Har inte så mycket att tilläga

Dagarna går, och jag gör väl inget speciellt.
Idag blev lite, lite målning hos Natalie, mat handling och chill hos mamma.

Det som kan hände dessa dagar eller denna vecka är väl kanske fest på fredag och kanske dra utomlands till söndagen. Men får se hur det slutar.


Shopping

Fick hem en skit snygg ring idag. En dubbel ring med ett kors. Gillar den verkligen.
Har även köpt tre hyllor och en stavmixer.


Town style


En bra helg

Att man inte har skrivit på hela helgen bror nog på att man har varit aktiv hela tiden.

Fredag:
Drog ner till stan för att testa flera bågar och lämna tillbaka dem jag hade lånat. Ska ner igen och beställa hem några stycken. Träffa Lotta och Natalie så det blev en lite kort runda på stan.
Kom hem, chilla och senare gick jag till jobbet. Det var en skön kväll, lagom mycket att göra. Jobbade med dem två bästa.

Lördag:
Drog ner till stan igen för att käka med en från jobbet. Vi käka på Roayl Oak, inte helt fel käk där. Blev pommes, bea sås och oxfile, att få personal pris är ju inte heller helt fel. Men det var väldigt gott.
Vi satt, prata och peppade varandra inför jobbet. Det var Fuse kväll. usch usch.
Kom hem, tog det lungt. Vid halv 8 kom Natalie så käka vi tillsammans, gjorde lax soppa till oss.
Jag fick börja en timma tidigare för att hjälpa till att förbereda. Sen så kom folket, helrör, efter helrör, champanj efter champanj. Men det var bara att le och jobba. Men det var rätt kul ändå.
Förutom att typ alla gjorde illa sig på ett eller annat sätt, några brände sig, några skar sig, några fick spott på sig, några öl osv. Men förutom det så var det bra.

Söndag:
Chill för hela slanten. Jag och Natalie gick till Eleonora och köpte pizza, gick hem till mig och moffa. Prat, kik på resor, film, godis och mycket annat. En suverän söndag. Tack för denna helg. Tjing pling


Denna stil

Oj,oj. Denna stil på killar är så grymt snyggt. Det är stilen jag skulle önska på min kille. Annars är det väl bara göraom killens stil.. Eller..?


Glasögon

Jag lånade hem tre par glasögon, fastna för ett par av dem, men det var fel märke, säger inte vilket det var. för visa gillar de märket.

Så jag har kikat runt på Ray ban istället. Dem har ju snygga bågar och jag gillar det märket, så här är några stycken. Vet inte om jag har ska ta svarta eller lite brunmelerade.


Town style


På en torsdag

Har faktiskt varit lite aktiv idag och så har det hänt en positiv grej också.
Började med att det plinga på  dören 9 i morse. Gick upp och det var från Bäck och fors. Min moster hade ringt dom angående om tapetsering i köket och renovering i badrummet. Vågar inte göra sånt själv.
Men omtappetsering blir det nog om någon månad, så som plåster på såret får jag en ny spis. Och det är inte helt fel.
Badrummer lär ta lite längre, men det funkar men inte så där super snyggt är det ju tyvärr inte. Men somna om efter någon timma.
Senare på dagen gick jag till stan för att växla in min lön och mina små pengar. Blev 600 kr i små mynt, inte helt fel. Lite extra så där bara.
Sen blev det shopping på Hemtex som har 50% på allt. Blev lakan, en bordstabblet, en korg, två handukar och en grytlapp om jag inte mins fel.

Handla på hemköp, så nu är inte kylen lika top längre.
Kom hem diska och käka. Senare drog jag till min mamma, käka grekmat och kladdkaka med grädde. Så det har varit en mysig och trevlig dag idag.


Gårdagen

Började med att jag träffa Åza på stan efter min synundersökning. Som desutom vissade att jag kommer bli en glassögonorm. Har fått med mig två par hem, ser typ lika dana ut. Provade säkert 30-40 par. Men fastnade för två.
Iaf, jag och Åza chilla på stan, käka och bestämde oss för att festa, det var onsdag och jag jobbade inte.
Vi drog hem till mig, förfesta med hög volym och det bästa med Åza, eller det finns mycket bra, men det är att båda är intresserade av musik. Så när en ny låt kom så säger någon av oss typ: - är det här House, eller drum and base osv. Det var riktigt roligt. Plus att vi hitta en så jäkla bra låt igår. Lägger upp den senare om jag hittar den på you tube.
Vi drog ut på Nybron och ojoj, vad folk det var. Men det var kul, vi dansa och dansa och hade det så jäkla roligt. Jag hade skit kul. Blev fyllemat och ont i fönter på vägen hem. Men en riktigt rolig kväll.


Town style


Town style & party style (ons)


Day sound

En skön partylåt som spelas mycket på Nybron.


Party

Sitter med Åza och har lite förfest, vi ska ut på Nybron ikväll. Fy vilken bra musik vi lyssnar på. Whoop Whoop!


Dr. Martens

Med tanke på att jag förmodligen kommer köpa en duffel så kan det vara snyggt med ett par Dr. Martens till. Eller är det bara jag som kan tycka det? I like it!


Lång, härlig men jobbig dag

En av dem jobbiagste dagarna på länge, men ändå så har jag haft så trevligt.
Dagen började med att jag och min moster åkte till V-ås och shoppade på Ikea och även denna gång blev man inte rikare av att komma där ifrån. Men vill man att sin lägenhet ska bli fin och mysig så gör detta inte mycket. Så nästa grej är att köpa blommor, för krukor har jag nu.

På vägen hem åkte vi förbi krykogården och lämna blommor och stod där en stund. Jobbig stund. Ett jobbigt datum.
Blev några till stop på vägen innnan jag kom hem.
Blev chill några minuter sen kom Natalie upp och gjorde sällskap. Vid halv 4 gick vi ner till stan och på vägen ner träffa jag min bror. Natalie skulle till tåget. Jag och min bror käka på Spicy hot och sedan blev det en snabbis på stan för min del.
Sa hej då till min bror som skulle på ett möte och jag gick vidare hem till min mamma.
Där blev det mat igen. Det var ju grekiskmat och det säger man ju inte nej till, inge mat alls ska man ju inte tacka nej till.

Kom precis hem och nu kikar jag på fångarna på fortet. Blir chill resten av kvällen och tidig i säng. Eller får se hur det blir det med det. Men sov ungefär 5-6 timmar.
I morgon blir det syntest. Ska bli spännande. Tjing pling


Ikea style


7 månader

7 månader har gått. Dagarna går framåt, men inte en dag går utan att jag inte tänker på den dagen. Den 24 jan. Det är den värsta dagen i mitt liv. Jag kan inte hitta rätt ord för den dagen. Trodde att den 19 sep. då Philip lämnade oss skulle vara den värsta dagen, det värsta året i mitt liv. Men det blev dubblet upp för mig. Att först få ett besked och sen se det med sina ögon. Jag saknar dig varje dag, nu och för alltid. Du och Philip finns alltid i mig, i mina tankar. Sov gott. Hoppas ditt liv är bättre någon annanstans än här. Saknar dig <3


Grattis bror 23 år

Idag skulle du ha fyllt 23 år. Men så blev det inte. Du han precis fylla 22 år.
Kommer ihåg att du inte var med hemma hos pappa när vi skulle fira dig där. Du mådde inge bra.
Du han inte änns använda upp min och Michaels present till dig när du fyllde 22.
Ska försöka ta mig ut till dig och Alexander i morgon. Ha en super födelsedag. Du har ju några stycken att fira med. Saknar dig.


Walk style


Shopping

Två tröjor, ring och leggings


Min helg

Som sagt fredagen var jätte roligt och dagen efter på lördagen var jag sjuk.
Vakna upp av att halsen gjorde ont mitt på morgonen, näsan var täppt och huvudet tungt. Somnade om och var lite bättre när jag vaknade.
Min far kom, han hjälpte mig med att fixa till linnan i taket, så nu är det snyggt och mysigt.
Två hyllor är även uppe. Ska ta kort på min lägenhet när jag har min nya kamera och när köket är helt klart. Kan ju iof bara ta kort på mitt varadagsrum/sovrum för det är näst in till helt klart.
Sedan så chilla jag hela kvällen, käka pizza, ostbollar drack dr. pepper, varm hemam gjord kakao och tog en chokladruta till. Kika på film, bara hade en sån underbart skön tjokislördag. Vet inte när jag hade en sådan sist.

Vakna upp på söndagen, gick till min pappa. Han hjälpte mig göra sushiris.
Så idag har jag bjudit Lotta på hemma gjord sushi, vi hjälptes åt att göra våra egna rullar, med allt möjligt i. Det blev helt ok. Tyvärr fel soja. Men för att det var första gången så var det nice.
Blev film och självklart chips med dipp. Eller som vi säger dipp med chips.
Följde med henne en bitt på vägen och sedan gick jag hem till min mamma. Blev lite kvällsmackor med te, små tittande på tv och prat. Allt från resor till Alexander och Philip till mig. En trevlig kväll och en absolut trevlig helg. Tack alla inblandade.


När jag får min kamera

Så fort jag får min pentax kamera så ska jag nog börja ta snyggare "my style" kort.
Inte för att det igentligen är någon som bryr sig eller är intresserad av det. Men jag tycker det är kul. Se tillbaka vad man har haft och lite så.
Inte så roligt nu, en kamera mobil är väl ingen höjdare att se på.


Holiday style (lör & sön)


Kikar på resor

Med tanke på att ingen kan följa med mig utomlands så funderar jag på att åka själv.
Lite läskigt. Men jag vill, och vad ska man göra då. Mer än att inte åka?

Klart man vill åka och vad ska stoppa en om man kan? Förutom om man inte kan åka med någon. Men, ensam kan man väl vara.?. Ska fundera lite mera på detta fakiskt.


Bestäm ni

Inte för att folk brukar skriva eller så när jag frågar något.
- Men kan ju alltid försöka. Vilken av dessa två ska jag ha ?



Stockholms bilder

4 st bilder från när jag och min bror var i stockholm. Inga märkvärdiga, men dem är coola så det är ju bara att jag bjuder på dem.


Vilken kväll

Har ändå inget bättre för mig så kan lika gärna slänga upp några bilder och skriva lite om kvällen.
Från en början skulle det bara vara jag, Lotta och Linda och några öl hemma hos mig. Ölen och musiken började tidigt och stämmningen var på G. Korten blev mer och mer oseriösa. "Vi tror vi är världen snyggaste, men så är vi inte det". - Kika och se själva".
Bättre blev det. Skratt, högre musik och underbart sällskap.
Lite senare under kvällen kom Johan, Erik och Robin. Lekarna börja komma igång och allt från ryskaposten till gnidning till pussar var på G.
Många kort och många skratt. En underbart förfest som slutade på Hå´pes. Blev dans och avslut på Sub Way. En underbar kväll. Skrattet behövdes verkligen. Tack tjejer.


Party style


Day sound

Hur super glad och mysig blir man inte av denna låt.
Sitter och ler för mig själv. Lyssna och njut!


Work style (ons)


Tog ledigt

Ikväll kommer dem bästa hem till mig för lite öl, sedan så kommer vi gå ner och sätta oss någonstans och bara chilla.
Tog ledigt ikväll och i morgon, känner bara för att vara och umgås med mina kompis och ha trevligt. Många dåligar dagar har varit och är på G. Tjing pling


11 månader

Idag är det 11 måndaer sedan du försvan ur detta liv. Känns som att det var igår det ringde på dörren och man fick följa med till sjuhuset för att se dig ligga där.
Jag kommer ihåg exakt hur dem var dagarna innan till den 19 då du somna in.
Samtalet, bil resan hem från uppsala, dagana som bara stod stila dagarna man vänta på att du inte skulle vakna något mera.

Att 11 månader har gått får jag inte inte in i mitt huvud. Saknar dig varje dag och tänker på hur livet skulle varit idag med dig i livet. Hoppas ni har det bra där uppe. Vi kanske syns en dag. Snart blir du 23 också. Men mer om den dagen när du fyller.


bild tagen från min bror Michael


Duffel - Gloverall

En sådan här duffel ska jag ha till vintern men lär bli en svart eller marinblå.
Ska åka upp till Stockholm någon dag när dem har kommit in. Lite dyrare i stockholm än att beställa från England. Men får se hur jag gör. Lär inte bli London innan November häller.
Den är snygg, klassisk och så har inte många andra ha den.
Mina två bröder hade såna. Kommer kännas bra att vara en i gänget, men lite efter och nu ensam. Men bättre sent än aldrig.


Funderar

Jag vet inte om jag klippa mig kort och börja bli ljusare.
Eller om jag ska vara långhårig o0ch mörk/röd.
Lite olika bilder. Några är några år gammla.
Tell me!?





Town style


Måndagen i stockholm och dagen idag

Igår var jag så jäkla trött när jag kom hem från Stockholm.
Blev två timmars sömn den natten, gick upp runt 4 tiden. Lotta hämta mig vid halv 6.
Den tjejen var nervös, men vi sjöng till radion och hade det trevligt på vägen upp. Tycker jag iaf.
Medans hon var i skolan så satt jag på ett cafe i ca. 4 timmar. Käkade, drack 3 koppar te och läste teori. Väldigt mysigt om jag får säga det själv.
När hon slutade så åkte vi till Ikea, blev en del som följde med mig hem. Alltid lika kul att handla saker till sitt hem. Så nu börjar det bli mera som en mysig lägenhet. Ännu inte helt klart.
När jag kom hem gick jag till min pappa en snabbis, prata med min bror och bara chilla.
Kom hem och satte upp en gardinstång och gardiner och så satte jag ihop en ny lampa.
Senare ringde Patrycja vi tog en tripp till HK och så följde hon med upp en stund tills hon skulle iväg. Somna runt 12 tiden, tidigt var det iaf.

Idag så har jag inte gjort något alls, sov ut ändå till 14 tiden. Men var tvungen att gå ner till stan.
Gjorde ett syntest och lämna en lapp. Ska även göra ett riktigt syntest för att kansek skaffa läsglasögon, film eller om jag kommer att köra bli längre stund.
Blev en promenad till pappa, chill med bror, shopping på HK och sen hem och göra mat.
Jag gjorde en kräftpaj med cream fresh och keslela. Men nja inte så jätte gott. Men det funka.
Nu ska jag vika ihop och rensa kläder. Ska tvätta i morgon. Tjing pling


Stockholm style (mån)


Ojdå

  • Kvinnonamnet Sofia, är av grekiskt ursprung och kommer från ordet sopheia (sofia) som betyder "vishet", "skicklighet".
  • Namnet Sofia/Sophia blev år 2001 framröstat som Sveriges vackraste flicknamn av Aftonbladets läsare

Inte helt fel va!?


Ny vecka

Snart är det en ny vecka och det innebär nya tag.
Har lite planer inför denna vecka. Måndag blir stockholm och Ikea med Lotta.
Lotta ska börja sin Make up kurs i morgon och är jätte nervös, så jag ska följa med upp och peppa henne och vänta tills hon slutar. Det är bara några timmar, efter det ska vi åka till Ikea och då blir det shopping.
Jobbar kanske även på kvällen om dem behöver mig.
Tisdag: Syntest, lämna papper och bokatvättid.
Onsdag:Tvätt och jobb.
Torsdag: Inget planerat.
Fredag och lördag: Jobba. Sen blir det snart en ny vecka igen.

Ha en bra vecka. Tjing pling


Pizza?

Man är allt lite sugen på pizza nu så här på en söndag. Men jag orkar verkligen inte gå iväg. Är man lat eller tjok då? Eller både och kanske. Så får väl se om det blir pizza, annars bli det soppa.!


Kräftskiva 14 aug

Är precis hemkommen från en jätte mysigt kräftskiva.
En jätte trevlig, mysig och underbar kväll. Allt från bad, kubb, kräftor, kex, musik och en massa skratt. En helt underbar kväll med Lotta, Linda, Mattias och Oskar. Kundet inte ha blivit bättre. Alla andra kan slänga sig i väggen. Nej men skämt och sido. Bjuder på bilder istället för ord just nu.


Strängnäs fre 13 aug,

En riktigt rolig fredag hade jag i Strängnäs tillsammans med Åza & Anna.
Mer om det skriver jag i morgon, bjuder på några härliga bilder från innan vi drog ut på krogen och dansaloss al night long.


Day sound

Ikväll är det fest, eller inte riktigt, det är kräftskiva, men jag peppar med denna låt för att komma igång från gårdagen. Låten kommer igång efter en stund.


Work style


Ibland är man allt klantig

Varit en helt ok dag idag.
Gick bort till Poas trafikskola där jag ska börja så fort det godkäns att jag får köra.  Gjorde syntestet idag och det var inte så bra. Såg skit bra med båda ögonen men knappt något med var för sig. Så ska gå och göra ett riktigt syntest. Kul att lägga upp 300 kr för det. Men körkort vill jag ha så det är bara köra på det.
Så ska väl gå och fixa det nästa vecka.

Gick och hämta två paket på ica safiren, drog till pappa, chilla med bror och sen kom pappa. Käka lite och sen drog jag ner till stan med bror. Gick till banken och sen skulle vi till en annan, men den var stängd.

Sen har jag bara chillat och varit klantig. Satt vid datorn som jag samtidigt kolla på tv som jag samtidigt skriver på msn och äter soppa. Ska precis skriva att jag kan göra flera saker samtidigt, jag är ju tjej. Jo eller hur, 1 secund efter har jag min soppa  knätt. Det är 10 poäng till mig. Så ska aldrig sitta vid datorn något mera och käka.

Håller på att fixa mig inför jobbet. Ska köra lite hippie still idag på håret. Plattat det så jag kör på band. Med en helsvart outfit vill man ju ha lite aktion på det hela. Tjing pling


Shopping

I mina två paket innehöll det ett par sneakers, tre kuddfodral och två prickiga strumpbyxer. Är nöjd över allt. Speciellt skorna!


Town style


2 paket

Snart ska jag gå iväg och hämta två paket. Ett par skor och ett med lite annat smått och gått. Blir chill idag. Fast det ska jag igår med. Men vad mina planer är just nu iaf. Tjing pling


Work style


Chill style


Blir aldrig som jag tänkt mig

Blev hämtad av tjejerna, åkte ner till stan en snabbis. Köpte mat, åkte hem till Lotta, käka, chilla och kolla på film.
Inte som jag hade tänkt mig, men det är bra. Så länge jag har trevligt.

Kom nyss ut ur duschen, ska snart börja fixa mig inför jobb natten.
Jobbar även i morgon. Men ska bli kul, står i garderoben. Tjing pling


Dagen idag

Idag ska jag inte göra något alls fram tills jag börjar att jobba.
Så det blir chill och kanske lite städning. Har en massa klädet som ligger kvar i resväskan. Inte bra, inte bra. Tjing pling



Måla precis mina naglar med mitt nya coola nagelack.
Blev riktigt coolt.
     


Chill, stan och mamma

Blev en aktiv dag idag.
Linda kom och hämta mig, åkte vidare för att leta efter Lotta.
Drog ner till stan, blev lite inhandlat svarta byxor, grön randig tröja och ett coolt nagelack.
Blev käk på Waynes. Inge nytt.
Sedan så följde Lotta med till min pappa där vi kika i en Ikea katalog, så det kanske blir ikea på torsdag.
Blev en liten tripp på HK, blev en del inhandlat.
Kom hem, men gick typ lika snabbt. Drog till mamma och käka kladdkaka, inte helt fel på en tisdag. Så nu är jag helt slut. Ska nog kika på en film snart och fixa lite te. Tjing pling


Town style


Movie style


Till Lotta

Snart blir jag hämtad av Linda vi ska vidare till Lotta.
Blir käk, film och firande. Kommer att bli en trevlig kväll.

 

Så där då är man hemma efter en mysig kväll med tjejerna.
Blev sushi, film och trevligt sällskap. Filmen var doc, inge bra. Men gjorde inte så mycket, vi prata rätt mycket ändå under filmen.
Blev lite firande för Lottas del. Grattis ännu en gång. Tjing pling

Grekland 2010

Bilder från min brors analoga kamera.
Bjuder på dem flesta av dem på mig. Men dem är så coola.


Mina första

Då har jag beställt mina första sneakers.
Börjar tycka det är mer snyggare än Converse. Lite sent nu när man köpt 14 par converse.
Men kommer nog börja köpa mera sneakers om jag känner att det är skönare.
Beställde dem nedan för. Hoppas det är snygga och inte ser jätte stora och klumpiga ut på mig. Men får se.


Michaela 18 år

Åkte upp med två bilar till Södetälje för att fira Michaela som har blivit en storflicka nu.
Blev att knäppa en öl redan i bilden, sedan blev det musik, drika, paket öppning, trasiga stolar, 92:er, skratt, skrämning i badkar, dålig sömn, kan rabbla upp en massa, men en dag som denna jag skulle vara nöjd över att ha firats av mina kompisar.
Ibland kan inte mina ord beskriva mer än bilder. Slänger upp ett antal så kika och njut istället. Tack för den kvällen.


Städar

Städar för fullt. Diskar nu, ska snart börja torka och damma alla möbler.
Sen blir det en snabb frächning i badrummet och avslutas med en damsugning
Tjejerna kommer vid 17, blir tacoskväll med film. Mys. Tjing pling


Town style (fre) & Chill style (lör)


Day sound

En skön låt vi lyssna på ibilen påvägen till Södertälje.


Michaela 18 år

Det var riktigt roligt i Södertälje. Orkar inte skriva nu om den kvällen.
Lägger upp bilder i morgon och skriver lite då.


Såg min drömkille igår

Igår när jag var på stan så såg jag min drömkille, eller hur han såg ut.
1. Toffs/knut
2. Jeans shorts
3. Converse
4. Tee med en hoodtröja.

Går lika bra med snekaers och en skjorta till.

Men 1-4 hade killen på sig. Inge fel på den killen!

Tis, ons och tors

Så där, sista jobbar dagen. Sen bär det av till helg.
Blev inge Strängnäs på Lördag, utan bli nästa fredag istället.
Planerna var först att man skulle till Södertälja på fredag, men var så mycket runt allt. Så bestämde mig att inte åka, men nu drar jag ändå. Så i morgon blir det att fira Michaelas 18 årsdag. Hoppas på det bästa..
Vill ju inte sitta i en annan stad och inte komma hem, men det tror jag inte.

På lördag, vill man ju festa fast i Eskilstuna, så alla som är sugna säg till. Det ska bli party!!!!

Ska snart börja små fixa mig, vet inte när jag slutar i kväll/natt, kan vara halv 11 eller 2. Bror på hur mycket folk. Men trött i morgon kommer jag vara vilket som. Tjing pling


Town style


Min brors bilder

Då har jag fått min brors analoga bilder.
Lär väl lägga upp dem i morgon eller på fredag får se när jag har tid.

En riktigt bra dag. Har träffat tre underbara vänner. Men inte tillsammans. Utan lite här och var.
Först Lotta som kom hem sängen idag, sedan min bror som fika med någora kompisar som jag hänka på. Sen Linda en snabbis efter jag färgat håret. Sen Åza som jag umgicks och käka med. En underbar dag.
Ska snart käka och sedan dra till jobbet. Jobba bland 92:er. LE och va glad. Nej då alla är inte lika dana. Visa 92:er är nog helt ok.


pocahontas

Jobbade 6 timmar. Kom precis hem. Först skulle jag jobba mellan 18 och 22.
Sen så behövdes inte jag, men de ringde vid 20 och slutade 02.45.
Men det är bra, fick bra dricks och så lön på det.
Desutom var en av rock DJ´s riktigt snygg. Mörkhårig med typ gröna ögon, manlig och snygg!

Ska upp 10 i morgon, Lotta kommer med en säng som jag köpt av henne. Har ju 190 nu lite väl stort för mig, så köper hennes 120 lite mer lagom för mig.
Så det är bara gå upp i morgon och vara glad. Kanske man ska ta tag i att städa också. God natt för mig. Tjing pling

P.S  En kvinna: Vad fin du är. Jag: - Tack så mycketKvinnnan: - Du ser ut som... jaa.,., pocahontas
Jag: - Tack? Kvinnan:- Ja med ditt hår så där. Jätte fin.  D.S


Jobba

Då ska jag iväg och jobba mellan typ nu och 02. Får se hur detta slutar.

I morgon

Idag så har det inte hänt mycket, fråga om jag behövde gå till jobbet idag. Men dem skulle höra av sig om jag behövdes. Så sitter här och bara väntar. Men ska nog fråga om jag behövs eller inte snart. Så jag kan slappa istället för inte kunna göra något.

I morgon är min dag fullbokad.
Ska färga håret klockan 14. Vid halv 5 ska jag träffa Åza, vi ska fika, prata och bara umgås.
Dra hem och fixa mig inför jobbnatten.
Detta är mer än vad jag gjort på typ en vecka. Tjing pling


182

Då tankar man ner 182 nya låtar. Får se hur många av dem som är bra.



Det blev 23 låtar kvar.! Inte mycket att hänga i granen.

Chill style


Dålig dag

Oj vilken dålig dag jag har idag.
Inte nog med att min moster sms halv 9 i morse och sa att det inte blir någon färgning eller klippning, men hon hör av sig så fort hon kan.
Jag behöver inte jobba, iof ganska skönt en sådan dag.

Men allt känns bara så konstigt idag. Kan inte skriva allt på bloggen men... Dem som känner mig vet nog kanske varför man mår som man mår ibland. Men känner mig ensam. Dag in och dag ut går man runt i sin lägenhet, orkar inte packa upp, damma eller bara ta tag i vissa saker.
Nu låter det som jag klagar men det är mera sanningen.

Nu ska måste jag göra lite ärenden..


Day sound

Hur sommrig och skön är inte denna låt? En låt man bara ler av att höra och vill njuta av i solen med en öl i handen. En låt man lyssna på för någon sommar sedan.


Frågan är om det blir så

Har förmodligen kanske planer för nästa helg redan nu.
Det blir iaf Södertälje på fredagen för att fira Michaela som blivit stor flicka nu, hela 18 år.
På lördagen kanske det blir Strängnäs. Hälsa på dem som bor där och festa lite. Så det blir party för hela slanten förmodligen nästa helg. Ett tag sen man festa. Innan Grekland någon gång. Så det är nog snart 1 månad.

Nu drar jag till min bror och käkar.


Day sound

En skön söndagslåt. En låt man bara diggar åt och njuter av.


RSS 2.0