Utmanad

jag blev utmanad av Linn (Lyxlirareblogg.se), Så det är väl bara sätta igång.

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.  Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1. Jag spolar aldrig med öppen toasitts
2. Äter aldrig mat med händerna
3. Är rädd för alla djur, tills jag är bekväm med dom.
4. Jag gör av mig med pengar innan jag får dom
5. Har dåligt siffer minne och mine iof.
6. Är faktiskt rädd för det mesta
7. "Ser" grejer när jag släcker lampan på nätterna

Jag utmanar..
- Alla som inte har gjort detta

Glad

Kolla hur glad jag är på denan bild.

(25 okt 08)

Sminkad

Så där såg jag ut efter bodyshop sminkningen, man ser ingen skillnad, men är nöjd.
 Det var en enkel sminkning men ändå så fräsch.

Tandlös

Idag har jag haft fullt upp. Började med att jag gick upp 10,00. För mig är det sjukt tidigt. Åkte ner till stan, blev sminkad på thebodyshop. Blev sjukt nöjd, ska ge listan till min bror så ska han köpa grejera eller några grejer till mig. Sedan blev det tandreglering. Mhh, nu är ena relsen borsta. Jihoo, eller? Har ingen bra bild, men en iaf.. Är ´väl nöjd. Är inte riktigt van ändå. Sedan blev de en runda på stan, lite ärenden. Köpte mat och sedan hem till Linn, där blev de lite prat och sånt där man brukar göra. Åke ner till stan en snabbis, Linn käkade och se drog vi hem till mig, kikade på kläder, lite tidigt att beställa vår kläder nu, men har man en katalog så har man. Nu sitter jag här och gör väl inte så mycket. Haft en bra dag?

Dagens


Tröja - Ellos, Linne - Gina tricot, Strumper - H&M
Skor - dinsko, Väska - Nuknuk.se, Sjal - H&M, Mössa - Ellos.se
Smycken - Cocoo.se, glitz.se, Bettiesgalleria.se. Nelly.se

Utgång

Går dagen var lugn fram till att Åza skickade ett sms runt 21,00 tiden och frågade om jag ville hänga med ut till Lotus, deras första öppna onsdag. Fort som sattan, fick jag komma på kläder och platta håret och sminka mig. blev klar på 30 minuter och hade precis missat bussen. Fick då vänta 30 minuter men de gjorde inget, fixa till att ltie exra. Kom redan vid 22,15. Men konsigt nog var de massa folk. Hade verkligen en skit rolig kväll. Drack en drink och en shott. Mycket goda båda två. Dansade järnet näst in till hela kvällen/natten. Vid  två så begav vi oss hem. En skit lyckad kväll. Tack Åza för att du frågade.

(Tandställningen är nu borta, tog bort den idag)

Vimmel

Var som sagt ute igår.

Alexandra, Sanna, Åza & Jag

Åza & Jag

Går Dagens


Tröja - Gina Tricot, Kjol - H&M, Strumpbyxer - Ellos, Skor - La Reodute
Smycken - Bettiesgalleria.se, H&M, Cocoo.se, Deluxa & netglitz.se

Ron Pope - A drop in the ocean


A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I dont wanna waste the weekend
If you dont love me, pretend a few more hours, then its time to go
As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
Its too late to cry
To broken to move on
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me

Its just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
But a grace of god i do not rest at all
In new England as the leaves change
The last excuse ill claim, i was a boy who loved a women like a little girl
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Dont take what you dont need from me

Its just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my,

Heaven doesnt seem far away anymore no no
Heaven doesnt seem far away
Heaven doesnt seem far away anymore no no
Heaven doesnt seem far away

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

You are my heaven

Yes, så är det

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva riktigt.
Just de fick ju min lön häromdagen, och klant som jag är så hade jag glömt fylla i båda pärmarna med arbetestiderna så jag fick lön för 35 timmar istället för 45 timmar. Men ringde min chef så det kommer att fixa sig. Tur det. Idag harjag väl inte gjort något precis som igår. Käkat och chillat. Fortsatt att sticka på min krage/halsduk. Prata med min bror nyss han tror att jag behöver prata med någon på psyk istället för någon på ex. juventas eller en kurator. Som sagt så berättade jag ju en grej till honom som han inte tyckte lätt så bra. Så.. Han ska be mamma ringa till psyk och fixa en tid. Jag vet inte om jag ska till träningen idag, är trtt och seg och så vill jag inte träffa folk. Men det är 2 timmar kvar kanske hinner ångra mig eller något. Iaf, ha en bra fortsatt kväll.

Musik


Ron Pope - A drop in the ocean
Hörde denna låt på en blogg för ett tag sedan, har nu små fastnat för den. Så grymt fin.

Tyvärr

Idag har jag inte så mycket att skriva, är inte alls på humör eller något. Vill gå till Hemköp men orkar verkligen inte. Kommer väl ångra mig vid tio i tio. Då är det ju försent. Men men. Hoppas din dag har varit bra iaf. Tjing pling

Dagens köp


One tree hill säsong 4 från Ginza.se 308:- ink. frakt
Halsband från Bettiesgalleria.se 148:- ink. frakt

Frukost på Nybron & Fika hos moster

Gick upp redan halv 11 idag. Skulle på frukost/personal möte på Nybron. Var ju väldigt mysigt. Alla var ju något tröta och sega, kul med lite annolunda möte. Men de tog upp lite all möjligt. Kom hem runt 13,00 tiden, chillade men somnade vid 14,00 så sov jag i 2 timmar. vid 16,30 tiden så gick jag och mina två bröder till min moster och fikade och pratade lite skit. Alltid lika trevligt, Fick en bra grej till håret av min moster. Är nu hemma och ska väl inte gör så mycket. Ska upp till psyk i morgon, vet inte riktigt om jag vill eller vågar längre. Men måste verkligen gå. Sov gott Tjing pling


Dagens


Jacka - Cubus, Tröja - Vero moda, Leggings - La Redoute
Skor - Converse, Sjal - H&M, Väska - Nuknuk.se

Party hos Elin




Ska komma på vad man kan skriva om denna sjuk skön kväll
Började med att ungefär 10 pers., träffades på stan och köpte med spicy hot mat. Gick hem till Elin som skulle firas, hon fyller år på Måndag och på tisdagen åker hon och några andra till thailand och sedan åker hon till ett anant ställe kan inte stava, i ungefär 5 månder. Så det blev firande och ett avsked. Det kom bara mer och mer folk, skit kul var de. Det blev, dans, dryck, skratt och sånt man gör på förfester. Vid ungefär 23,00 tiden så drog alla. Det skulle bli utgång. Det blev ju väldigt splittrat. Men jag och Linn gick till Nybron. Linn var väl där i 20 minuter men gick sedan. Men jag var kvar, hittade Elin till slut och sen hittade vi Annis, till en början var alla tre, men sen gick Elin på toa så det blev jag och Annis som fortsatte att dansa hela natten. Fy fan vad vi dansade det var så jäkla kul. Har inte dansat så mycket på länge. Var verkligen en hel lyckad kväll. Alltihopa. Detta måste göras om snart. Tack alla.

Går Dagens


Klänning - Ellos, Mönstradestrumpbyxer - Ellos, Skor - La Redoute
Smycken - Cocoo.se, Misterbling.se, Grekland, Deluxa, Bettiesgalleria.se

Musik

Håller på att fixa mig just nu. Ska till Elin. Hoppas det blir kul. För är verkligen inte på humör, och så mår jag fortfarande inte super bra. Ska iof inte dricka. Har bara vin och det vill jag inte dricka.
Lyssnar bla. på denna låt för att bli lite pep.


Frederico Franchi - cream

Dagens


Jacka - Cubus, Tjoktröja - Bik bok, Byxa - Gina Tricot
Skor - Converse, Sjal - H&M, Väska - Nuknuk.se

Fan

Vaknade för någon timma sedan. Jag var i skolan och skulle gå på de jag skulle. Gick sedan till pappa, pratade lite och sånt där. Somnade 30 minunter där. Var så jäkla övertrött och sedan gick de till skit tött på någon sec. bara. Min bror kom, han skulle köpa mat så följde med så han kunde skjuta hem mig. Kom hem vid fyra och somnade vid fem tiden. Kände redan innan att jag inte mådde bra. Och nu mår jag ännu sämre. Ont i huvudet och allämnt hängig. Varför?? Jag och Patte skulle ju och käka och bara chilla på Centro. Känner mig så jäkla fittigt att bara säöga nej jag är sjuk tyvärr. Så nu blir de chill kväll. Blir väl en promenix till hk för att köpa något till kvällen. Om jag nu orkar. Ha en kul kväll för er som har de

Trött

Nu drar jag till skolan, innan jag somnar vill säga. Så fort jag kommer att komma hem kommer jag att somna. Ska nog iaf sova en stund, om jag ska orka med kvällen. Känner att jag börjar bli sjuk, så typiskt, innan en helg och när man har lov. Tjing pling

Ägg mackor, te och film

Har precis kollat klart på spiderwick, Ger den lätt en 4 nästan en 5, men det är en film jag rekomenderar. Jag kommer absolut se den engång till elelr flera om jag säger så, kommer kanske inte vara lika spännande, men det kommer kanske vara bättre. Käkade två ägg mackor och drack te. Det var ett väldigt gott te jag hade gjort.. =). Vet doc, inte vad jag ska göra nu. Jo, kissa. Men efter... Kan ju platta året, det var ju grymt länge sedan man gjorde det. Har inte haft platt sen jag klippte lugg. Just de måste gå till min moster så hon får klipap till den, den början bli lite lång.M¨ste även färga året. usch hatar att slösa pengar på sånt.. Har beställt 4:e säsongen av One tree hill nu också, kände att de var dax. Man blir ju lite nyfiken när man inte sätt hur allt går efter sista avsnittet. Men kanske skirver innan jag drar till skolan. Annars så ha en bra dag. Slutar 16,00. fy fan säger jag. Har planer inför hela helgen så det blir skönt.

Fredag: - Skola till 16,00. Träffa Patrycja runt 20,00. Det blir käk och  sedan ut och ta en drink på Centro. Hem tidigt. Skulle igentligen ha en chill kväll med film och moff.
Lördag:- Chill fram till kvällen då det blir firande hos Elin som ska firas och "avskedas".
Söndag:- 11,00 möte på Nybron, med frukost. Lycka till att komma upp då. Sedan vid 17,00 blir det att gå iväg til min moster och ha det trevligt.
Så ser helgen ut. Sdan har man ju lite inplanerat in för lovet också. Måste verkligen plugga, men vi får se om ungefär en vecka hur det har gått. På måndag har jag ju mitt möte. Vet verkligen en sak jag måste ta upp. Min bror blev lite "orolig" om man kan säga så när jag berättade en grej. Pinsamt tycker jag men kanske allvarliga än jag tror. Men iaf. ha en bra dag om jag inte  skriver mera. Tjing pling

Hungrig

Jag är så jäkla hungrig just nu. Funderar på att vara vaken. Ska ändå upp om 4 timmar. Om jag somnar nu så kommer jag inte upp. Men kirra lite mat och sedan kika på film. Har suttit vid datorn lite länge. Det är inte änns kul längre.

(En sån jäkla härlig bild från 28 sep. Linns födelsedag)

SMK = Slagsmålsklubben

Slagsmålsklubben är ju också sjukt sköna.  Länge sen man lyssnade på musik som detta.
Lägger bara upp sköna låtar från dom.


Slagsmålsklubben - Övningsköra
slagsmålsklubben - kasta sten
Slagsmålsklubben - Smart Drag Mr.Christer
SMK - Kom Igen Kommissarien
Slagsmålsklubben - Ussr
Slagsmålsklubben - Hit me hard
SMK - Wellington Sears
Slagsmålsklubben - Speedboats
Slagsmålsklubben - Han som tuggar med öppen mun dör (favorit)
Slagsmålsklubben - smk hittar munspelet
MFL

50 hertz

Så skön grupp. Lyssna på texterna så blir man bara mera kär & glad. En grupp som jag börja lyssna på efter min bror för några år sedan.

Ivor & Intergrill


Flera sköna låtar från 50hertz

50 Hertz : Chansen Finns Men Är Försvinnande Liten
 50 Hertz - Kärleken är blind
50 hertz - Trådlös Sewingmachine
mdf.


Musik

Så här på kvälls kvisten blir det oftas musik. Denna låt lyssnade min bror på kanske 1-2 år sedan. Diggade den och nu helt plötsligt kom jag ihåg den. Lyssna och njut.

Musik


COLLIE BUDDZ  -  BLIND TO YOU

Alborosie - Right or Wrong

Fantan Mojah - Born Free

Två låtar från"Make it reggae", Skank.se´s gåva.

Andra bra låtar från mix-cd:n
Lutan Fyah - Dunce Attitude

Chuck Fender - Hurry And Come Home
Alborosie ft. Nicky Burt - Against the world
Gentleman - Intoxication
Round Head - Marijuana
Lutan Fyah - Bun Dem
Junior Byles - Fade Away
Wayne Wonder "YOU"
J. Holiday - Lost Without You (Remix)


Invigning

Kom nyss hem från T-shirt stores invigning. Det var ju då trevligt. Lite snittar, snygga tees, alcohol fria drinkar osv. Skön musik och stämningen var ju på topp. Kul att träffa sin kusin och moster och alla andra som man träffade. Vet en tee jag ska köpa. Så cool så. Vet nog inte riktigt vad jag ska göra nu. Chill antar jag. Ha en bra kväll.

Tjing pling


Dagens


Tröja - H&M, Byxa - Gina tricot, Skor - Converse
Mössa - Ellos, Väska - Nuknuk.se
Smycken - Cocoo.se, Nelly.se, Bettiesgalelria.se, Deluxa & Glitz.se

Vaken

Kan inte sova. Jag var ju trött vid 7 tiden. Men då kan man ju inte sova, så har jag bara blivit piggare och piggare. Klockan är snart 02,00 eller lite över till och med. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Läst alla bloggar typ 2 gånger om, varit inne på olika sidor, läst  Aftonbladet, kollat runt på klädd sidor, men får inte beställa något. Kan ju iof kolla på någon film. Men grejen är ju den att jag börjar bli hungrig. Hmm, får tänka lite. sweet dreams.

(5 okt 07. Hittade denna bild när jag kollade runt lite)

Movie time

Ska snart lägga mig och kolla på film, käka pop corn och dricka te. Ska bli mys. Är faktsikt trött så hoppas nu att jag somnar tidigt. Har ju blivit att man somnat runt 5 i mer än en vecka isträck. Har väl inte gjort så mycket idag. Snabbis i skolan, hem till pappa, köpte medicn till bror, sedan hem till mamma, käka och ni bara chill. Vill köpa garn och sticka en skön halsduk. Men orkar inte ta mig bort till Hk där jag sätt ett grymt garnnystan. Men får se klockan är ju inte så mycket just nu. Men först film. Ha en fortsatt trevlgi kväll. Tjing pling

Dagens köp

5 Filmer från Home enter för 237:-

Musik


Outkast - So freash, so clean
Det är ju några år sedan denna låt kom ut. Men den är så grymt skön fortfarande.
Vad skulle inte vara snyggare än denna t-shirt. (såg min kusin ha på sig den)

Träning

Träningen var skit rolig ikväll. Mina knän gjorde inte alls ont. vi skött lite som uppvärmning, sedan blev de 11:an fast med 9 personer lite jobigare. Men allt gick bra. Inte så att jag var påväg att svimma iaf. I slutet så blev det match i 15 minuter. En skön träning.  Kanske kan dansa ordentligt nu. =) Får se hur det går i morgon på dansen. Sitter nu och äter en macka, är skit sugen på te. sov gott, Tjing pling


Min dag annars har väl varit skit..

Dagens köp


Silverarmband från Nelly.se 26:-
Rött armband från Nelly.se 44:-
Frakt 29:-

Ortopeden

Var som sagt hos ortopeden idag, det gick väl bra. Fick två skydd så hoppas att de funkar nu bara. Blir kul att testa dom i morgon på basketen. Åkte hem efter besöket, käkade lite paj och sedan blev det en snabb dusch och sedan ner till stan för att hitta present till Janna. Vi hittade  en tröja och en klocka. Svårt det där att köpa presenter. Sen blev de ju firande på ming. Hoppas Janna fick en dag hon är nöjd med. Jag hade en bra dag. Tjing pling

Firande

Som sagt så fyllde ju Janna år idag/igår hela 20 år. Grattis igen. Det blev lite käk på Ming, inte så super gott, va int eså hungrig, me ndet blev skratt och och roliga samtal. Vi satt på Ming i kanske 2 timmar. Vid 10 tidne gick några hem och vi andra gick vidare till Time out för att ta en öl/drink. Jag tog en jordgubbs drink. Den var faktiskt ganska god. Vi satt på Time oute till 23,30 tiden. Men de roligaste var att det kom tre normän och började hålla på. Kommer inte p något roligt dom gjorde. Men de var väldigt roligt. Är nu hem kommen och är nöjd med Jannas firande. Tack för en rolig kväll. Mer Firande hos Elin på Lördag. Då blri Elin 19 år.Blir nice,

Vi som var på Ming:- Lotta, Linn, Janna, Josefin, Sofia, Frida, Elin, Charlie, Micklan Emil & Jag

Janna 20 år. Grattis :D


Dagens köp


Gul jordgubbe från Bettieagalelria.se 88:- ink. frakt
Turkos jordgubbe från cocoo.se 125:- ink frakt.

Dagens


Tröja - La Redoute, Linne - Gina Tricot, Strumpbyxa - La Reodute
Mössa - Ellos, Väska - Nuknuk.se, Skor - Bianco
Smycken - Cocoo.se, Bettiesgalleria.se, Grekland, H&M & Misterbling.se

Grattis Janna

Idag fyller Janna hela 20 år. Grattis till henne. Blir firande på Ming ikväll. Blir mys. =)

Match

Somnade ungefär 7 i morse, efter vissa omständigheter. Vaknade väl lite försent som vanlligt, men gick in i duschen och sedan så cyklade jag iväg för att möta Linn och Lotta, vi skulle kolla på dambakset. Som vanligt så förlorade dom matchen. Åkte hem, chillade 5 minuter och sedan så mötte jag Patrycja och så gick vi och solade. Som vanligt tog vi en tripp till HK. Nu kollar jag på film och hoppas verklige jag somnar innan 2 i natt. Ha en fortsatt bra dag. Tjing pling

Dagens


Tröja - La Redoute, Linne - Gina Tricot, Strumpbyxer - La Redoute
sjal - H&M, Skor - Bianco
Smycken - H&M, Cocoo.se, Bettiesgalleria.se, Guldfynd, Nelly.se & Grekland,

Bäddade

Min  bror kom nyss hem, pratade lite och så bad han mig att bädda om hanns säng medans han skulle ut. Klockan är 05,05 ungefär. Ska väl försöka att sova snart. Men här får ni lite sköna låtar. Börjar lyssna på House, hittar en massa låtar som man lyssnade på i sommar om inte tidigare och lite nytt.  





Mer eller Mindre

Sitter nu här och är hem kommen från jobbet, kom för ungefär 30 minuter sedan. Ingen än hemma, min bror efterfestar och min mamma är hos sin sambo eller hur man kan säga de. Själv så sitter jag här och lyssnar på skön skön musik och bara chillar efter jobbet. Jobbet var väl som vanligt. Ansträngde väl mig inte för mycket, fick en skit god drink med. grädde,coccos, annanas och mixade jordgubbar. mhh gott för magen. Gjorde det gammla vanliga på jobbet, men jag vet nog inte om det var mer eller mindre folk idag. Drixen var nästan desamma. Men en trevlig kväll. Personalen  är så sjuk snälla och roliga så man kan inte säga nej till att jobba där. Hoppas din kväll var nice.

(drinken jag fick)

Trött

Går dagen på jobbet gick bra. Det var väl lagom mycket att göra. Orkade inte ha super mycket att göra om jag säger så. Lär bli lite mera ikväll , brukar vara så på Lördagar. Som vanligt orkar jag inte jobba. Det jobbigaste är att komma till jobbet, men när man väl är där är det inte så jobbigt. Eller det bror ju på om det är mycket att göra. Käkade nyss så ska väl börja göra små grejerr och sedan cykla iväg.

Work Work

Ska snart hoppa in i duschen och bli lite fräsch. Sedan blir det lite mat och sist men inte minst, dra till jobbet. Orkar som vanligt inte. Men kämpa på får man ta och göra.

19,00-03,00

Dagens köp


Silver armband från nelley.com 26:-
Silver/guld armband från Nelly.com 26:-
Vit & orange armband från Nelly. com 44 kr/st
Ring turkos från netglitz.se 25:-
Ring Blomma från netglitz.se 69,90:-
Svart armband från netglitz.se 19,89:-
Mössa från Ellos.se 63,50
frakt 29 + 22 :-


Sitter nu vaken

Klockan är snart 03,00. Gör väl inte så speciellt mycket. Ska nog pröva att sova snart. Eller sätta på en film och sedan se hur trött jag blir. Det värsta med mig när jag sitter uppe på nätterna det är det att jag beställer så mycket. Igår blev det 4 armband från en sida och en annansida blev det 2 ringar och 1 armband och nu i natt blev det en t-shirt och ett halsband. Vad jag kommer på nu. Just de beställde ju 6 filer häromdagen också. Men men, jag får ju allt och jag gillar grejerna. Men hoppas dagen har varit bra. Sov gott och ha en fortsatt bra Fredag. Tjing pling

Musik

Tre sköna remixer. (öppnas i annat fönster)

http://www.youtube.com/watch?v=VOEJVZRbaMI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Grpj3GNbB5A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=b7pmmS5Hq-Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WUVgA4tr3ww&feature=related

Musik


Laurent Wolf- No stress
Skön låt. inte så speciellt ny, men ändå skön.

Tvätt

Ja, vad ska man säga. Somnade 5 i natt. och sov endast 5 timmar natten innan. Men somnade inte för de. Min bror kom hem runt 2 tiden och började spela musik Han hörde visst inte att jag banka (det betyder att han ska sänka). Men nu vet jag varför han inte hörde. Men iaf. Vaknade väl runt 17,00 på eftermiddagen. Ja, men bra Sofia. Kan inte vara vaken hela natten för en lektion i morgon + att jag jobbar på kvällen. Får klurra ut om jag får sova lite helt enkelt och sova lite när jag kommer hem efter skolan och innan jobbet. Just nu så tvättar jag lite kläder. Det behövdes verkligen. Fick nyss ltie räkningar som jag skrev in så det drars automatiskt dom datumen då de ska dras. Inge kul att se slutsumman på närmare 2500:-. Inga planer inför helgen iaf. Jobb och jobb, iof på söndag ska jag på basket match, Kan bli kul. Länge sedan. Ha en bra kväll Tjing pling

Film och Chill

Mötte upp Linn och Lotta på stan runt 19,00 tiden, gick in på HK för att köpa de vi ville till film, mys kvällen & chill kvällen. Vi drog sedan hem till mig, vi tre cyklade fint och lugnt på gatan. Det blev chill, film och en massa skratt som vanligt. Dom två gör mig alltid så glad. Tack tjejer för ni är så bra och för denna kväll.

Dagen i övrigt var väl en kort skoldag, två lektioner och lunch. Beställde öven studentmössa idag, Fasen vad svårt det var men tog bara mössan och en penna. Men gick ändå på typ 800:- Men som dom sa :- man tar bara studenten en gång i livet.  Dansen är ju självklart lika rolig och svettig som vanligt. Men den gör mig glad. Men inte mina knän iof. Bra och härlig dag. Lite mindre kul att höra om annat när jag pratade med mamma nyss. Men men.. God natt. Tjing pling.

Dagens köp


Alla "skönhets grejer" är från Yves Rocher gick på 95,90 ink frakt.
Armbandet är från Deluxa och kostar 19:- (REA)

Dagens


Tröja - Cubus, Leggins - La Redoute
Skor - Skopunkten, Väska - Nuknuk.se
Smycken - Cocoo.se, Deluxa, Grekland

Thailand

Nej, det är inte jag som ska ditt. Eller jag sparar ju iof till de. Min bror frågade ifall jag ville med honom under julen.  Så ska spara så mycket jag kan så kanske han skulle betala hälften. Men får se. Iaf det jag skulle säga var det att min mamma ska åka 7 nov i en månad. Vad säger man. Inte så mycket nu iaf.

Basket

Idag är det första basket träningen på ungefär 3 år. Spelade basket i 8 år men slutade för att jag nog inte tyckte de var kul och så har jag ju något fel på mina knän och på min ena fot där 2 ledband har sträckts ut. Men ska se hur det går ikväll. Om jag bara ska ta det lugnt tills jag får mina knäskydd, så det inte blir värre. Skirver nog mera efter träningen. Iof är den 21,00-22,00 så det är ganska sent. men det gör inget. Ha en bra dag,

Dagens


Tröja - Adidas, Tee - Caliroots.se
, Linne - Gina Tricot.
Väska - nuknuk.se, Skor - Converse
Smycken - Ur & Pen, Cocoo.se, Bettiesgalleria.se & Glitter,

Beställt

Nu har jag fixat tid. Ringde för en liten stund sedan. Ett steg näramare. Var i skolan idag på de lektioner jag skulle på. Dansen är alltid lika kul.
Önskar jag kunde göra mer än vad jag kunde. Tack tjejer!
Nu ska jag iväg med Patrycja till Tuna Park.

Sanningen är hård

Ibland vill jag bara säga som allt är, men det kommer aldrig att funka. Kan säga så här. som jag skrev tidigare i ett inlägg: - Jag gråter inte över spild mjölk. Livet är hårt just nu, eller hårdare, livet har ju sina glada studer också. Men jag har gråtit i 2 veckor varje kväll innan jag ska sova. Vet inte hur länge jag orkar kämpa, tyvärr. Har inte ringt en psykolog ännu. Jag vågar inte. Tror allt kommer bli värre. Iof så blev det bättre när jag gick till en/två stycken i nian. Kommer ihåg när jag berättade om det största problemet jag hade, jag grätt varenda gång jag var där. Efter varenda gång jag var hos psykologerna så gick jag till den som gjorde så som jag mådde. Nu efter 4 år finns inte problemet längre. Det finns kvar men jag har lämnat de. Men nu handlar det inte om samma sak, nu är det svårare, Trode jag skulle bli fri, börja om på ett nytt liv. Många säger mycket att dom bryr sig, men som min mamma säger, ingen bryr sig om dig, alla tar sig själva i första hand. Det är så jäkla sant. Ingen har ringt och sagt :- Hej Sofia, hur är det ? Inte änns ett sms igentligen. Men finns det itne något som säger, : - Ensam stark? Har någon någonsin tänkt varför jag inte dricker så ofta? Tror inte de. Kan det bror på att jag bli jäkligt deprimerad? Eller att jag kan skäma ut mig och må ännu sämre.? Kanske blir så att man börja tänka mera när man dricker. Hata mig gör det. Men jag är ärlig och skrivet detta. (varsegod och tänkt:- varför skriver hon detta här?) Jo det är en blogg, en sida där jag skriver ner grejer. Jag kämpar i skolan för att kuna gå mitt 4:e år. Jag jobbar så kan jag bli gladae. Om jag inte hade pengar, skulle jag nog inte vara lika glad. - Pengar gör mig inte lycklig, men dom gör mig gladare. Min sömn, varför kan jag inte sova? jag är rädd att somna och inte komma upp till skolan, missa ännu en dag. Må ännu sämre än dagen innan. Har nog inte så mycket mera att säga.

Men ni som har pengar eller pojkvän, en hel familj, syskon. Vad som hellst som gör dagen lite bättre. Lev det livet. Tänk på hur bra du har det. Inte bara ta allt förgivet.

Sur? Glad? Förbanad?

Vet nog inte vad jag är just nu. Går dagen på jobber gick bra, fick ta hand om ett bord och ta emot deras beställningar. Och så klart springa upp och ner och plocka glas och sånt man gör som en plock. Tycker det gick bra. Var faktiskt kul att jobba samtidigt som min kusin. Slutade vid halv 3. Gick och mötte patte, som hade varit ute. Hon va med sin kille och hanns  kusin. Vi gick hem till mig. Kollade på film. (säger nog inte vilken det var). Vad ska man säga. Somnade väl vid halv 8 då dom skulle dra. Sedan så gick jag och patte upp la oss igen. Vaknade vid 9 då patte skulle gå. Sedan somnade jag och vaknade alldeles försent. Så sitter nu här efter en promenad till HK med Patte och en kik på Parlamentet. Ska chilla och kolla på film. Ska först bäda om sängen. Har tagit bort allt och tagit fram nytt. Hoppas du hade en bra helg. Tjing pling

Work Work

Klockan är snart 18,50. Ska jobba idag, men inte disk, utan som plock. Helt ok. Skulle ju vara roligare att typ festa eller bara chilla. Men pengar går ju alltid åt. Ska iväg, rättare sagt om ungefär 3 timmar. Vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden. Käkade precis. Så musik och datorn och sen dusch. Hoppas du får en bra kväll. Tjing pling

Musik


Ras Cricket - Love Conquer
Denna låt är så sjukt bra. Har lyssnat på den hela sommaren. Sweet.

5 Veckor senare

Var i skolan idag. Gick till grafiskan halv 9. Ja, jag var uppe hela natten. Gick och köpe en stor mugg med te, mycket gott så där på morgonen. Sedan var de MDK=Mediekommunikation. Var väl en ok lektion, det värsta är att jag måste ju komma på en produkt som jag "kommit på". Hjälp.!. Jag och läraren prata lite om ämnet, men det känns bra, bra att höra henne säga att hon hjälper mig bara jag är på lektionerna. Sedan bar det av till matsalen, var väl helt ok mat. Fick ett sms när jag satt och käkade, det var från thephonehouse, min mobil var äntligen klar, efter 5 veckor. Kan de verkligen inte gå snabbare,? Jag tog min förra mobil, men den är helt ny. Nästa gång något blir knas så ska jag bytta till en annan. Efter de så drog jag till syon. Tog nu bort två ämnen, vet inte hur det känns. Men bara jag klarar alla andra ämnen så kan detta vara rätt beslut. När jag kom hem så somnade jag till i 1 timme tror jag det var. Mycket skönt, men var fortfarande rätt eller jag är fortfarande trött. Gick ner och käkade, kollade på idol och nu sitter jag här. Somnar snart. Men ska nog kolla på vem som åker ut i idol och sedan sova. Jobbar som sagt i morgon, men som plock, blir kul. Hoppas du haft en bra dag och en skön kväll. Tjing pling

Trött

Är så jäkla trött just nu. Orkar nog inte skriva något. Ska sova i 30 minuter har jag tänkt mig. Men har iaf äntligen fått tillbaka min mobil. Ändast 5 v eckor tog de.

Dagens

Cardigan - Axelssons, Tröja - Gina Tricot, Byxa - Gina Tricot
Väska - Nuknuk.se, Sjal - Villa, Skor - Converse
Smycken - Deluxa, Cocoo.se &misterbling.se

Igentligen

Vad jag gör igentligen. Klockan är lite över 6. Har varit uppe hela natten. Ska snart hoppa in i duschen, och sedan göra det man gör innan skolan. Ska nog fixa lite te och kanske göra en macka om jag orkar. Vill bara sova, sova bort allt, sova bort hela dagen, ha allt överstökat. Sova bort allt dåligt runt om kring. Men mitt största promblem är ju just att sova så att sova bort allt kommer ju aldrig att funka. Innan jag går till skolan, när jag gått av bussen ska jag gå till presbyrån och köpa en stor mugg med te. Jobbar inte ikväll som tur är. Har möte vid 14,00 tiden ska dra hem efter de, skiter i MKD:N. Ska hem försöka börja tvätta på engång. Ska bara ha en vanlig chill fredag. det var evigheter sen. Har aldrig en lugn helg, antigen jobbar jag eller så fetar man, eller vad man nu gör. En vanlig fredag, med chill och tv. Ha en bra dag. Tjing pling

Disney

Jag kommer ihåg när man var liten, när man alltid satt och kollade på disney.

Bror är bra han

Idag var jag inte i skolan, ovanligt? Nej.! Vakna senare än vanligt så det blir att vara uppe hela natten, har ju fått hem tredje säsongen av One tree hill nu, så har lite att göra i natt. Min bror ringde mig runt 5 tiden och sa att den tröjan jag ville ha på MQ va de rea på. Den hade kostat 500 kr och de ville jag inte riktigt läggga på en tee men nu kostade den endast 249:-, men fick den av min bror. TACK.  Sedan begav jag mig till min pappa, där jag och min andra bror gick till HK, jag hämtade ut ett paket med en tee till och en rätt nice mix cd med reggae låtar. Sedan blev det lite handlade till i natt och så köpte vi mat som vi fixade till hemma hos pappa. Är nu hemma och ska väl inte göra så mycket mera än att bara chilla. Ska verkligen till skolan i morgon. Eller jag måste, ska till syon och ta bort två ämnen till. Jihoo, här är man en lyckad människa. Hoppas ni haft en bra dag. Tjing pling

Dagens köp


Röd tee från Skank 206:- ink. frakt.
Vit tee från MQ 249 REA (fick av bror)
Cd:n fick man på köpet från skank.

Dagens


Jacka - Cubus, Tröja - Ellos, Skor - Converse, Sjal- H&M

Dagens köp


Armband 49:- från bettiesgalleria.se
Lipgloss 79:- från bettiesgalleria.se
Dvd box 278:- från cdon.com

Bräna.

Dj Ironik - Stay With Me
Rofferuff feat organismen - dramastan
Promoe - Kommer snart
Crossfire - Lady
Rigo - When she comes around
Roffe Rugg - Inga gudar
Lyrical high - Dope shit

Musik

Skön låt från. Lyrical high - Dope shit

Musik

Hitta denna sköna låt. Ganska ny tror jag nog den är.. 
Rofferuff feat organismen - dramastan

http://www.kingsizemagazine.se/read.php?id=2942  Ladda ner låten här.


Måste bara

Måste bara skriva detta. Jag har precis städat. Har hängt in/upp,vikt ner, två veckors kläder och en maskin tvättade klädder. Väldigt nöjd. I morgon ska jag även damsuga och torka hyllor och sånt. Och även bytta lakan. va en månad sen sist.  Nu ska jag ta fram morgondagens kläder och packa väskan. Sov gott Tjing pling


Känner mig duktig

Kom upp till skolan idag. Käkade och sedan hade jag tre lektioner. Fick reda på att jag klarat Historia provet fast jag inte änns hade pluggat, rätt nice. MDK:n så diskuternade vi lite som vanligt. As tråkig lektion. Sen var de dans, alltid lika roligt. Vill börja dansa på riktigt, lite mera aktion om man säger så. Kom hem chillade, käkade lite mat, chilla och sen vid 20,00 va brödet som mamma hade bakat klart. Så det blev ny backat bröd med en kopp te,skitt gott.  Är nu skit trött. Blev inte många timmars sömn i natt. Ska kolla på film, packa väskan och be till gud att jag somnar. Sov gott Tjing pling

Dagens


Cardigan - Gina Tricot , Linne - Monki, Kjol - H&M
Skor - Converse, Väska - Nuknuk.se, Sjal - H&M
Smycken - H&M, Deluxa, Cocoo.se & Bettiesgalelria.se

2 timmar

Har nu legat i två timmar och bara läst klart boken Jag överlevde. Jag skulle jätte gärna vilja möta Mietek Grocher igen och höras hans historia igen. Boken är ju så sjukt gripande. Att folk kunde behandlas så. Säger bara läs boken.

Skinka

Vad har jag då gjort sen senast jag skrev. Jag gick ner till min mamma, pratade lite om typ "livet", skolan och lite så där. Fick då reda på att hon och hennes "nya" ska kanske, eller dom ska nog till thailand i en måndad, i början av november någon gång. Förut var hon ju borta 3 månder så det är ju ingenfara. Sedan så käkade jag lite, kollade på tv och så. Vid 20,00 så la min mamma in en skinka i ugnen, granerade den och sedan käkade vi "julkskinka" på knäcke bröd. Det var mycket gott. :D mysigt också för den delen. Nu är klockan snart 00,00, kom ut ur duschen för bara några minuter sedan, Man måste ju tvätta håret typ varje dag nu när man har lugg, förut så behövde jag inte göra de mer än varannan. Ska snart läsa och sedan kolla på sista cd:n. Har även beställt säsong 3 (one tree hill). Men hoppas eran dag har varit bra. Min har nog varit ok.
Sov gott Tjing pling

Yeah

Janna och jag snackade lite om basket nu i kväll. Vi ska sammla ihop vi gammla tjejer och börja spela på tisdagar. Det ska bli så himmla kul, lite jobbigt självklart, har ju inte kondition kvar och har inte spelat riktig basket på mer än 2 år, snart tre till och med. Men de ska bli kul. Kul att spela och träffas oftare.


Jag i Visby & Laget som har vunnit final four och billys cup.

Basket

Öppnade nyss ett brev jag hade fått. Det var från Eskilstuna Basket. Det stod det att det finns flera intresserade som vill börja spela basket, och att det finns ett "lag" som kanske kommer träffas och spela lite basket mest på skoj. Det låter ju faktiskt väldigt kul, men vet inte riktigt, det var ju ungefär 2 år sen jag slutade. Ska tänka lite. Det är ju ändå bara en gång i veckan och det är på skoj.

Ovanligt


Jag kan inte sova. Börjar bli tjatigt, Men så är verkligenheten. Ska väl fortsätta kolla på One tree hill .. tre skivor kvar av säsong 2. God natt =) Tjing pling

Mat & Fika

Var som sagt hos min pappa och fixade lite grejs. Sadan blev det en liten tur på stan med den "oskyldiga" flickan.  Blev lite käk på Donkan, en tur på stan hittade mina underbara byxer som jag väntat på. Lila chinos hur snyggt är inte det. Som ett avslut så blev de en cafe latte på Wanyes. Sist min inte minst, en promenad bort till HK. Är nu hemma och är trött. Somnade vid 5 tiden i morse och sov inte mer är 5 timmar. Ha en bra kväll. Tjing pling

Dagens 2


Dagens köp


Byxa från Gina Tricot 199:-
Armband från Deluxa 19:-

Lekt


Käk

Var på stan idag med min bror, vi gick runt lite och sedan så käkade vi på berut. (eller hur man stavar). Alltid lika gott, det blev lammkött, tzatziki och klyftpotatis. Så gott så. Ska snart till pappa och bräna ut musik och redigera lite bilder. Ska sedan till stan med Patrycja. Ska snart svara på hennes sms. Ha en fortsatt bra dag.

Dagens


Tröja - H&M, Byxa - Cheap Monday, Linne - Gina Tricot
Mössa - H&M, Väska - Nuknuk.se, Skor - Converse
Smycken - Guldfynd , Deluxa, bettiesgalleria.se & Cocoo.se

Regnat

Kom nyss hem från en regnig promenad till HK, Pizza hörnan, ica och åter igen hk. Jag och min bror gick först bort till HK för att hämta ut ett paket.(med andra säsongen med One tree hill). Sedan blev det en promenad bort till Pizza hörnan där vi käkade god god pizza. Alltid lika trevliga, dem vet till och med vilken sås jag vill ha på pizzan. Sedan begav vi oss till ica för att köp chips och dricka till kvällen, självklart fanns ju inte dippen vi ville ha så därför begav vi oss mot HK igen. På HK köpte vi allt vi skulle ha och sedan så gick vi hem, men som tur så var de fint väder.. Solen sken och det var inget regn. Ska snart lägga mig och kolla på film, kommer då inte vara mottaglig.. Hoppas ni haft en trevlig söndag än så länge.

T-shirt

Fick reda på att mina kusin ska öppna T-shirt store här i Eskilstuna, ute i Tuna park. Lite grymt faktiskt. dem har ju grymt snygga t-shirts.  Ny Tshirt Store butik öppnar i Eskilstuna den 24/10

Kolla in på hem sidan. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftshirtstore.se%2Fstore.aspx&h=ff8c31d539239195d72a728860caab34


Aja

Nu är det värre igen, orkar fan inte. Ska bli skönt att bara dra. Ska snart duscha, sen dra till pappa, bräna skivor och sedan dra till jobbet.

Sofie.. - Sofia heter hon

Igår var de så jäkla kul på jobbet, gud vad jag skrattade. Kokarna är ju så jäkla roliga, En är 87 och den andra är italinare. Det kan inte bli bättre. Sebbe som är 87:a. satte på hög musik och dansa runt som en 7 åring,  Medans Italeinaren bara stor där och kollade på och rörde inte en min. Men till slut så kom det ett litet ord - Fan du är ju inte normal, då svara Sebbe: - Nä inte du heller , säg mig hur länge har du jobbat här. ett år? - Ja... - Då borde du veta att hon heter Sofia.- Italienaren:- Jag vet att hon heter Sofia.. Tre minuter efter- ..... Sofie.. haha. Så var de massa annat kul. Kvällen gick bra fast en det var en del att göra. Alla är ju som gamar när det är billigare. Kvällen avslutades vid 0300. Och smart som jag var så tog jag ju inte cykeln ner på stan för jag tog bussen, det regnade. Så jag gick he  det var ju lite segt. Kunde ha tagit taxi men kände de att jag kan ju gå inte så jätte långt.  Men hoppas nu denna arbets dag är lika rolig.

Gott i magen

Käkade precis mat, det blev fyllda paprikor och tomater, det är riktigt gott. Ex. tomaten är fylld med ris,lite tomatsås och krydor, det är ju iof parikorna också. Det låter kanske lite tort men det är så jäkla gott. När jag och mamma käkade så snackade vi lite om skolan och så där. Så får se hur allt blir. Ska snart fixa mig inför jobbet, sedan ta cykeln och hoja iväg. Ha en trevlig kväll. Tjing pling

(Bild från i sommras)

Work Work


Ikväll är det jobb. Det "roligaste" är ju att det är halva priset i baren och inträdde. Kommer ju bli något mycket folk. Men hoppas på att de blir nice drix iaf.

Ett stort frågetecken

Vet inte vad jag ska säga igentligen. Är bara så less på allt. Min dag började inte bra och det lär ju inte bli bättre. Så ska man jobba ikväll också, skit kul.

Går dagen

Vad kan man igentligen säga om gårdagen? Det var så jäkla roligt, jag är så glad att jag har dom vänner som jag har. Det blev charader, singstar, dans och musik. En så lyckad "förfest" inte för att någon av oss drog ut, en efter en droppade av så till slut så gick igen ut. Jag och Janna tog en hamburgare och gick hem till mig och sov. Eller vi somnade väl efter ett tag, efter allt snack. Men det var verkligen jätte lyckat. Kolla in min bilddagbok för lite bilder. Tack tjejer, skit kul verkligen.. http://fotini.bilddagboken.se/p/main.html

(Lotta, Janna, Elin, Linn, Jag & Sandra. Lotta bjöd även på en liten shott)

Dagens


Kofta - Ellos, Klänning - Gina tricot
Sjal - H&M, Väska - Nuknuk.se, Skor - Converse
Smycken - Cocoo.se & Bettiesgalleria

Dagens (party)


Kofta - Axelssons, Linne - Zara, Skor - La Redoute

Klippt mig


Idag så har jag klippt mig. Det blev en lugg på köpet. Man kanske inte ser så bra, men jag är nöjd. Ska ta ett bättre foto när jag orkar och man är lite mera fixad.

Dagens


Tröja - La Redoute, Vit tröja - Ellos, Jenas - Acne
Skor - Converse, Sjal - H&M, Väska - Nuknuk,se
Smycken - Cocoo.se, H&M, Ur & pen & Bettiesgalleria.se

RSS 2.0