Adidas

Börjar känna att man vill ha ett par skor som är snygga men ändå lite mera, som dessa nedanför. Men vilken kan man bestäma sig för, är frågan.

(jag är lite mera för dom gula, vill ha ett par gula skor)

Dagens köp

Fick hemma Promoe´s nya album idag. Har lyssnat igenom det en gång. 
Har en favorit, men det finns absolut en del bra låtar.!

Vilken dag

Är nu hem kommen från Dansafton. Riktigt kul.
Vi var näst sist av alla 18-19 danser tror jag det var. Riktigt kul att se alla .
Det gick helt ok för mig, det var lite ostabbiligt med min balans i början bara. Men skit kul var det iaf.

Day style


100 minuter

Denna dag är jag väldigt nöjd över. Känner att denna dag har varit den bättre på länge.
Gick upp 08,00 idag, började fixa min inför skolan käkade till och med frukost. Två hårda mackor är bättre än inget.
Sedan tog jag bussen till skolan, där vi kollade på film på relgionen, Tror den hette i krigarens hjärta eller något liknande. Kan jag verkligen rekomendera. Fy fan. För att få G på den "uppg." skulle man se den, annars så skulle svara på några frågor.
Efter det blev det käk, stan och klassråd. Sedan slutade jag. Så vid 13,00 kom jag hem. gick först förbi en hobbey affär för att köpa färg och pensel. Gick även till banken och satte in pengar.
Kom hem gick ut fixade mina örhängen (finns bild nedan på dom, inte klara ännu doc). På baksidan ska jag måla en annan färg. blir som två örhängen ist.
Sedan gick jag ut och gick i 1,20 tim. Träffade min jobbarkompis påvägen, köpte örhängena av henne. Gick vidare. Satte mig vid ä:n väldigt skönt. bra musik, sol och vatten, kan inte bli bättre. (eller jo)
Resten av kvällen har jag bara chillat. Ska nu duscha. Tjing pling

Har även blivit sjuk på kuppen. Sjukt ont i huvudet, ont i halsen och täppt i näsan.

Dagens köp

Fick hem dom små guld örhängena igår.
Dom stora gröna målade jag om idag. Ska måla den andra sidan i en annan färg imorgon. Dom hade tappar färg, så iställtt för att kasta dom så målar jag om dom.*smarta sofia*
Pärlörhängena köpte jag av en jobbar kompis. Så jäkla snygga. Gå in här och kika på flera saker.

Day style


30 timmar

Nu har jag inte sovit på 30 timmar ungefär.
Var i skolan, det gick snabbt, hade dans. På onsdag är det Dansafton, vi ska dansa våran coola dans, den är cool, men inte så där jätte snygg.. Kom och kolla vetja 18,00 I st eskils Aula.
Våran grupp fick VG i ARL:n, så jäkla kul. Efter skolan gick Emma, jag, Anna, Åza och Sarah en snabbis på stan. Vid 15,00 åkte jag, Åza, Pontus och Sebastian hem till Åza och Pontus, jag och Åza somnade en liten stund. Senare så gick vi fyra och spelade basket och king, Väldigt roligt.
Vid 22,00 kom jag hem, nu ska jag sova. Käkade precis, sjukt gott. Tjing pling

Dagens style


Gör allt förutom det jag borde

Sitter och chillar med bra musik och kikar igenom alla bilder jag har.
När jag fick till Hk gick jag förbi min pappa och lånade externahårdisken av min bror där jag har alla mina låtar och bilder och sånt skit.
På datorn jag har hos mamma är inte den bästa eller den med det störta minet. Så jag har bara haft ett antal låtar och det har varit dom nyaste låtarna. (allså från feb. 09) Inge dom gammla goda låtarna. Inga bilder förutom typ 3 album med fest bilder. Tog bort allt för att jag skulle formatera om datorn men inget hände. Ska nog ändå köpa en nya dator snart.
Som tur så har jag ju spotify med en massa musik, men ändå inte den bästa musiken.
Så nu ska jag rensa igenom alla låtar jag har. För en del är bara skit. Har typ kent som jag inte änns lyssnar på, aldrig gjort heller. Så det är en grej jag ska göra i natt. Ja, jag ska vara vaken hela natten (igen).
Så jag har köpt enegeridrycker och cola även en chokladkaka. På återsende.


Snacka om fårskalle

Om jag inte är helt ute och fiskar, så är vi i grekland när detta kort är taget. Min pappa sitter och leker med ett fårhuvud, som jag antar att dom har ätit på eller ska äta.
Min bror som kollar på, (philip) han verkar väldigt road. En riktgit härlig bild.

Fårskalle, ouzo och bröd!.

Dagens sound

Man får då aldrig nog av denna man. Dessa två låtar är från han nyaste album Glömda Hjältars Ballad. Lyssna och njut! 

HK

Ska nu iväg till HK och köpa en massa skräp till mig och min långa natt.


Dagens sound

En rätt så skön låt, har inte hört henne tidigare, hon blev känd 2003, men är nu tillbaka igen. Gillar rytmen och låten. man rycks lätt med i låten.

(Laddas ett  tag, ifall du inte ser någon ruta)

funkar inte videon gå in här

SKOR

Jag har nu beställt ett par av skorna, fast ingen av dessa färger som jag visade. Skulle beställt ett av paren, men  det var en massa strul med sko storleken, leverans och allt det nu var.  Så tog en annan färg bara. Tack för hjälpen. =)

Om ungefär 2 timmar

Denna dag eller hur jag ska säga detta, så har den iaf varit väldigt lungt. Sov länge, chillat vid datorn, lyssnat på musik och sånt där jag dagligen gör. Skulle ju behöva plugga, men det gör jag i morgon iaf någon uppg.
Dax för ännu en arbetsdag. Det som kan vara lite positivt idag är ju att jag för lön och att det kommer vara mycket att göra, då kommer tiden för hoppningsvis gå snabb.
Skulle inte vara fel att chilla ute i en park eller bara gå en skön promenad.  Men man får väl inte allt här i världen. Tjing pling

Blod, svett och tårar.

Är nu hemma från jobbet. Är sjukt trött. Det var en plock för lite, dom vara bara två. Så jag fick vara både och, det är inte det lättaste. Jag fick också det jobbigaste RnB/källaren. Svettigt och ett antal trappsteg upp och ner.
Men är nöjd med denna kväll. I morgon jobbar jag igen, det är igentligen inte min helg. Men vad gör man inte öfr sin kusin.
Det som är skönt är att jag är ledig två helger i rad nästa vecka. Nästa vecka blir det nog lite fest, iaf på Valbrog veckan efter fyller jag då blir det också party..!!
Iaf, ska väl cheka på film och bara chilla. Tjing pling

Dagens köp

Pappersservetter rosa rutiga & blå randiga
Strandhandduk 2 st.
Trosa
Puder och puder borste
Duschdraperiringar
Skor


Antingen eller




Vilket par av dessa skor, skulle man kunna ha på studenten.? Ingen kanske?

Har nu beställt ett par av dessa skor, men i en annan färg.

Foto

Kom hem för bara en liten stund sedan.  Har haft min kvällskurs (foto). Idag så kopierade vi, gick väl inget bra. Så skipar att skriva om det.
Just nu chillar jag, ska snart äta, är grymt hungrig, sedan blir det plugg, iaf vad jag tänkt mig. Tjing pling

DAgens style


det är inte lätt, när det är svårt

Gör väl inget nu, tänker. Tänker är en sak som jag ofta gör. Tänker på allt men inget. Just nu tänker jag på två saker.
Båda är jobbiga, men som sagt Don´t Worry be happy!

Tack Lotta för att du kom förbi, den där kramen och pratstunden behövdes. så skönt att ha någon som bryr sig och finns, någon man kan prata med som lyssnar.

3700:-

Denna månad har jag slösat 3700:- på bara kläder. Då är inte mat, godis, fika eller små grejer inräknat. Var i Strängnäs och lösade ca 400 kr allt som allt. Var i stockholm och slösade 500. Har slösat grymt mycket pengar denna månad. Men nu har man ju inte mycket kan man ta och säga. Men får ju lön på fredag. Men har lite grejs att betala med lön pengarna.
Tur att man fyller innan studenten så man kan köpa student skor och väska som är kvar.
När jag fyller så blir det ju lite pengar som går åt att köpa lite saker, Självklart är man ju inte snål och inte bjuder på något. Men som sagt 3 veckor kvar. Det är ju valborg innan också.

Chill style


Damn


Så jävla snygg.!

Inget

Har inget att tilllägga just nu!

DAgens style


varför

Vart är alla när dem behövs som mest.!

Stolt

Är nu hemma efter skolan, fika och träning.
Var som sagt vaken hela natten, åkte till skolan hade mina tre lektioner. Efter skolan mötte jag Patrycja på stan, vi tog en fika och gick en snabbis på stan.
Kom hem somnade visst i 10 minuter ungefär. 18,00 mötte jag Lotta vi åkte och körde ett pass på Forever i en timma. Fy fan det var jobbigt, blev svettig, men det kändes inte så mycket kondis, slutade iof så fort jag kände att det blev jobbigt.
Är nu hemma.... Tjing pling


Dagens style


Tänkt lite

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har jag då tvättat. Det blev två maskiner, en ljus och en mörk.
Med tanke på att det var jag som tvättade så blev det mest mina kläder. Kastade i en hel del kläder som jag aldrig använt.
Jag kollade i min garderob och i mina byråer, kikade på allt nytt som jag har köpt med prislappar kvar, tog bort allt och kastade i tvätten (använder aldrig kläder utan att tvätta dom först). När det var dax att hänga upp alla kläder så insåg jag hur mycket snygga outfits man kan ha med just ett plagg.
Men om man tar ett par svarta chinos som ex. Man kan ha ett linne, utan på eller innan för byxan, högaklackar, ballerina, sneakers, stora tröjor, färgglada, tajta linnen eller stora.
Det jag ville säga med det att, med ett plagg kan man göra så mycket. Det finns personer som inte har den ekonomin som kan köpa jeans eller chinos, strumpbyxer i olika färger, det man då ska göra är att köpa ett par byxor i en färg man kan ha olika plagg och färger till. Då kan man ha byxan 5 dagar i rad utan att någon tänker "shit harhon dom där byxorna idag igen". Utan mixa topparna, skora och frisyren. Ha olika accesoarer. Vad som hellst.

Tänkte även för mig själv när jag stod  i källaren att jag ska försöka vara lite mera "fin" i skolan.
Nu i detta läge slänger jag på mig kläder utan igentligen tänka på vad jag kan ha till som kan vara snyggare. Självklart diggar jag min stil, annars skulle jag inte köpa dom kläderna jag köper och abslout inte ha på mig dom. Men jag kan matcha snyggare ibland. Ha andra skor, kanske börja ha lite skor med klack.

Outfiten jag ska ha idag har jag tänkt på sen 00,00 när jag tvättade kläderna, men hur allt sitter på mig vet jag inte. Men i min hjärna ser det snyggt ut. fortsättaning följer...

Hoppas någon förstod vad jag menade med ett plagg..

Sweet, chill och sött

Sitter just nu och försöker att hitta nya musik och även gammla godingar.
Musik är verkligen en stor sak i mitt liv, och det är näst in till gratis, om man inte köper skivor, som jag har börjat göra nu.
Förbeställde Promoe´s kommande album. Tror det kommer vara bra,

Ska snart ner och sätta på en maskin med tvätt, ska ändå vara uppe hela natten, kan göra lite nytta. Sedan blir de käk, har bara käkat 4 potatisar idag.

Tidigare så gick jag och Patrycja til HK, köpte lite grejs till min långa natt.
När jag kom hem kom Lotta förbi, vi tåg en liten promenix.
Så skönt att träffa dessa tjejer. Man skrattar alltid med dom.

Men lär bli flera inlägg inatt. Tjing pling

Dagens style


Detta är lätt (rolig) talang!!!


HAHA, fy fan detta gjorde min natt.

Trött

Är helt slut, kroppen är seg och jag är segare.
Jobbet igår gick bra, det var lagom mycket att göra för att orka med. Min chef frågade även om jag vill jobba i sommar, på tisdagar och onsdagar också, varför inte, pengar går ju åt. Man har så många andra lediga dagar. Man har ju sommar lov.. Får se om man kanske har turen att hitta ett annant jobb med andra arbets tider.

Nu ska jag iväg och fira min bror som fyller 25 idag. Dirket efter det drar jag och jobbar. Tjing pling

Bror 25 år

Grattis Alexander på 25 års-dagen.

Work

Ska börja fixa mig nu, sedan drar jag till jobbet. Är helt slut, men det ska nog funka.
Har även träningsverk sen igår. Sjukt otränad. iof körde jag med samma vikter som jag gjorde för ett år sedan. Kan ju vara det också.
Ha en bra kväll.

Hemma

Så där ja, det blev en lång promenad kom hem precis. 1,20 tim ungefär. Riktigt skönt. kanske blev en mil. Gick den rundan jag gick för ett år sedan. Då var det 8 km, men nu bor jag inte på samma ställe så det måste vara ungefär 2 km längre. Jag kan en sida där man ritar vart man gått så räknar den ut hur långt man gått. Ska göra det senare innan jobbet.
Ska nu käka sedan duscha. Tjing pling

Borta vid isstadion

Strömsholmen

Det är inte kul

Hatar detta just nu, nu är jag inte på bra humör. Att så lite kan bli så här.!

18,20
Nu ska jag ut och gå, sätta på bra musik och bara vandra i någon timma.

Jobbar ikväll, kanske är bra? Orkar inte göra så mycket annat.

Dagens sound

Dessa låtar är från filmen The Wackness. En film jag tidigare rekomenderat.
Första är en skön Hip hop låt. Den andra är en riktigt skön reggae låt.
Spola fram en bit, ganska långt intro.

Tränat

Det har varit en riktigt skön dag idag, Somnade 4 i natt, var lite segt.
Hade ingen normal skola idag, utan det var någonslags antivåldsdag. Så kände det att jag skippar denna dag.
Så har bara chillat hemma idag, städa undan lite kläder som jag har slängt lite här och var i rummet.
Vid 16,00 ungefär åkte jag och Lotta och tränade, så hoppas det blir lite mera rutin nu, vill faktiskt gå ner lite till studenten, är ingen människa som bär vit, ska man ha det passar det mer att man är smal. (tycker jag)
Efter träningen åkte jag till min pappa, chillade med min bror kollade på massa gammla diabilder,skit kul.
Reten av kvällen har varit lugn, dusch, mat och datorn. Får se vad som händer här näst. Tjing pling

En gång i tiden gick jag i Judo =) Jag och min storebror på koret.

Dagens köp


Idag fick jag hem min födelsedagskläning. Visar den inte helt, blir inte lika roligt.
Men den är röd iaf. Lite stor var den, men det fixar sig.

Det var bra, men nu har det sänkts lite

En helt vanligt skoldag har det då inte varit.
Åkte tidigare till skolan för att renskriva ut Relgionen, va inte en jäkel där.
Vid 09,35 tog jag bussen till sjukhustet, bort till min psykolog. Idag var det lite jobbigare än vanligt. Just i nuet/ idag mår jag bra, bättre än någonsin ok inte 100 % prima, men det är iaf inte som förr.  Men idag så pratade vi om mitt "förflutna" om det var lite jobbigare. Har inte tänkt på det på jätte länge, sen det blev lite för mycket. Men vi kom fram till att den personen jag är idag är den som jag själv har gjort .Jag hade ingen hjälp för 4:A år sedan. Så, det är ju skönt att de att jag inte alls är samma person, att jag kom ur det som jag var. Men ska iaf fortsätta gå ditt även fast jag mår bättre idag.
Vid 11 möte jag upp Åza, drog till skolan och käkade, hade Historia i någon timma , sedan så "slutadae" vi.
Efter skolan gick vi runt på stan för att kika på student saker till flaket. Det var väl inte riktigt så att vi hittade något. Men vi vet ju vad vi ska ha.
Kom hem somnade, jag kände att jag inte måde bra sen tidigare idag. Sov i ungefär 5 timmar. Det behövdes att sova bort allt + att jag var så trött.
Nu ska jag försöka sova igen. Vill inte vara vaken. Tjing pling

Resultat på håret


  Innan färgning.....         2 avtoningar....            1 avtoning till + en färg.

Dagens style


Se där ja

Kolla vem som är vaken, eller... Jag har varit vaken hela natten, är ganska slut just nu, har bara degat hela natten.
Men ska upp till min psykolog vid 10,00 så vågade inte sova och missa dennna tid. Jag gjorde det förra gången och fick betala 150:- kr och det kan jag gör mycket annat skoj för.
Är helt färdig nu och har absolut inget att göra, kanske ska till skolan och kopiera lite grejer, det skulle jag ju doc. kunna göra. 
Efter skolan ska jag iaf till pappa och fixa lite nya musik, det behövs alltid. Tjing pling  

Dagens sound

Denna låt gjorde verkligen min kväll, så jäkla skön. Tur att man hittar bra bloggar med bra musik, denna sköning blir även dagens låt på min blogg. Vem känner inte igen artisten?.

En annan låt som är skön är denna, där Promoe är med och medverkar i.

Fy fan

Ja vad säger man, det blir då inte som jag tänker mig.
Blir mössa i morgon. Men säger detta med ett litet leende på läpparna.
Fortsättning följer... Kommer att köpa en till avfärgning och köra igen.
På sista bilden ser man resultatet, doc inte min gul/vita utväxt.
Men som sagt får se hur detta slutar, är ju inte färdig ännu.

Dagens sound

Tunnan och moroten? Något du känner igen, det var några man lyssnade på när man lite yngre. Deras kändaste låt är nog bajs-i-bastun.
Denna sköning nedan är lätt nästa party låt.

Haha, kolla in snubben som diggar och gör sin fina pose vid 40 sec. HAHA
Han kör hårt igenom hela låten!

Party i Strängnäs

Är helt slut sen igår. Det var verkligen jätte kul. De blev mycket dricka, mycket spel och sånt skoj man har på förfester.
Vi tog taxi till ett uteställe som hette BK, där var det väl så där, vet inte vad jag kan jämnföra med. Men helt ok ändå.
Alla killar hade väldigt snygga stilar kom jag och tänka på dagen efter.
Vi kom runt 00,00 tiden och ställde oss i kö till garderoben 01,40, så vi var inte där så jätte länge.
Jag, Anna, Åza och Emma var kvar längst, vi fyra gick hem till Emma. Promenaden känndes lång men det var säkert inte så jätte långt. Tog väl 30 minuter kanske.
När vi kommer hem till Emma, käkar vi chillikonkarne (?) med macaroner, mycket gott. Duktigt av dig Emma.
Sedan är det dax att sova, jag och Åza ligger på en maddras på golvet, och vi har hade det inte lätt, gud vad vi skrattade. Jag fick världens skratt atack. Men efter en stund så hör jag hur alla har somnat, så ligger jag där helt vaken, jag ville efterfesta. Men till slut runt 5 kanske somnade jag.
Åza och jag tog bussen hem till E.tuna, resan gick väldigt snabbt, vi hade en del att prata om. Tack tjejer, det var verkligen jätte roligt. Tack alla andra också.








Nu drar jag

Är färdig fixad och redo för att åka.
Ska til min pappa innan så måste dra nu.

Ha en bra kväll. Tjing pling

Day style (fre)


Reggae is the shit

Nu är det vår och snart sommar, den bästa musiken på sommaren är ju reggae, så tänkte bjuda på dessa godingar.

Grillkväll

Kom nyss hem från Lotta. Vi har grillat på hennes balkong.
Gud så mysigt det var. Det blev två brattisar för min del och hamburagre för de andras del.
Lotta var så gullig, hon hade köpt en påskägg till mig. Måste förska slå det på något sätt.
Men tusen tack gumman, du är guldvärd.
Blev även tv-tittande och en del prat. En super-duper-mysig-underbar dag.

Dagens sound

Som kanske inte alla vet så har Kultiration släpp en ny cd.
Fick hem den i onsdags. En riktigt bra skiva. Lyssnat på den sen dess, även resten av deras låtar. 
Låten nedan är en låt från deras senaste album,

Strängnäs

Party i staden Strängnäs på lördag är det uppskrivet.
Jag är skit pepp, hoppas det blir kul, eller jag tror det kommer att bli det.
I morgon vid denna tid är man nog lagom full..
Står mitt på BK:s dansgolv och rör sig i tackt till musiken,

My style


Dagens sound

Jens Lekman är ingen artist jag lyssnar på, men min bror gör det och idag så lyssnade han på denna sköning, man blev riktig glad av den.
Live!

Dagens köp


Fick hem två paket idag igentligen, men visar bara detta, i det andra var min student kläning och den ska jag inte visa hur den ser ut, måste testa den sen när jag har tid. Men köpte även ett par till hörlurar, ett par till går ju alltid åt.

Städar

Det är fullt upp i vårat hus just nu. Min bror är och städar i sitt rum med sin tjej och jag och min mamma är där nere och städar.
Tog en liten paus nu för att min mamma skulle stryka. men ska snart ner igen och fortsätta röja på bordet.

Min bror hittade även en lapp  i hans rum, fy fan vad vi skrattade åt den.

Från mig:
=(  Hej hej  =)
Nu när du hittat detta brev är jag nog redan död... *asg*.
Du vet nog inte vad asg står för ir. hur? *Ler*.
Men men kanske syns i framtiden //

Sofola, ditt barn eller syster.......

Underbart

Gick upp 8 i morse efter 3 timmars sömn, blev lite segt, men blev på G. Gick upp och började fixa mig. Lotta kom till mig redan vid 9. Vi gick ner till tågstationen och tåget åkte från e-tuna till Stockholm 10,00. Kom till stockholm, och började våran vandring, jag köpte inte alls mycket. Eller jag köpte bara en väska. Känner mig jätte duktig. Hittade faktiskt inget speciellt alls.
Vid 14,30 kom Våran vän Janna och mötte oss på stan, då gick vi och käkade. Jätte kul att träffa henne igen. Vi tre åkte till Jannas lya i gammla Spånga, en mysig lägenhet verkligen. Hos henne var vi fram till 18,00. Vi pratade och hade det allmänt kul. Så kul att se henne igen.
Sedan åkte vi vidare till Lottas pappa som bor i Kista, där blev det lite fika och prat. 19,00 åkte vi tillbaka till T-centralen och tog 20,00 tåget hem igen till Eskilstuna.

En jätte revlig och rolig dag, har skrattat väldigt mycket. Blir lätt så när jag är med detta tjejer + att jag var övertrött. Men skönt att bara göra såna här saker ibland.

När jag kom hem blev det äggmacka och Kultirations nya skiva. Wiho.! Tjing pling


Dagens köp


Väska och Cd-Kultirations nya cd. släpptes igår.

Dagens


Stockholm

Har precis kommit ur duschen. ska föna håret och sedan försöka att sova.
Ska upp 8 i morgon, jag och Lotta ska till stockholm med 10 tåget. Vi ska hälsa på Janna, gå på stan och träffa Lottas pappa. Blir en perfekt och skön dag. Kommer bli jätte härlig dag.

Idag så gick jag och Lotta på en lång och skön promenad. Det blev en rejäl promenad i det härliga vädret, Lotta matade ankorna "änderna". Gick runt och pratade, utforskade den fina staden som vi kom fram till att den var. En mysig stad är faktiskt Eskilstuna.

Jag har fortfarande grymt ont i nacken och nu även i ryggen. Så hoppas verkligen det släpper tills i morgon. Tjing pling

AJ!

Fy fasen vad jag har ont i nacken, jag kan knappt kolla åt sidorna med huvudet.
Hade så jäkla ont när jag vaknade, hade det igår med men inte lika mycket.
Måste vara min kuddar.!!! Men men, nu får jag leva med det.

Igår natt så tog jag  ur alla mina vinter saker från mina byråer och tog bort alla vinter skor och la in alla sommar/vår kläder + att jag rensade bland vår kläderna. Ska kastas en del. Så nästa station blir myrorna ;D

Antigen eller!? Just nu står det 5-4 mellan paren.. :D


Vilka skor ska jag ha till studenten.?
Har redan svarta så vet att jag kan gå i dom. Men vilken färg.?
Tänk på min stil/mig också!! :D

Stan hela dagen

Nu börjar jag bli riktigt trött.
Åkte ner till stan vid halv 3 tiden idag och mötte Åza. Vi gick runt på stan till halv 7 så det blev en del gående, vi gick till samma affär några gånger. Fick med mig en del hem ( bilder nedan) Är nöjd med allt. Alltid lika trevligt att träffa denna tjej.
Vid kvart över 7 möte jag Lotta, vi gick till solfuxen, tog en promenad tillsammans och satt på min trappa och pratade lite tills hon skulle till sin träning.
En jätte härlig dag. Tack tjejer, trevligt sällskap är alltid trevligt. Tjing pling

Dagens köp

 
Skor, linne, chinos, jeans, halsband, pads och rengörningsgrej.

My style


skämt

Det drogs lite skämt på jobbet idag. men kommer bara på 2 just nu.


Vet du vad Josef Fritz´s fru frågade innan dom gick och la sig.?
- Har du släkt i källaren.

Vad heter finalds sämsta trägårdmästre.?
- Masik i hallonen.


Så jävla snygga

Det gick bra jobbet idag, mycket att göra faktiskt, mer än vad det har varit på ett bra tag.
Hade ett bra samtal med än av bartendrarna. Skönt att prata med vuxna faktiskt.

I mitten av kvällen gick jag ner till källen för att lämna glas, när jag går ner för trappan ser jag två grymt snygga killar, dom flyttar artit på sig för att jag hade glas och saker med mig. Dom hade grymt nsygg stil; Jeans, "fin byxer", tee och en skjorta, och det bästa av allt. Dom var långa och hade dreads i en toffs. Hur snyggt är inte det. Och så var dom grymt snygga.
I slutet av kvällen gick jag ut till baren där uppe och då var klockan 02,00 ungefär. Då står dom två på baren och spelar saxofon live till house musiken. Då blev jag kär. Det visade sig att dom stått och spelat hela kvällen förutom när jag träffade dom i trappan.!


Dagens sound

Är väldigt pepp på att dansa och ha kul. Sitter och lyssnar på typsik Nybron musik.
Låten nedan är en låt som brukar spelas på Nybron, men i en annan varsion.



Gå in på länken och lyssna på Nybrons House-DJ
http://se.myspace.com/djjohnplayer

20 år 1 månad och 2 dagar (KVAR)

Jag börjar redan tänka ut hur jag ska fira mig själv. Om jag ska fira med mina vänner, vilka vänner ska man bjuda, dom näramaste eller alla man umgås med.. Vart vi ska vara, om jag ska firas, en massa olika tankar går i mitt huvud.

Även studenten är en månad efter jag fyllt 20 år. Just nu ser absolut inge ljust ut. Vill inte fylla 20 eller ta studenten det är för nära. Men " det fixar sig".

Jag ska tänka ut något som blir bäst för min del. Pengar får jag ta och fixa, ska jag firas ska jag göra det ordentligt, och mina vänner ska känna att det är mina vänner.

Work

Nu är det dax igen för en jobb helg. Känns bra att gå till jobbet idag, förutom att jag är trött.
Men så fort man är där så brukar det släppa och så kommer det tillbaka vid halv 3 tiden.
Jag skulle ju behöve plugga, men har ju faktiskt påsk lov nu. Det kommer bli en del chill med även plugg.

Dagens sound

Sophia somajo är en grym artist. Lyssna på flera av henens låtar.

Dagens köp


Jacka, byxa, solglasögon, armband, trosa, nagel remover och örhänge.

Dagens


Jag kan sova

Nu är inte mitt problem att somna, utan att vakna. Sova gör jag mer än 8-9 timmar per natt. Somnar innan 2 på natten, till och med innan 00,00. Sätter på en film och somnar nogolunda snabbt. Men jag vaknar inte på morgonen. Eller typ, för jag har alltid stäng av larmet.
Idag "hade" jag bara två lektioner, ARL och Foto, Både lektionerna var väl inget att hurra för. På ARL:n fick vi ännu en uppgift. Har inte änns gjort dom andra tre. Usch. Det är det ämnet jag känner mest usch för.
På foto skulle vi kopiera, men nej vi fick gå ut och fota digitalt på någon demostration. Var väl inte så kul, men skönt att vara ut i solen. Slutade vid 19,00.
Drog till min far och fixade min deklaration så jag får mina pengar vid midsommar. Tog sedan sällskap, med Michael och hans tjej till bussen. Resten fick jag gå själv.. Är nu hemma och håller på att tvätta. Får se om jag kör en ljus maskin sen också.
Hoppas jag tar tag i mig själv och börjar att plugga lite nu innan ajg ska lägga mig om några timmar. Tjing pling

Dagens


Tuna park och American Pizza

Hej bloooogeeeen..! (en skämt som anna och Åza förstår)

Skön dag som vanligt, så jäka skönt väder ute idag. Har varit ute för det mesta hela dagen.
Drog till skolan skrev rent projektrapporten, lunch, mdk och sedan så slutade jag.
Efter skolan drog jag, Anna och Åza och betalade studentflaket, nu börjar det närma sig. Får lite panik, har en del kvar att göra.
Efter det trog vi ock käkade på American pizza, gud så gott det var. Härliga tjejer det där.Satt och snackade ett tag där inne.
Vid 16,00 drog vi ut till Tuna park, jag letade efter ett par tränings skor. Jag hittade inga snygga skor alls, någon stan, Men så gick vi in till Inter sport och där hittade jag ett par som var ok. Så dom fick det bli, dom var visst såna skor man skulle ha.
Strosa runt lite mera. Träffade min kusin utanför Tee-store. Fick reda på att ha läser min blogg ibland. Så hej min kusin.. Drog till bussen efter vi gått klart. Åkte till stan, köpte mat till min bror och nu är jag hemma och är hungrig själv.
Jätte skön dag. Tjing pling

Grattis Lotta till "jobbet" =)

Dagens köp


Tränings skor, ring och roll on..

Dagens


RSS 2.0