Ikea

Idag vaknade jag av att Pappa och Anita sa att de skulle till Ikea, fort som fan hoppar jag in i duschen och tar på mig något snabbt, jag ville ju självklart också med.

Vi åker till Ikea, jag ville ha ett nytt påslakan till mamma, för där har jag dubbel säng, Hittar doc. inget.

När vi ska gå till kassan så kom jag på! - Fan jag behöver ju en ram till tavlan jag ska göra. så det blev en ram.
Sedan åkte vi till Biltema och köpte lite cykeldäck och annat skit, sedan åkte vi till Jysk som låg precis bredvid, där köpte jag ett påslakan, eller överkast, same shiit. :P
Sedan blev de en Hamburgare på Max, som låg precis bredvid, hade käkat två korvar på Ikea, som är ett måste när man är där.
Åkte hem, trött som fan var jag och är just nu med, satt och chillade, pappa beställde pizza, jag käkade, gick sedan ner till Mulligan träffade Caroline och fick biljetter till ikväll, gick hem och började fixa mig, just nu så har jag bara fixat håret. Det är så att jag, Linn och Janna ska ut. Hoppas de kommer att bli skoj, tror nog det kommer att bli de med.
Linn kommer snart, Janna kommer nog också hitt antar jag. Men känner mig lite stressad, men. ska varva ner som de heter, måste bara hitta bra kläder till ikväll, sminket är ingenfara, blir de gamla vanliga sminket :P
Ha en bra kväll alla :D

Tjing pling 

Dagens:                                                                      Dagens köp: 

      


Beställt

Beställde lite mera. Får några grejer i mitten av april och de andra vecka 20.
Grejerna jag får i första paketet är, svarta tröjan, grå t-shirt, väska, vit t-shirt. det andra får jag, skor och ett blått linne.

Tillade detta:


image80



Linn

Linn, tack. Du väckte inte alls mig i dag. bra jobbat :D
12,00 ungefär får jag ett sms av Linn.
Hon undrade ifall jag ville följa med och käka mat på stan, och självklart så säger man inte nej till de. Vid 13,30 tiden mötes vi på stan. De blev American pizza, så jäkla gott. Satt där till ungefär 15,00 eller något vid den tiden. Åkte hem till Linn, kollade lite på musikvideos och skrattade.  Fan alltid lika kul med Linn helt sjukt vad man skrattar.
Gick sedan hem till mig hämtade pengar gick till HK och hämtade ut ett paket med grejer (bild nere).
Sen gick vi hem till mig igen, satt vid datorn och så där.
Åkte sedan och lämnade en film, sen till Hk igen och köpte lite grejer inför kvällen.
Kom hem till mig, kollade på tv och skratta som fan, fixade även mina skor, som var ett stort problem.
De blev - Dagens landsproblem. Efter sådär 30 minuter säkert fick Linn till de.
Vid 00,00 fick Linn skjuts till Robert och nu sitter jag är. Skriver i bloggen och pratar med folk på msn, är så sjukt trött ska nog sova snart.
MÅSTE VERKLIGEN PLUGGA I MORGON, lite iaf

Sov gott Tjing pling

Dagens:                                          Dagensköp:

     


kort kort

Usch, jag är helt slut just nu. Jag gick upp ungefär halv 11 kan man säga och somnade vid halv 5. Gick ner till stan klippte mig, det blev  väl ungefär 10 cm, har doc inge kort på de idag. Men man kan se lite på de ena kortet (där nere) hur lite de är i "svansen".
Min bror klippte sig efter mig, efter han hade klippt sig så gick vi på stan, jag hittade faktiskt inget som jag ville ha.
Vi gick till spisy hot och köpte mat, gick sen hem till pappa.
När jag kom hem så måde jag "dåligt" jag hade inte köpt något, det är helt sjuk, man kan ju inte må dåligt för att man inte köpt något på stan, men iaf vi käkade sedan somnade jag till en timme så jag vaknade vid 15,00.
Då sa jag till Michael, att vi va tvugna att gå ner till stan igen, jag var tvungen att köpa något, men gick även till banken och apotektet, sen köpte jag en stor svart t-shirt. (bildnere).
Gick sedan hem, käkade igen, sen kände jag för att träna så vid  18,00 gick jag ner och tränande i 1,5 timme.
Sitter nu hemma, druckigt upp min protein, ska beställa nytt snart, eller ikväll, just nu har jag hallon smak, men vill ha vanilj eller banan.

Ha en bra kväll Tjing pling

Dagens:                                          Dagensköp:

   

Satan i gatan

Vad ska man säga... Dagen började hos tandläkaren, usch och fy fan,  hatar verkligen tandläkare. Jag fick ett hål i min ena tand pga. min tandställning, det är ju bra att få håll i sina tänder av sin tandställning, iaf lagade den, blev helt bedövad i munen.
Efter tandläkaren gick jag och hämtade ut ett paket med kläder. (bild nere), gick hem chillade låg i sängen och så.
Efter ett tag gick jag ner och körde lite på gymet, rygg och bröst mest. kom hem chillade ännu mera, duschade käka och sedan började jag fxa mig, de skulel bli utgång, med bla. kryssnigs tjejerna, Cissi, Natalie, sanna, sanna, Emma, Emma, Caroline, Gabrijela, Josefine och jag så klart sen kom 5 killar ifall jag mins rätt, förfestade körde lite lekar sedan vart de taxi ner till harrys, där var de faktiskt nice. Väldigt trevligt, dansade och körde järnet.
Är nu hemma, efter fylle mat, mhh de var gott, tack för maten. =)
Ska snart upp eller jag ska upp klockan 10, jag ska faktiskt klippa mig, de blir nog ingen förändrig, men iaf  :P
Måste bara tilllägga, de finns en så grymt snygg kille här i Eskilstuna, eller de finns väl några till, men han tränar även på gymet, ser honom ofta ute, men fy fan säger jag..

God natt, tjing pling

Dagens/kvällens:                         Dryck:                            Dagensköp:
                                                 Tröja, Skor, linne, strumpor, spännen 
     


Pengar

Löning, pengar är nog mitt liv. Jag blir glad av pengar, pengar = shoppa = glad.
Idag gick jag och tränade, de va väldigt skönt, har inte tränat sen fredags, känns som evigheter sedan.
Tränade väl i ungefär 1 tim, gick sedan och mötte Linn och Janna, de va skoj länge sen men såg de båda.
Gick och hämtade lönen, och tog bussen ut till Tuna park, köpte tre grejer. (kort där nere).
I morgon ska jag till tandläkaren efter de ska jag hämta ut krämer från aptoket,  för 300:- Känns inte så kul, men jag ska även hämta ut ett paket med kläder och sedan gå ner och köpa ett par jeans har jag tänkt mig, men kanske väntar med jeansen till torsdag, så panik är de inte.
Men iaf jag kom hem, trött och sliten. Sitter här nu, räknade ut lite hur mycket jag har kvar, räknade även ut hur mycket jag har kvar efter jag köpt och hämtat ut allt jag betällt. De va mera än jag trodde, fick doc, mera pengar är jag hade förväntat mig, så jag är glad, de kommer ju mera pengar snart. (studiebedarget).
Chill resten av kvällen, ha en bra kväll..  Tjing pling

Dagens:             Dagens köp:
                            Sjal:                         Tröja:                          Converse:
     

Trevligt

Frukost på sägen är aldrig fel, skönt kan jag ju ta och säga.
Denna dag har varit skön, vid 16,00 tiden gick jag och två av mina bröder till våran moster. Där fikade vi och pratade alltid lika kul och trevligt.
Gick hem vid 19,00 tiden med min ena bror, den älsta gick till våran morbror, jag och Michael gick hem till pappa, sedan till Hk, det fanns inget hemma som va gott så vi gick till HK för att hitta något gott, självklart gjorde vi de, pizza med Bea sås.
Gick hem chillade käkade och kollade på tv, en skön måndag, men känns som en Söndag.
Nu resten av kvällen eller natten klockan är ju ändå 23,30 nu, men de blir chill.

Sov gott Tjing pling

Dagens:                                             Mat:

     

Mera kläder

Beställde lite mera kläder för ungefär någon vecka sedan, tänkte lägga upp de med, som jag gör med allt annat.

Skriver ikväll mera om vad jag har gjort underdagen.  Tjing pling

Beställt:


Ute

image54

Min bror ringde mig ungefär 23,45 och frågade ifall jag ville med ut och gå lite, så vi tog en liten promenad bort mot Statoil, vi pratade och så.. vi gick sedan hem till pappa. Här kollade vi på film och pratade, käkade chips och sånt gott.  Han gick precis och klockan är 02,40.
Ska testa sova snart är riktigt trött.

Beställe lite grejer innan jag gick ut, två tröjor och tre skor.

Beställt:                 Michael:

 

Text

image51 
Ja för bakom våra moln så skiner solen
Jag ler när jag hör dig säga orden
Vi e här för varandra, vi alla lär från varandra
Tar du hand om dig själv så tar du hand om alla andra

Gott

Idag käkade vi lite "påsk" mat, mina tre bröder kom till pappa idag, han hade fixat god god mat, Oxfilé, tzatsiki, klyftpotatis och beasås. mmhh, det var väldigt gott. Alltid lika god mat från min pappas sida =)
Idag blir det chill kanske ska dra till Natalie och chilla ikväll är sjukt sugen på en chill kväll eller bara sitta framför datorn, orkar inte göra så mycket just nu..

Ha en bra kväll

Vimmel från Lördag:


Sweet

Denna helg, eller de här dagarna har varit party party. det har varit kul båda dagarna =)
Idag (lördag) så var det bara jag också Natalie som gick ut, vi förfestade hemma hos henne, sedan gick vi ut till Lotus vid 23,15, där var de kul, vi dansade och härjade lite smått. Sånt konstigt folk ute nu förtiden på Lotus, Vi var där fram till 01,00 sedan gick vi till Nybron där var de väl så där. Massa folk var det men vi dansade och sen var de dags att gå. vi hann inte göra så mycket efter Nybron gick vi till subway och käkde fylle mat.
Haha, jag skulle stå och beställa, medans Natalie tog ett bord åt oss, jag står ensam i kön och väntar på min tur, står säkert i 10 minuter för att få betälla, då kommer de två killar, för det första så tränger de sig för de låtsas prata med mig, sen börjar ena killen att prata med mig, sen så vill han hela tiden ta ner min lucka på mobilen, hade den öppen för att se vad Natalie ville ha på sina macka. vi börjar prata, både glat och lite surt. :P men de var kul, ena killen säger till mig,: - fan du vet ju exakt vad du vill ha äter du här ofta eller :P roliga killar det där. :D sen efter 10 minuter igen, fan vi kanske ska börja om från början, vi började visst lite fel. - Thomas heter jag :D haha. rolig kväll, inte som en vanlig kväll men rolgit var de TACK Natalie för denna helg, länge sen vi lekte.. =)

Sov gott ha en bra fortsatt söndag. =)  Tjing pling

Dagens:

 

Fy fan

Det var Riktigt nice idag asså. Säger så här. Först så vaknar jag ganska sent men får ett sms av lotta, hon frågar  om jag vill gå och träna så visst varför inte, går och tränar, kommer hem 18,30 någon gång..  Vi körde ett jympa medel plus. Säger så här det var jobbigt , men om man ändå hade tagit i mera skulle de vara ännu jobbigare.
Iaf kom hem käkade, duschade och fixade klart mig. Drog till Natalie. Jag, Natalie och Cissi började förfesta lite lugnt, tog en varsin "red bull" vodka. skit smakade den, men man var tvungen, vi gick sedan till perogen tog en varsin xider, sedan till Nybron (mittjobb) det var kul som fan, trodde inte alls det skulle vara kul. Men det var riktigt kul, massa snygga killar sjukt. Skit kul verkligen, vi ska ut i morgon med, blir mera att dricka innan, och så får vi se vart vi drar ut. kommer nog bli lika kul i morgon som i kväll. Påvägen hem hade jag och en kille ett bra samtal, vi pratade både allvar och så skrattade vi . Aldrig träffat killen, men han va snäll och trevlig.

Hoppas alla andra har haft en bra kväll.

Dagens:                                     Frukost:

   

Kämpa

Livet är hårt, hårt som fan. Alla ser mig som en stark och dryg tjej. vete fan varför  de flesta få de intrycket.
Iaf. just nu känner jag som en av mina bröder. Det vore så lätt.
Kan väl bara säga lite lätt vad jag gjort denna dag, Sket i skolan, hade som sagt möte med syon och min mentor. Vi bestämde att ta bort Grafiska C kursen så jag kan klara av A och B kursen. (ni som inte kanske riktigt förstår hur jag mår eller har de i skolan kanske fattar de nu.)  Tar bort den så jag kan koncentrera mig på de ämnena som är viktigare. Får se hur det går. Får plugga på lovet, eller jag måste. Efter mötet så gick jag på dansen var inte med, men de var skoj att se och jag skratta så det var skönt.
Efter skolan gick jag hem, chillade. Min bror kom förbi, fixade mat, jag stod och fixade fisken medens han gick ner och köpte strips med Bea sås, för mina pengar så klart. Det var gott för magen. Åkte sedan till mamma där jag hämtade några skor och kläder som jag har saknat.
Min bror ska på en fest idag och alla killar skulle ha kostym och grejer så han vart väldigt stilig.(bild där nere)
Natalie ringde så jag gick till henne, vi var två muntra tjejer ikväll. men vi blev allt gladare under kvällen. En mysig kväll. vi gick även till Hk och köpte lite gott.
Ha en bra kväll och ett skönt lov.
 
Dagens:                                          Mat:                             Michael:

       

En hjälpande hand.

Vad ska mansäga .. Vad kan jag säga om mitt liv.. Jag lever dagen som jag vill, känner inge speciellt, jag måste inte göra något, känner jag för att gå till skolan så gör jag de, känner jag inte de så hittar jag på en ursäkt eller säger sanningen.
Var som sagt inte i skolan idag heller, ok missade två lektioner, hatar verkligen GKO nu, det är min inriktning, inte smart alls. får se hur de blir med den, Har möte i morgon med syon och min mentor. i will see hur de blir.
Iaf Ringde Linn för att hon hade ringt mig, vi kom fram till att vi skulle på stan, hade lite ärenden att göra. skulle göra 6 grejer på stan. gjorde alla sex, hitta ett par skit snygga jeans på EGO, som jag tror att jag ska köpa, skiter i de andra jeansen, måste beställa dom och de blir så knas med storlekarna.
Vi gick sedan och solade, vi solar inte lika länge som vi brukar, förut var de 20 minuter 2 gånger i veckan, nu är de 15 minuter i veckan ungefär.
Kom hem chillade, natalie ringde. Hon undrade ifall jag ville följa med hem till henne och hjälpa till att möblera hennes lägenhet, det är ny målat där. Självklart gjorde jag de, men innan de var jag tvungen att äta något hade ätit en macka underdagen och klockan var närmare halv 8 då jag skulle iväg, så vi träffades vid Pizza hörnan, köpte strips med bea sås. men vilka två kommer inte då..? om inte två av mina bröder :P de skulle köpa en varsin pizzarulle, alltid lika kul att se dom två. =)
Gick hem till Natalie, möblerade, damsög och kollade på tv. väldigt mysigt på lördag ska vi parta lite =) hoppas de blir kul.
Måste fan sova snart måste verkligen till skolan, bara viktiga lektioner och så har jag mötet.

Sov gott Tjing pling

Dagens:                        Dagensköp:

              

I like it!

image34

Löning snart och jag har redan skrivit en lista på vad för grejer jag ska köpa.

- Kläder som jag beställt. De ena paklet är på posten nu, de andra kommer om 2 veckor.
- Convorse skor.
- Jeans
- Idrottsskor

Sen blir de att ge pappa pengar för min undansättnings sparande.
Ska köpa de här jensen. sjalen är sjukt snygg men tror inte de blir av att köpa den.



Hemskt

Nu känns allt bara sämre, inget går som de ska.
Skolan går som den har gjort, sen vi hade sportlov har jag knappt varit i skolan. Orkar verkligen inte. Var och pratade med min mentor idag, hon ska fixa ett möte med syon så ska vi prata om min studieplan och se om vi ska göra några ändringar.
 Min mentor fixade även en utvecklingssamtals tid med mig. Så snart har man de också.
Efter skolan gick jag hem, eller kan knappt säga att jag var i skolan, var där men gick inte på något lektion, ringde runt till folk och frågade om de ville käka med mig, Linn ställde upp, tack. det var trevligt med våran 15 minuters lunch :D
Var hos tandregleringen i morse 08,40 säger bara att jag var påväg att somna i stolen, somnade 04,00 i natt om inte senare, så de blev ju inte mycket sömn.  Fan vad jag har ont i min mun nu, kunde knapt tugga pasta, de är hemskt. :O men det går över snart, hoppas jag.
Efter "skolan" gick jag hem, kom hem runt halv 1. Min pappa hade inte åkt till jobbet ännu, vi stod i köket och snackade lite pengar och sånt där shit.
När han gick vid 13,00 tiden, satte jag på hög musik och självklart riktigt chill reggae. Har lagt alla mina bra reggae låtar i en lista, eller det är ca. 300 låtar i den och alla är bra så det är lite hemskt. Men iaf, la mig i sängen, somnade nästan på engång, som tur hade jag ställt klockan. 14,15 hoppar jag upp ur  sängen tar på mig andra kläder och går fort till Eskilshem.
14,30 hade jag tid där. säger bara det var de hemskaste jag fick veta idag. Jag fick "reda" på sanningen. Jag har aldrig träffat doktorn, men jag började säga alla "fel". Min fingar ska jag få krämer för. Så visade jag mina armbågar och knän(armarna ser ut som fetto armar och underknäna ser de ut som två bullar) de han säger då är:- nej de är ingen vetska det är underlgansfett eller fan de heter, men du är ju lite överviktig och skulle du gå ner ungefär 10 kg, så skulle de försvina, både från knän, armar och ansikte.. Jihoo tänkte jag, då är jag "tjok". Aja, fan ska man göra. träna ännu mera sluta äta helt vad är grejen.! Iaf ska väl sitta och deppa nu ett tag, för sedan bli på bättre humör och inte deppa över de..


Ska snart sova har jag tänkt mig men det blir väl aldrig som man har tänkt sig, de blri väl som igår. Skit pepp på att sova och verkligen få sova länge. La mig ungefär 21,00 igår, men självklart somnar man inte, för jag somnade ju ungefär 04,00. låg och läste en bok i några timmar, tycker den är skön som fan. Shoo bre heter den =P läs den.!
Efter jag läst klart den boken ska jag börja läsa Försoning eller Vingklippt ängel, om jag minns rätt att den hette så.

Ha en fortsatt trevlig kväll.  Tjing pling


Dagens:



Don´t Worry, Be Happy

image41

Sjukgymnast

Är så sjukt trött, tror nog jag somande i 10 minuter, vaknade av att jag fick två sms i rad, det var lite jobbigt, man måste  ju gå och upp se vem/vilka de är ifrån.
Va hos en sjukgymnaset idag, min pappa hade visst fixat en tid åt mig, Vi pratade och hna kände lite och jag fick göra olika övingar så han såg hur mycket jag tålde och så där.då sa sjukgymnasten att jag inte alls behöver ha så där stora knä skydd, (jag hade med mig mitt så han skulle få se) för de problem jag hade är inte de som ortopeden  hade sagt till mig och skrivit i sin remis. så när jag ska till ortopedverkstaden nästa gång ska jag säga till om att jag vill ha mindre knäskyd, och att detska vara mera för mina knäskålar inte för hela mit knä eller bena som de är nu..
Ska iaf till sjukgymnasten nästa vecka igen och få lite övningar, ska nog ta det lite lugnt med träningen denna vecka så. Tränade idag, så blir de väl onsdag, torsdag och någon gång i helgen istället. för måndag till fredag.
Efter träningen gick jag hem käkade drack min äkliga protein, chillade och somande i 10 minuter och nu sitter jag här. ska nog snart sova, är så sjukt trött ska till tandläkaren 08,40 i morgon plus att jag ska till eskilshem på undersökning om mig, så nu är det dax att skriva ner alla fel på mig .. :D

Ha en fortsatt trevlgi kväll

Dagens:

   


Yiess

Mitt favvo ord (yiess), fått de från två av mina bröder. De sitter alltid och kollar på någon engelsk grej, när de är här.
Iaf, chill dag, gick och solade idag. kändes verkligen som att det behövdes. känner mig blek nu även fast jag kanske inte är de jätte blek iaf. solat  typ 12 gånger eller något. kanske ska chilla lite med de.
Efter de kom jag hem duschade, käkade och sånt man gör på kvällen.
ngefär vid 20,00 tiden gick jag ner och mötte Natalie så gick vi till Ica och köpte lite gott. Vi satt och chilla framför tv, vi kollade på parlamentet, och en film på trean som ja inte kommer på namnet på just nu.
Natalie gick vid 00,00 ungefär. vi bestämde att vi skulle käka lunch vid 11,00. för vi båda börjar 12,00 ungefär.

I morgon ska jag till en sjukgymnast får se hur det går. Nu ska jag chilla ett tag, sen kankse äta något . är as hungrig.

Dagens:                                                                                   
        
Efterrätt:                                       Fönsterbild:
               

Lördagen

image28

Vad säger man... Lördagen gjorde jag inte något speciellt alls. Vid 19,00 Gick jag till jobbet, trött som fan.
Det var skiit lugnt, så vi 5 st som var där satt och pratade och kom fram till att de var för att de va Melodifestival och at tdet var deras  "fel!"  Gjorde väl inte så mycket fram till 21,00. då fick jag mat, shit det var gott. :D
Sedan var de att göra ordning köket och alla mat grerjer som skulle diskas.
Folket är som vanligt väldigt sent ute. vid halv 1 kanske började det komma folk, men det var ungefär som en fredag och det är väll inte så bra. Sparar folk pengarna till Påsk eller?  vad är grejen.
Iaf det var lite fart, bra musik och så jäkla bra personal ,fan vad man skrattar.
Kom hem vid tre, lika trött som vanligt men somnade vid 6. yes sånt man vill göra på en söndag morgon.

Idag är det tänkt att jag och Natalie ska leka, ska riinga om ett tag och se vad hon gör..

Dagens:

  

Coolast?

Vilken är snyggast? Samam bild men den ena är lite mera svart och mera färg i.

Den:

 el.

Sweet

Vad kan man säga om denna dag, jo chill och slit.
Vaknade vid 12,00 av att min pappa väckte mig och sa att det var dax att gå upp nu, var inte i skolan, men de hade jag redan bestäm dagen innan att jag inte skulle gå. 
Började med att äta frulle, de var nice. Va väldigt hungrig.
Efter de vid 14,00 tiden började jag städa mitt rum, har inte städat sen jag flyttade hitt för ungefär 2 månader sedan. -Kan ju säga att det var ju ganska dammigt, Efter en stund ringer Natalie och frågar ifall jag vill hänka på och käka på Eleonora. Så vi träffas vid 16,00 då jag har städat klart. var nöjd med rummet. var lite mera plats och allt var fräsht och rent.
Träffade Natalie  vi käkade , jag tog strips med bea sås Natalie tog en Pizza, det var  nice. Vid 18,00 skulle jag äta igen, och det var så klart god mat, men jag käkade lite.
19,00 gick jag till jobbet, man kan  säga att jag va lite sent, ute, va ganska lungt fram till 00,30. då allt folk kommer. vart en bra kväll. inte för mycket men ändå grejer att göra.


Dagens:

 


Skolan

Vad ska man säga om skolan? - Blä. Det är min enda kommentar, tror inte människor vet hur jobbigt det är med skolan eller att änns vara skoltrött. Folk börjar bli skoltrött nu, jag har varit det sen 7:an. Kommer gå ett extra år på gymnasiet, inte kul. är redan trött som fan på de.. Men jag får väl puscha mig själv. Säger inte at tdet är synd om mig och att jag är den enda som hatar skolan och vil bara sluta om man kunde.
Som tur är jag ledig i morgon, eller hur man kan kalla de.. Skippar dagen i morgon.
Men nu till dagen idag, Somnade 4 på natten segt som  fan, gick upp 08,00. Segt som fan gick upp till skolan, gick till foto där inte Åza var gick halva lektionen, sen gick jag till cafeterian, smsade Natalie och frågade om hon ville käka med mig, vi gick och käkade.
De roligaste var när jag stod och väntade på henne vid matsalen, så går två killar förbi och snackar, så säger den enna till mig :- ey, vill du hänga på och råna en bank.! Haha, vad säger man? fan känner inte grabbarna, men var lite kul ändå.
Från 11,00 ungefär till 13,30 så var jag med Natalie vid 13,30 kom Åza ner så vi gick och tränade på dans provet vi skulle ha, de gick väl bra. glömde en snurr på ena dansen, men de var bra ändå. knätt gjorde inte ont, men jag hade inte skyddet gick inte alls att dansa i de.  innan dansen som sagt så stod jag och Åza och prov dansade och hade skoj, hade min ipod inkopplad. fy fan vad vi röjde till Bob Marley - iron Lion Zion.. hoppade runt, låtsades som vi hade rökt på eller något. :D fan skoj var de. utan dig Åza skulle de inte vara någon skola för min del. =)
Efter dansen gick jag och träande i ungefär 40 minuter, tränade bara armar, inte lätt att träna ben, ska fixa en som kan fixa ett bra shema till mig.
Kom hem och har bara chillat somande till vid 17,30 till ungefär 18,30. så jäkla skönt asså.
Är sjukt sugen på något funderar på att gå och köpa något till mitt tv tittande från 20,00 till unge fär 00,30 i natt. så något ska jag nog ha en daim iaf. =)

Dagens :
 
   

Chill

Vad säger man, denna dag har varit chill. första lektionen var inställd och nästa började 14,20.
Men jag skippade den lektionen, gick och tränade vid halv 3 tiden, de var skönt att träna själv, har inte gjort det på ett bra tag, tränar alltid med Lotta eller Lin nelelr båda nu för tiden, de är kul de med =)
Kom hem vid 4 tiden då var min en bror här, och sedan kom min andra bror som skulle laga mat med mina fader.
Det var bacon pannkakor, de är så gott så =)
På kvällen blev det mera chill. Gick även och köpte en bok, mhh jag köpte en bok, :D
Nu har jag kollat på tv från 20,00 . komme sitta här och kolla på lost och fråga olle sen har jag inge planer. får väl se om det blir msn då.

Dagens:                       Dagensköp:                        Knäskyddet:
 
                         

Hemskt

Idag var jag så jävla trött jag skojar inte, min pappa väckte mig 15634 gånger, orkade verkligen inte gå upp.
Han väckte mig till som tätt, men sen kom han hem vid halv 2 tiden så gick upp vid 2. Min fader fixade frulle till mig och skjutasade upp mig till sjukhuse till ortopeden, och jag säger det är hemska grejer jag har fått för mina knän, fick bara ena idag för de hade bara en inne, jag skojar inte de är inte ett litet knä skydd det är fan för halva bennet, hur ska jag kuna dansa i skolan eller vara med på idrotten, ok  på gymet springer jag inte och så där så mycket, men de är verkligen hemska. Men men, bara mina knäna blir bra, jag vet att typ ingen har trott på mig att de har gjort så ont, men nu är de bevisat.
Efter Ortopeden tog jag bussen ner till stan för att möta Lotta och Linn ,Träffade Lotta men Linn kom inte, så jag ringde men hon sa att hon fortfarande var sjuk. Så jag och Lotta hård tränande idag igen, jag har träningsverk sen igår, i armar, bröst och skulderna. Men de är nice då vet man att de tar iaf. Körde lika hårt idag, och svettiga blir vi med, :D. De gick väl så där med knä stödet, som tur har jag stora brallor, så de syns inte, men jag som ville börja använda shorts på gymet, men de går inte nu. Men får se i morgon hur mycket träningsverk man har då.

Dagens:

 

Tattoo

Då är man nästan  100% säker, vill göra tre olika tattoos, men börjar med en.
Vill göra en med mitt namn på Grekiska, i nacken, en låt text, vet redan vilken låt text och den ska sitta där bak på skuldrar, om man har bråtta linne så ska de synas, och den jag vill göra snarast ett play, paus grejs, älskar verkligen musik, så vad skulle inte passa bättre. den  har jag tänkt göra på handleden, tror de skulle bli coolt. =)

image9

Trött

Måndag och ny vecka, vad säger man den började som vanligt, började 12. men käkade lunch med Michael 11,00.
Jag somnade vid 5 tiden så är lite halft trött just nu, men efter lucnhen hade jag dans och var med nu, men knätt gjorde något ont. Påväg till skolan ringde jag ortopeden om mina knäskydd som jag ska ha när jag tränar, fick en tid i morgon 15,00 så då blev jag glad.
På torsdag har jag även dans prov, är väl lite nervös för de..
Efter dansen hade jag NK, det var väl som vanligt, anteknade och kolladepå film, sedan hade jag MDK där gjorde jag och Åza inget, satt vid en varsin dator och kollade på kläder och bikinis. Skön dag.
Efter skolan halv 4 gick jag och köpte en macka och joggi så man skulle kuna orka med dagen, möte Lotta 16,00, vi stod och väntade på Linn men hon mådde inge bra så jag och Lotta tränade.
De vart en riktigt hård träning för armarna, fy fan säger ja bara. men de var riktig skönt efter,  vart även svettig i slutet på skidmaskinen och trappmaskinen i början. Aldrig hänt att  de bara är jag och Lotta som är med de var kul vi pratade på om en massa =) vi tränade till ungefär 18,15.
Efter gymet gick jag och möte Linn så gick vi och solade, och nu är jag hemma, en ritkigt skön dag. =)

Dagens:

Ensam

Happ, då sitter man här helt ensam. Inte som räknat, men de gör inget.
Natalie pratade om att vi skulle nu i kväll men så blev de inte, vi har inte pratat idag , vill inte bjuda över mig själv.
Men sitter här ska kolla på Singing bee och sen blir de väl någon film som går på tv som kan vara bra. Wallander eller Perfect man som jag har sätt ett antal gånger. Ha en bra kväll.

De som räddar min kväll.:

image7

Kläder

Yes, då har man som vanligt beställt mera kläder.
Ska även köpa ett par  höga vita converse, sen vet ja inte något mer jag vill ha på ett tag jo ett par nya jeans, men de blir i sissta hand

Beställt:
image5

Roligt

Det var grymt roligt igår, jag har då dansat framför puplik när jag var liten, men kommer inte ihåg när jag gjorde de sisst, inte alls samma sak som att spela basket framför en hel del folk. Men de var grymt kul. Blev lite stressigt efter föreställningen var då tvungen att skynda mig till jobbet, där var de bacardi kväll så det var en hel del med folk. Kom hem 03,00 på natten ungefär och var något trött, men de är kul att göra roliga saker.

Dagens:

   

God morgon

För mig är det morgon, men för de flesta är de nästan för/eftermiddag.
Gårdagen var lugn på jobbet, det var väldigt skönt. Men hoppas även på att de blir lite mera folk idag.

Min dags planering är då:
13,30-14,30   Börja packa väldigt snart.
14,30-15,00   Köper mat så jag står mig till 7 i kväll. Sedan ska jag möta Åza
15,00-19,00   Ungefär, ska jag vara i skolan/aulan, jag har då dans A som inriktning i skolan, så då ska vi dansa en framtidsdans. för de är frisörerna som gör något projekt, de ska göra olika frisyrer för olika år tal så ska vi vara de som är "framtiden!". hoppas verkligen de går brá, kommer vara sjukt nervös, Så tänker jag på mitt knä ifall de typ knasar till sig :/
19,00-03,00   Ja då ska man jobba, hoppas de går snabbt, och att jag hinner i tid, inte säkert att jag hinner. Hoppas de blir en lite mera livilig kväll på jobbet,
Kommer komma lite fina bilder från uppträdandet :D (hoppas jag)

Ha en bra dag/kväll . Nu ska man börja packa sedan gå och köpa mat..

En av alla andra.

Happ, då är man som alla andra då. Sitter ganska mycket vid datorn, då tänkte jag att då kan jag lika gärna fixa en blogg, har man tråkigt kan man skriva lite.
Vad ska jag ha med i min blogg; - Har tänk mig att skriva om hur jag är, hur jag mår och gör på dagarna, vad jag även har på mig, så det blir en blogg om MIG.
Kan även säga att jag kommer lägga upp bilder på hur jag ser ut, vad jag köpt och har på mig, kanske inte världens intressantaste, men då behöver du inte läsa ;)


Ikväll blir det att jobba, gillar att jobba pga. ma nfår pengar. Älskar pengar.

Dagens:

RSS 2.0