Helgen = bra

Denna helg har varit helt underbar, eller näst in till hela veckan har varit bra. Torsdag och framåt.

Fredag:
På dagen var jag till en början på stan med Lotta, det blev några timmar, käk på Waynes (stavas). Tog en sallad, just för att kanske vara nyttig. Blev en del shopping, måste lägga ner med det väldigt snart. Sedan blev det ett avslut på systemet för mig, blev några cider köpta för att dricka hemma innan jag drog på kvällen.
Innan jag drog runt 21,00 som det blev, kom Natalie och ville låna lite kläder.
Dagen var som vanligt rolig och trevlig, man kan aldrig ha tråkigt med Lotta.
Vid 21,00 drog jag ner till stan för att möta upp Amanda och hennes kille och två bröder och Isabella, känner inte dom tjejerna så bra, men vi går i samma dans grupp och jag fick följa med dom och kika på Kultiraion, som var så sjukt bra. Jag har aldrig varit Live och sätt någon grupp, jo när man var liten och kollade på Markoolio eller Dr. Bombay.
Man stod och bara ryktes med, sjöng med och bara kände rytmen i kropp och ben. Så skön stämmning, träffade även andra man kände. Som ett avslut, gick jag, Elin, Frida och Micklan till Sub way och köpte mat, dom var så snälla och följde med mig hem. Men kvällen var verkligen jätte lyckad.
Tack till alla er som jag var med.!

Lördagen:
Den började tidigt, gick upp redan runt 10 tiden. Somnade vid 4-5 tiden. Träffade Lotta halvägs så gick vi ner till stan, igen. Den dagen blev det en snabbis på stan, endas ett par skor blev köpta, fast dom har ju iof sitt pris också.
Mysiga som vi båda kan vara, köpte vi mat på Spicy hot, gick bort till Gammla stan och satte oss vid vattnet och käkade våran mat, solade och hade det trevligt.
Sedan så kom henens mamma, hennes sambo och storebror och hämtade oss, vi åkte ut till Hamarby (sundbyholm), där vi solade, spelade kubb, krocket, käkade lite och hade det så sjukt trevligt. En sån härlig familj hon har.
Blev även en snabbis ute i Mälarbaden, vilka hus det finns där ute. Lotta skulle vara chaufför till sin mamma. Vid 20,00 drog vi vidare till HK, där jag och Lotta köpte gott till Robinson finalen som gick. Vi var hemma hos Lotta kikade på det och en film som gick.
00,00 skulle Lotta åka och hämta sin mamma och hennes sambo, jag följde med som sällskap. Sedan blev jag hem skjutsad. En helt udnerbar lördag, med mycket sol och skratt. Tack För den härliga lördagen Lotta.

Söndag:
Idag har jag chillat mesta, städat och firat morsdag.
Städa först och främst mitt rum, låg en massa kläder över allt. Så det blev lite renare. i morgon ska jag även bädda om, så det blir fräscht.
Sedan tog jag med mig en bok och låg ute och läste i kanske 30-40 minuter. Ville inte riskera att bränna mig så tätt in på studenten, ska sola i morgon och på torsdag också. (solarium).
Ska även vara ute på dagarna, ska ex, klippa våra häckar i morgon.
Sedan så kom min bröder, blev mat och rabarberpaj med grädde, firande våran mamma på morsdag. Min mamma fick 4 st koppar av mig. Något var man ju tvungen att ge.
Sedan blev det mest chill resten av kvällen. En väldigt skön helg.

Dagens sound

Nu kommer det lite bland reggae musik. Alla är bra på sitt sätt.

Bilder från Kultiration Live 29/5-09


Städat klart

Det är så sjukt varmt i mitt rum just nu, solen skiner rakt in i mitt rum och har gjort det i ett antal timmar och den kommer fortsätta med det också några timmar till.
Har precis städat och hängt in alla kläder man har utspritt i rummet. Det blir så stor skillnad på en gång.
Nu blir det att gå ut och sola lite, även läsa lite. Ska inte sola allt för mycket, tror inte min hud tål det. Var ute väldigt mycket igår. Ikväll blir det att tvätta.
Tjing pling

Shopping


Röda Converse (äntligen)

Cerise oversize tröja, svarta slitna jeans, Stor cerise sjal och svarta shorts

Två nagelack, 2 armband, 2 örhängen och 2 olika sorters toffsar

Två helt underbara dagar

Kom precis hem från ännu en helt underbar dag. Orkar inte skriva om dessa dagar just nu, men helt perfekta har dom varit.
Blev ett par skor shoppade idag, Äntligen säger jag. Så tar kort och slänger in en bild på det jag köpt dem senaste dagarna iaf.
Fredagen var helt fantatisk, tack tjejer, alla hoppa!
Lördagen har varit solig, underbar, mysig och som en lördag igentligen alltid borde vara.

Har dom bästa vännerna man kan ha också!

Kultiration

Ska snart dra och kolla på Kultiration. Så jäkla pepp. Tror att det kommer att bli helt perfekt, sjukt roligt och allmänt bra stämning. Ska gå med en/några jag inte riktigt känner, så får se hur det blir. Men roligt att man iaf fick följa med dom.

Men skriver mer i morgon och det jag shoppade idag på stan. En helt underbar hittils.!


Drip drop

Denna dag har verkligen varit en riktig bakis dag.
Började med att min bror väckte mig 08,30 i morse och undrade om jag ville ner och käka på stan vid 11,00 tiden. Självklart ville jag det, jag och Åza drog då först av alla från Ida.
Åkte ner till stan käka på ett ställe som jag inte kommer på nu vad den hette, men det blev en stor hamburgare med pommes och bea sås, bästa bakis maten på länge.
Sedan blev det en snabbis in på H&M, blev en tröja köpt eller inte köpt fick den av min bror. Tack bror för maten och tröjan.
Kom hem, och vad kan man säga, somnade väl nästan på en gång och sov i tre timmar. Sitter nu här och är helt slut, sjukare än vad jag var igår, min hals mår inte bra, hostar som en gris. Men ska inte klaga. Det finns ju värre saker som jag just nu går runt och tänker på. Men det är inget värt att nämna eller ta upp. Tjing pling

P.S Nu ska jag göra te och bara chilla framför dator men bra musik D.S

Parteeey

Igår så blev det lite party hemma hos Ida. Det var verkligen skit roligt, blev en massa musik, dans, drickande, skratt och en hel del folk.
Blev en del chill också. Satt ute med 4-5 killar 01,00-02,00 på natten, chillade lyssnade på skön reggae och bara sjöng och njöt av den sköna stämningen. Blev även mackor och kaffe närmare 03,00 på natten.
Somnade väl runt 04,00 tiden. Vi var 4 st som sov i en dubbel säng. Lite halft trångt, jag och Åza sov på varsin kant, så blev det att Jonas och Viktor sov i mellan. Sköna klasskompisar det där.
Det skulle bli utgång men det blev lite ändrade planer. Men det gjorde absolut inget alls. Det var så mycket roligare hos Ida. En hel lyckad kväll igår verkligen. Tack alla.!

Party style (ons)


Day style (ons)


Shopping


Tee, längre randig tröja, kortare blommig tröja, peeling, hårinpackning, 2 leggings, leopardstrumpbyxer, ögonbrynspenna, vitkajal och glittereye

05,39

Nej, nu vill jag sova.! Ska upp om 4 timmar.

Vilken dag

Gud denna dag har verkligen varit i full fart.
Skippade skolan idag, eller det var en lektion så kändes väldigt onödigt.
Så vaknade väl runt 13,00 tog en kopp te ute med mamma i trädgården. Sedan var det dax att börja klippa en av våra 4 häkar. Fy fasen vad det är ansträngande kan jag ta och säga. Ni som har gjort något sånt tidigare vet. Jag både klippte och krattade och gick fram och tillbaka till vårna kompost med grenar och blad. Men det blev ett bra och snyggt resultat.
Vid 17,00 tiden så kom Lotta och hämtade mig, vi åkte bort till HK köpte lite chips och dipp och självklart annat skit.. Åkte sedan hem till mig kikade på film, skrattade spelade kort i över en timma. Gud så roligt vi hade, så kul har jag inte haft på länge. Tänka sig att en människa kan sprida så mycket glädje.
Nu är det dax för mat, någon riktig mat har man då inte fått i sig idag. Det blir såna där goda Créaps med räkstuvning.
En helt underbar dag, varit helt fullt upp.
En annan skit glad nyhet är att jag fått tillbaka en del av mitt studiebedrag. Har inte fått någon sen dec. tror jag det är. Sedan har jag varit återbetaldskyldig men nu fick jag tillbaka en del pengar. Tjing pling

Dagens köp


Rababarberpaj som avslut

Det har varit en riktigt lång dag. Har för det första inte sovit mycket, blev 5 timmar.
Åkte till skolan hade en lektion. Sedan blev det chill och lite shopping på stan med Åza.
Tjokisar som vi är så blev det käk på Donken, Så jäkla gott.
Blev en soling i badhuset, lite färg börjar man nu få. Skönt det.
Som ett avslut innan jag skulle till Make up store och sminka mig, köpte vi en glass och satte oss på torget.
Vid 17,00 gick jag och blev sminkad, valde en enkel sommar sminkning med lite inslag av student sminkning. Eller det var ett förslag. Blev inköp av nytt smink för 1000:- som tur var det presentkort jag hade fått.
Kom hem chillade en stund, käkade, redigerade bilder.
Vid 22,00 tiden om inte lite senare kom Lotta förbi och ville se hur mitt hår skulle bli. Sitter nu med nyfärgat hår. Säger inte vilken färg, utan det kommer nog någon bild i morgon.
Som avslut på denna dag blev det nygjord rabarberpaj med vaniljsås, mycket gott för magen.Tjing pling

Lotta gjorde något roligt när hon var hemma hos min nyss, vi räknade ut ungefär hur mycket jag köpt smycken för på 1,5 år. Det var näst in till allt jag hade. Det blev 7200:- . Chansade iaf på 4000:-

Sminkning på Make up store

Var som sagt och sminkade mig på make up store idag.
Det blev en ganska naturlig sommar sminkning med lite mera student look.



Dagens köp

Var och sminka mig på make up store och köpte även då en del smink.
(bild på mig kommer sen)

Tidning, puderborste, brunpuder, läppglans, foundiaon? och ögonskugga.
Blev även ett nagelack, väska och hårfärg inköpt idag.

Day style


Mariefred 21 maj



Bilder snodda ifrån matilda!

Studentkläning

Idag när jag var hos min far och skulle hämta mineskortet så fick jag tillbaka min studentkläning, min pappas sambo har sytt om den. Så när jag kom hem så testade jag skorna till kläningen, lite brunare ben så är det snyggt.
Det ända jag måste köpta är en väska. Hoppas den väskan finns kvar som jag vill ha. Ska kika i morgon när jag ska på stan.

Min bror ( den älsta ) ringde för en stund sedan och sa det att jag ska få ett playstation 2 av honom. Så jäkla nice, så det ska köpas gitarrhero.

Mariefred 21 maj

Äntligen har jag fixat bilderna. Blev inte så många bra. Tog mest bilder till skolarbetet.

Men kan ju börja berätta lite. Jag och Åza tog tåget till Läggesta och sedan bussen vidare till Mariefred.
Kom hem till Anna, där vi chillade, grillade, skrattade, tog en massa kort och en hel del dricka och dans fram till natten.
En hel lyckad dag/kväll/natt. Tack tjejer!

Chill/grill style (tors)


Trött

Ska snart dra till min far och hämta min brors mineskort så jag kan få alla mina bilder jag tog i torsdags.
Det blev lite längre sovande än jag tänkt mig, men det gör väl inte så mycket.
Funderar på att gå en sväng innan jag går och hämtar mineskortet, men får se. Är rätt så sliten och trött..
Annars idag blir det plugg och redigering av bilder. Tjing pling

Dagens sound

Bara för att Movits! är med och medverkar i denna låt. En riktigt skön låt.
Lyssna och njut!

Promenix

Även fast jag är lite halvdålig och jobbade inatt ska jag ändå gå ut och gå. Varför sitta inne och bara göra sig själv tjokare. Sånt orkar jag inte med. Tjing pling

Sjuk

Vaknade för ungefär 1 timme sedan. Är sjukt sliten.
Ont i huvudet och halsen och så har jag blivit täppt i näsan. Vill inte bli sjuk nu.
Sitter och fixar musik just nu, ska sedan ner fixa frukost sen blir det en lång promenad med ny bra musik.
Ikväll jobbar jag igen, men är då plock. Det kan kanske vara skönt. Får se hur mycket det blir att göra. Igår var det väldigt mycket. Tjing pling

Work

Då ska man snart ta och byta om och dra till jobbet. Jobbar denna helg, sen är det inget jobb på två helger.
Tror det blir en lugn helg. Det är ju som sagt lön på måndag. Ha en trevlig kväll.!

Dagens sound

Tre stycken sköna låtar. Lite olika, men lika bra ändå.! Lyssna och njut!

Min bror på balen


Dagens köp


En randig tröja blev det idag. Äntligen.!

Hemma

Kom precis ut ur duschen, så sjukt skönt. Kände mig så äklig och allmänt ful. Men nu är det bättre.
Går dagen skriver jag om i morgon eller senare ikväll innan jag drar till jobbet. Men det var så sjukt roligt. Tack tjejer.!
Ska snart iväg och kolla på min bror, han ska på balen. Ska bli himmla roligt.

Drar

Nu drar jag, ha en bra dag. Tjing pling

Chill

Är nu hemma efter ett besök på tuna park med Lotta och Annis. Blev inget inköp för min del. Men ska fundera på en "jacka" jag såg på MQ, grymt snygg.
Sedan så åkte vi vidare till Lotta, följde med lotta upp. Det var så himmla länge sen sitt som jag umgick med henne. Vi tog en promenix till Ica och köpte lite gott till en film vi såg.
Det som är så skönt med Lotta är att vi kan prata om allt och inget. Du är en så underbart bra och genom go människa. Önskar dig all lycka i världen att det kommer bli bra. Tjing pling

Mariefred

I morgon bär det av till Mariefred. Vi ska ditt och små fira Anna som fyllde hela 19 år i måndags. Blir dricka och lite grillning även att sova över. Hel mys .

G,G & G (VG)

Ännu en dag är snart slut, eller nu är vi i mitten av dagen.
Började med att jag endast sov 6 timmar. Men ska inte klaga. Åkte till Juventas, pratade av mig och man blir både starkare och lite mera känsligare. Men det är skönt att gå ditt och prata av sig.
Åkte till skolan, käkade med Michael och hans kompisar. 
Skulle ha ett historia prov, men det behövdes inte. lämnade bara in mina frågor, så nu har jag G i Historia.
Sedan blev det häng med min bror och hanns kompis innan nästa lektion. Men gick även och lämnade min dansbok till min lärare då fick jag reda på att jag fick G på provet, blir intressant och se vad man får för betyg där.
Sedan var det dax för det hemskaste som jag nästan gjort i mina 15 år i skolan. Stå och redovisa och prata om min "produkt". Men det gick väldigt bra. fick VG på presentationen, stod och pratade i hela 8,30 minuter.
Har någon någonsin hört mig prata så länge? Nej.! Så fick G i slutbetyg i den kursen. Så det är skönt att det börjar släppa. Det ända jag har kvar nu är ett matte förhör på onsdag och två foto uppg. Men dom fixar jag tills på onsdag.
Nu är det lov och chill.
I morgon blir det Mariefred med grill och dricka. Sedan blir det jobb denna helg.

Ska snart iväg och träffa Lotta och Annis. Tjing pling

Day style


Ännu ett VG

Nu blev jag lite glad igen..
Lämnade in ARL uppgiften igår och fick mitt betyg nyss på ett mejl.

På uppgift:
1 vg
2 vg-
3 vg
4 mvg

Så slutbetygen i den kursen är VG.
Bättre än jag väntat mig, trodde jag skulle få G. gjorde 3 uppg. på 2 timmar. och 1 uppg på 2 timmar. 

Önskas

Detta skulle inte vara fel. Älskar skorna.


Dagens sound 2

En artist som har en del bra låtar. Bla denna. Lyssna och njut!

Dagens sound

Bara för att båda artisterna är så bra.

Plugg hela dagen/natten

Är nu hemma efter ett kort besök i skolan. Lämnade tillbaka en massa böcker till olika lärare.
Jag träffade på min förra mentor och även min förra handledare i projekt. Hon gav mig ett glatt besked, jag och Åza fick VG på vårat projekt, väldigt roligt.

I morgon är det en så kallad buffert dag, jag ska göra tre saker.
* Ett historia prov. Måste klara det annars får jag IG i hela kursen.
* En redovisning i MDK. Annars får jag IG där med.
* Sen är det foto B där jag ska ta fria digitala bilder.

Plugg för min del hela dagen.

Day style


Dagens sound

Kan inte sova så satte på denna låt. Skön både live som denna låt nedan för är och i orginal version. Lyssna och njut!
Tre killar som har lite roligt. Till och med jag skrattade.

Nästa köp

Dessa skor blir mitt nästa köp, nästa månad. Inte för denna lön, eller kanske får se. Men behöver nya vita converse. Men tycker nästan dessa är snyggare har kollat in dom i säkert två månader nu.

Slingor?

Har precis plattat klart håret. la in några slingor i mitt så kallade ljusa hår.
Fick ingen bättre bild. Men det blev lite ljusare iaf.


Bättre

Vet inte vad jag har att säga igentligen. Men får se hur detta kapitel slutar.

Igår drog jag hem till Åza runt 22,00 tiden. Ville inte vara ensam hemma och tänka på det som jag hade fått reda på.
Åza mötte mig halvägs. Vi gick förbi Konsum för att köpa chips och dricka, tröst äta lite.
Drog vidare till Åza, vi kikade på film, snackade och spelade Vem där. Tack Åza du fick mig att tänka på andra tankar. Sov även kvar där. I morse så drog vi till skolan.
Hade bara dans idag, På dansen hade vi ett prov i danshistoria, får se hur det gick på det.
Efter skolan så gick jag och Åza runt på stan lite, sedan blev det ett avslut med lite solning, tack Åza för att du bjöd mig.
Är nu vid dator, ska snart sova. Orkar inte göra något. Måste iof plugga, men orkar inte göra något. Tjing pling

Grattis Anna och även Pontus på 19-årsdagen

Dagens köp


2 st. örhängen

...

...

Dagens sound

Har inte mycket att säga om denna låt. Bara lyssna och njut!

Trevlig, fin och söt - behöver omväxling

Kom nyss hem från personalmötet på Nybron. Gick bra. Det kommer bli en riktigt skön sommar tror jag. Det är ett härligt program som kommer vara hela sommaren varje dag.

Gårdagen på jobbet gick bra, var som sagt plock. Jag var tvungen att fråga min chef varför jag skulle vara plock. Fick ett jätte härligt svar.: -
Du behöver få lie omväxling, du ska inte stå där inne och göma dig, du är fin, söt, trevlig har ett bra och välkommnade ansikte.

Så man blev väldigt glad när man fick höra det.

Resten av dagen blir plugg och färgning av håret . Tjing pling

Work Work

Så där ja nu ska jag iväg för ännu en jobb natt. Idag ska jag vara plock, varför vet jag inte. Men det är väldigt kul det också.
Men gårdagen var trevlig och skön. Gjorde rent och fint i spritförådet och chillade med personalen. En skön kväll. Alltid lika roligt att jobba.

Work style


Dagens sound

En låt som spelas flitit på krogen. Orginal låten älskade jag för 2 år sedan. Men denna verison är också bra. Lyssna och njut!

Orginal låten, som många borde känna igen

Sofia 15 maj

Som sagt, som inte många vet så är det ju min namnsdag idag.
Min mamma kom nyss in på mitt rum så fick jag namnsdags presenter. Ett armband, skor och ett påslakan och örngott .
Fick reda för ett tag sedan att i Grekland så är namnsdagen viktigre än självaste födelsedagen. Men grattis på mig!

Jag har bestämt mig

Klipp tid nästa och färgning innan det.!

Work Work

Dax att jobba nu då. Det var två helger sen jag jobbade sist. känns som evigheter sedan. Jobbar denna helg och nästa, sen blir det ledigt i två helger igen.
Sen är det väl dax för studenten och sedan mera jobb. =)

Day sound

Denna låt lyssnade jag på för några år sedan. Helt ok, man blir iaf dans sugen. Eller det blir jag iaf. Lyssna och njut!

Dålig kvalite!

Känner mig duktig

Åkte till skolan vid 12,30 och möte upp, Anna, Sarah, Gustav och Jonas. Skulle ge Anna en sak och skulle göra en tjänst åt Jonas. Efter stt jag gjorde min tjänst så gick vi 5 till Donken och käkade. Tog en drcka och en burgare.
Vid 13,15 tiden drog jag till skolan och satte mig i dator salen och gjorde klart 4 st uppgifter. Så ska lämna in dem på måndag, så jäkla klart att klara ännu en kurs.

Har en lite saker kvar att göra tills den 20:de:
Ett historia prov
Ett dans prov.
En mdk redovisning
och ett matte prov (om det inte fixar sig.)
så det är ju inte jätte mycket.

I helgen jobbbar jag, skönt men ändå inte. Vill bara ta det lungt.. Men kommer bli bra när jag väl är där. =)

Day style


Jag är inte bitter... men jag är inte glad heller

Vad har hänt, vad händer och hur är det?

Dansuppvisningen på stålfors igår blev en stor flopp.  Jag skrattade igenom mig på hel dansen som vi gjorde. Jag var så övertrött och allmänt glad och sjuktnervös så det blev resultadet. Men det var bara kul. Jag skrattar bara åt det nu och även igår.

Efter det så umgicks jag med MR. S. Mycket trevligt.!

Vid 15,00 idag drog jag till min far och käkade spicy hot med min bror.

Det blev även en ordentlig sovmorgon och nu på kvällen följde jag med min bror på mediapriset. Roligt att se faktiskt.

Dagens köp


Ett par jeans, som är på bilden och mina student skor.
Fick även min externahårdisk av min pappa idag.

My style (ons & tors)


Happy day

Vad ska man säga. jag vaknade inte hemma iaf.!
Men drog till skolan mötte Åza på stan, hade en lektion, relgion. Sedan blev det lunch och ett kort klassråd. En skön och kort dag, det behövdes.
Gick en snabbis på stan med Åza, blev bokning på Make up store, köpte ett armband och kikade runt på resten.
Åkte hem, chillade och vid 17,00 tiden mötte jag Lotta, vi tog en liten tripp, Lotta solade och jag väntade. Blev även en tripp till HK där jag hämtade ut ett paket och köpte lite saker till mitt pluggande som snart börjar.
Är på väldigt bra humör idag.

Går dagen var jätte mysig, det är allt jag har att säga!

Dagens köp


2 tees och ett armband

Day sound

Denna låt är en låt jag lyssna sönder för några år sedan. Sökte nyss på låten och hörde en så skön Acoustic version på den. Lyssna och njut!

It Don't Make Any Difference To Me What The World
Thinks About Us Baby Cause In My Heart I Will Always
Believe, That We Were Meant For Eachother

Bara för att jag är glad


Day style


Fredags firande hos far

Har inte skrivit om mitt firande hos min pappa i fredags. (Det har varit fullt upp sen i fredags.)
Men i fredags kom min farmor, morbror, kusin och moster till min pappa och firade mig.
Fick 500:- på make up store av min bror, pengar av min andra bror,och även från min morbror och farmor fick jag pengar.
Av min pappa får jag i morgon, för externahårdisken var slu, av Anita fick jag nåhonslags köksgrej Och av min moster fick jag 500:- på make up store, då var det sminkning också. Så nytt smink kommer det att bli eller måste köpa saker jag har nu men nytt. Blev mat och en massa prat.
Jag är så nöjd över mina 20-års firande. Tack alla som har varit inblandade. Ni alla är guldvärda.

Min 20-års fest!

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Men denna kväll som var igår, var så underbar.
Tjejerna kom och tiden bara rusade förbi. Jag bjöd på bål och "tårta" och plötsligt så var klockan halv 11. Då drog vi/dom flesta ut, tack alla som kom och tack för alla presenter. Så underbara är ni. Titta och njut. Bilderna säger mer än vad jag kan göra. TACK ÅTERIGEN. kan säga tack tusen gånger om.!










Presenter från tjejerna

Dagens köp

Väska, linne och mouse, ska även hämta ut två tees snart.

Day style


HAHAHA!!!


Dagens sound

Denna låt är så grymt skön. Det bästa kommer  5,50 minuter in i låten. Lyssna och njut.

Ännu en bra dag

Dagarna blir bara bättre och bättre. I alla fall så länge jag inte tänker på skolan.
Men idag blev det foto i ungefär 1,5 timme. Vi skulle gå till biblioteket och leta efter konstböcker och leta efter en bild som vi ska fota. (svårt att förklara). Men efter det fick vi sluta. 
Åkte hem, chillade, käkade. Vid 19,30 cyklade jag ner till stan för att möta upp Lotta på hennes jobb. Vi cyklade vidare till Rix video för att sola, snart början man få lite färg iaf.
Så härlig att prata och träffa denna tjej, alltid glad, positiv och hon gör så man själv tänker positivt.

Pratade även med Åza igår natt om en vissgrej och tack det hjälpte. Dom kompisar jag har är jag så nöjd och glad över att dom finns och alltid ställer upp. TACK.

Min älstabror är här nu här hos min mamma, han roppade nyss in mig och visade lite saker jag kan köpa när jag får mina skattepengar.
Jag ska köpa, biosystem, Tv och dator, perfekt att få tillbaka en del pengar och bara köpa nya saker. Så dom tre sakerna ska jag köpa.
Det som är så skönt är ju att studenten närmar sig och även då får man ju pengar och säker flytta hem ifrån saker. Jag vill så mycket just nu. Tjing pling

Day style


En helt underbar dag

Denna dag har varit helt underbar.
Det började med att min mamma kom och väckte mig 10,00 med frukost på sängen, hon sjöng till och med. Duschade och fixade mig till skolan.
Vid 11,15 möte jag min älsta bror på stan, vi två käkade på Berut, det blev Lammkött, beasås och klyftpotatis, underbart gott.
Drog till skolan, hade hisoria som första lektion. Som tur så ska jag bara göra det vi håller på med nu, så får jag G i kursen så glad för det.
På MDK:n gjorde absolut inget alls. Satt på en bänk och smsade.
På dansen som var den sista lektionen, så var det folk från danshögskolan som hade dagens lektion, fy fan säger jag bara. Det känns fortfarade i bena, kommer ha träningsverk i morgon. Det känns verkligen, men det var så himmla roligt.
Möte sedan min Lille bror, han gick och köpte ett linne till mig i födelsedagspresent, hatar att köpa baskläder. Så det fick bli min present från honom.
Kom hem, hjälpte min mamma lite med att fixa i ordning bordet medans hon fixade maten.
Det blev klyftpotatis, kycklingfile och gräddsås, mycket gott. Som efterrätt blev det daimtårta. Även min bästaste Lotta kom förbi och käkade och sa Grattis. Tack för det, väldigt Tacksamt.

Har nu äntligen blivit lämnade av mina bröder som var i mitt rum ett tag, satt på hög musik och då börjar de båda dansa och fjanta sig riktigt kul. Skratta så jag grätt..

Fick Pengar, En lacoste pike och en fjällrävenväska av mina mamma.
Av min lillebror fick jag som sagt Ett linne. Alltid bra att ha.
Av min älstabror ska jag få pengar på Fredag och min andra bror vet jag inte, men jag ska önska mig något bra, något som jag behöver Och av pappa, min moster, farmor och morbor och Anita får jag på Fredag, då jag ska firas hos min Pappa.

I helgen blir det party med mina tjejer, är så jäkla pepp, helt sjukt. Tjing pling

Day style


20 år - Stor Tjej nu


Nu är man inte tonåring längre. Men vem bryr sig. Livet har just börjat :D


Skönt

Denna dag har varit skön, åkte till Sjukhuset runt 14,00 tiden, allt gick bra. Åkte sedan ner till stan för att Möta Åza, vi båda shoppade och hade det som vanligt lika roligt. Vi har ju ett ganska bra samtalsämne iaf. nästan det ända vi pratar om. :D
Sedan blev det att åka hem snabbt, käka och sedan cykla vidare till min pappa, hans sambo ska sy om min kläning, eller jag ska bra ta bort axelbanden.
Var där till 21,00 och nu sitter jag här och gör inget. Tjing pling

Min stora dag i morgon!!!

Dagens köp

Dagens köp:
Örhänge, halsband, shampo & balsam, pärlor, spel, tröja, t-shirt, färg, "örhänge", och lite skönhets produkter



Day style


Sweet


Denna bild är så himmla gullig och kärleksfull på något sätt.

Äntligen

Känner mig väldigt duktig just nu.
Var som sagt först ute och gick, gick sedan förbi ett solarium solade 15 minuter. Tog sedan väskan vidare till Gymmet där jag sprang 30 minuter ungefär. Gick vidare hem. Var hemma käkade lite snabbt sedan så cyklade jag och Lotta till gymmet.(igen) Då blev det bara att jag gick i 20 minuter ungefär. Så allt som allt har jag gått 9,7 km +2 km + 3 km idag :D 14,7 km allt som allt.. Sommarfiguren kanske kan likna mera en prinskorv än köttbulle iaf. Nej då skämt och sido, tycker det är riktigt kul och skönt att gå och även att träna.
Efter jag och Lotta tränande så bastade vi en liten stund, sjukt skönt. Det ska vi fortsätta med.
Nu blir det dusch och sedan bara en massa chill. Tjing pling

Gå, sola och träna

Ska nu iväg. Har bara suttit inne och inte gjort något.
Börjar med att gå ut och ta min vanliga promenad. När jag ändå är ute och går ska jag ta och sola en liten stund eller det blir väl 15 minuter max.
Går sedan vidare till gymmet och kör där en stund. Tjing pling

Dagens sound

Denna är sjukt skön om man har högvolym och lyssnar på basen.
Låten hörde jag på Dansuppvisningen i onsdags, inte så  speciellt ny.

7 KM

Är nu hemma från en skön promenad, så jäkla skönt att bara gå för sig själv och ha musik. Tänka på allt men inget. Tänka på allt som behövs tänkas på.
Ritade nyss sträckan jag oftast går och den är ungefär 7 km, rätt bra att veta. Jag ska gå 1 timme om dagen och det är ungefär lika mycket. Känner mig duktig idag.
Sovit två timmar, varit på IKEA, skruvat ihop skirvbordet, hängt in massa kläder och sedan varit ute och gått. En skön söndag. Tjing pling

Day style


Ikea

Är nu färdig med skrivbordet jag köpte. Blev en svart skiva med rödaben skit grymmt. Tar kort sen.
Tog bort soffan vid fönstret och ställde en liten fotölj och skrivbordet d´är istället.
Sov 2 timmar i natt, så är något slut just nu.

Som vanligt blev det den goda kroven på Ikea

Ännu en underbar dag

Är nu hemma efter ännu en skön dag.
Denna dag var lika rolig som går dagen. Åkte till Åza igen, där Pontus och Sebastian var.
Chillade ett tag framför tv, sedan drog vi ut och spelade fotboll. Skoj, förutom att jag var sämst då. Men det är en annan femma.
Sedan blev det käk på ett ställe som heter Målet. Pizzan var väl inte den godaste, men den slank ner iaf.
Drog hem till Åza och Pontus igen, chillade och sedan kollade vi på Film, En mycket bra film. Kommer inte på vad den heter nu, men bra är den iaf.
Härliga personer det där... Tack ingen.!

Ska till Ikea i morgon 10,00 bäst att gå och lägga sig om en stund, men först ska jag kolla på Robinsson. Tjing pling

Chill style


Fredagens chill

Är nu hemma efter en riktigt skön dag.
Älskar dessa dagar som har varit. Så här skulle mitt sommar lov lätt kunna vara.
Åkte till Åza runt 18,00 tiden. Vi chillade ett tag och snackade. Det var Jag, Åza, Pontus och Sebastian idag igen.
Ett härlig gäng. Idag blev det nog mera skratt.
Vi skulle iväg och grilla, eller vi gick iväg. Men våran engångsgrill fick ingen fjut, så vi gav upp hoppet och gick hem och stektet köttet, till det hade vi potatissallad. Väldigt gott för magen,.
Sedan blev det chill till två filmer. Tog sedan bussen hem. Tack hörrni. Tjing pling

Chill style (fre)


Valborg

Är nu hemma från Åza.
Jag, Åza, Pontus och Sebastian var hemma hos Pontus och Åza, vi drack, spelade kort, pratade och hade det allmänt trevligt.
Hade inga förväntningar men det var riktigt chill och trevligt Och jag sovöver hos Åza, de ni. Jag är ingen människa som soveröver hos folk, men det gick bra..

Ska snart iväg till Åza igen, det blir fotboll och sen var det snack om Grillning, så får se hur detta slutar. Tjing pling


RSS 2.0