Aloha!

Nu är vi äntligen här. Efter 19 timmars flygresa så har vi äntligen fått borra ner tårna i sanden på Waikiki beach.

Nu är det så här, jag(lotta) och Sofia har bestämmt att vi ska försöka göra denna blogg till en resedagbok under våra dagar här på Hawaii. Vi tänker berätta vad vi gör om dagarna och försöka uppdatera er med så många bilder vi kan. Visst låter väl det bra? Tycker iaf vi:)

Vi hoppar över att berätta om dagar som har vart, vi börjar från och med idag.

Idag är det helg här villket betyder att pappa är ledig. Så idag vart det Oahu sightseeing. Vi tog pappas svarta fara och drog igenom hela ön. Åkte längs kusten på den västra,norra och södra sidan. Vi stannade till lite här och var för att titta på den helt underbara utsikten som absolut inte kan fångas lika bra på bild tyvärr. Det är på den västra och norra sidan på ön som dom riktigt stora vågorna finns där alla surfare håller till. Idag blåste det mycket så vi fick se några riktigt häftiga vågor.

Nu sitter vi på hotellrummet och har precis duschat av oss saltvattnet så nu går vi runt och luktar som två vandrandes cocos-nötter, gott tycker vi. Vi har precis gått igenom dagens alla urhäftiga bilder som vi är helnöjda med.

Nu ska vi strax ut och äta middag på en ute restaurang som ligger precis vid hamnen. Klockan är nu här 18.56, vi ligger alltså 11 timmar efter er i sverige. Såg igår att den kända restaurangen Hooters(ni som inte vet, googla) ligger precis vid vårat hotell, vågar man gå dit och äta bara för att eller?


Kommentarer
Postat av: Anne-Marie

Hej mina goa tjejer!

Sicken tur att jag kom ihåg denna adress och kikade in för att se om ni börjat skriva, å det hade ni, så skoj!!:) Nu känns det riktigt bra att se att ni har det toppen och skriv o lägg ut många bilder! Ha nu en mysig kväll, själv ska jag snart dra iväg och jobba frukost på Slottet.Love you! Puss puss

2011-01-09 @ 06:35:31
Postat av: Vaia Alsterberg

Hej Sofoula och Lotta!.

Vad roligt att höra och se att ni har landat och har börjat se er omkring.Ni ska ha det toppen nu med allt vad det innebär.Kramar och filákia till er<3<3

2011-01-09 @ 09:18:39
Postat av: Michaela

AH fy fan vad härligt! Inte lite avundsjuk. Njut njut njut

2011-01-09 @ 12:45:11
URL: http://hangoverdoll.se/
Postat av: mikkl

Hoppas du har det fett syrran!

2011-01-10 @ 18:28:47
Postat av: sofia

svar bror: vi har det underbart ska du veta :D

2011-01-11 @ 02:17:49
URL: http://fotini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0