer det vara i några dagar/månader, vad vet jag. Ska funder på en sak och besluta mig på söndag senast.
Man får nu ta en dag i taget och gå vidare och se ett nytt liv nu.
Inget jag vill, men något jag nu måste leva med. Inte för man vill leva med det.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och mina tankar. Hoppas du en dag kommer att läsa brevet jag lämnade hos dig. Jobbigt var det att se dig ligga där idag. Sakna dig kommer jag alltid göra. <3

Tack för smsen idag, ni vänner betyder mycket.


RIP min bror. Sov gott. 24/8-87 - 19/9-09


Begravnings stil (RIP bror)


...


Ovanligt

Även fast jag sov ungefär 3 timmar inatt så kan jag inte somna nu. Hatar detta. Ska nog fan fixa nya sömntabbleter.

Saknaden blir värre och värre!


Man hinner med mycket

Detta har varit en lång dag. Somnade efter sex i morse, vakna vid nio tiden.
Drog mig till tio, sedan var det dax att fixa sig någolunda för att inte skräma alla man skulle möta under dagen.
Vid elva hade jag möte med en psykolog, hon var ok. Har ett nytt möte på måndag redan. Så hoppas dessa gånger jag ska till henne kommer göra nytta. Jobbigt är det ju så klart att prata och öppna sig, men inte första gången man öppnar sig för en sådan person.
Efter detta träffa jag min bror, vi cyklade ner till stan för att fixa sjukskrivnings intyg. Tog nästan fyrtio minuter.(som jag nu visst inte behövde fixa).
Sen blev det att lämna in papper någon annanstans. Blev att posta paket.
Vi käkade på spicy hot, det slank ner men inte var det lika gott som det brukar inte. Inget smakar iof som förr.
Sen så kollade vi runt efter lite böcker, böcker är ju aldrig fel att köpa.
När vi skulle bort till forever för att hämta pengar (blev dubbelbetalning för denna månad), så träffa vi på min brors kompis mickael, han följde med oss ditt bort och även en stund på stan.
Vid tre hade ett till möte, på vad det nu heter, så nu får jag lite mera pengar, väldigt skönt. Med tanke på att jag inte kommer jobba på iaf någon månad till.
Efter mötet gick jag och köpte en bok, åkte till pappa käkade mat. Lika gott som vanligt.
Följde med min bror till en datorbutik, han följde sedan med till mamma.
Nu gör jag inget alls förutom att nästan somnar. I morgon har jag inga planer alls. Chill för hela slanten. Tjing pling


Ännu en dag

Nu är det bestämt; Vilken dag, vilken tid & plats.
Det jobbiga med allt detta har inte kommit än, detta kommer bli en av de jobbigaste dagarna i mitt liv.
Men även en ny början kanske. Fortsättning följer...


40 av 227

Då har jag suttit och rensat låtar då. Att man kan tanka så många låtar man att så få är bra av dom är konstigt. Kommer säkert ta bort några till när jag lyssnar igenom i morgon också.
Ha lite högre volym och lyssnar igenom dom helt.


Bullar och rabarbersaft

Idag så kom mina två bröder. Alexander och Michael förbi till mamma. Dom käkade mat och jag käkade glass med colasås och maränger.
Sedan så blev det så klart bullar och egengjord rabarbersaft. En mysig kväll.
Senare mot 19,30 tiden följde jag med min bror hem till pappa. Vi köpte pizza och gick till ica. Blev film tittande, skrattande, fotande, chips ätande, musiklyssnande och en massa annat jag och min bror kan göra.
Kom precis hem. Michael följde med en bitt påvägen hem. Stod och prata i kanske en timma, man är ganska kall om fötterna just nu.
Men det har varit en trevlig men tungdag. Vi valde ut kläder idag åt Philip, vad han ska ha på sig i kistan. Det var ganska jobbigt. Nytag i morgon. Tjing pling


Bra flickor är dom allt

Ska skriva lite snabbt om går dagen.
Blev bjuden hem till Linn för att fira hennes 20-årsdag (27/9-09).
Jag kom ditt först, hon och hennes kille har precis flyttat så det blev en rundtur i huset. En väldigt fin lägenhet måste jag ta och säga.
Sedan kom Elin och Janna. Vi pratade, blev bjudna på tacos och även efterrät som bestod av kladdkaka. Allt var väldigt gott.
Man skrattar alltid med dessa tjejer det är väldigt skönt. Det behövdes igår, få tänka på annat.
Sedan blev det kik på en massa olika videos klipp.
Janna och Elin gick med mig för dom skulle ta bussen hem från busshållsplatsen vid mig. Det var trevligt och snällt.

Men som sagt, en trevlig kväll och rolig var den. Tjing pling


Birthday style


Att orka

Ska vara hos Linn ungefär vid 18,00 tiden. Har precis duschat och orkar verkligen inte göra något idag. En dag man bara vill ligga och inte göra något.
Men som sagt sköna tjejer kommer vara där, så det kommer ju bli trevligt.

Vad ska man ha för kläder då? Tjing pling

2 veckor har nu gått, fan vad tiden ska gå fort. 19/9-09


Vissa människor

Det finns verkligen människor för allt.
Vissa är så jävla okänsliga och bara tänker på sig själva och pratar bara om sig själva och hur det skulle vara om detta hände en själv! Tänk för detta har hänt mig inte dig.
Man har ett hjärta för att käna känslor med och en hjärna för att tänka med.


En fika med min far

Blev en dag som den inte var planerad.
Träffa min pappa på stan, vi tog en fika. Eller blev mer en frukost för min del. Väldigt gott te blev det också. Trevligt var det att träffa min pappa och prata allmänt om lite allt möjligt.
Följde med honom hem för att sedan gå ner till stan med Michael och Heli.
Vi gick till affär till affär. Blev en kjol, strumpbyxer och ett armband köpt. Men det var trevligt. Blev ett kort avslut på Corner. Blev bara strips och dricka för min del.
Vid 18,00 kom en präst hem till oss. Han var trevlig. Man kan nästa säga att 100 % när begravningen ska vara. Så nu är det absolut inget man ser fram emot.
Nu blir det chill. Tjing pling


Town style


Dagarna bara går

Igår blev det lugnt. Men senare mot kvällen blev jag upp hämtad av Lotta. Vi åkte och handla. Blev lite allt möjligt.
När vi kom hem till henne ställde vi oss och gjorde chillicontcarne "stavas". En vegetarisk och en vanlig. Väldigt gott blev det.
Vi kollade på idol och även Pip-Larssons resa eller vad nu heter.
Blev även chips och dip. En skön och mysig onsdag.

Idag har jag absolut bara tagit det lugnt, inte orkat något annat.
Min morbror var här tidigare och nu är min älsta bror här. Blir idol senare och mera chill. Ingen bra dag. Tjing pling


RSS 2.0