Red lobster!

Nu har vi vart dåliga på att uppdatera här. Vi lovar att skärpa oss.

Igår så var det jätte mulet och regnigt så det vart ett stenhårt pass på gymmet för att sysselsätta oss. Det är ju så förbannat skönt att köra slut på sig totalt, tror vi var i gymmet i ca två och en halv timme igår och mosade på.

Sen vart det hem och duscha och sen för att åka iväg med pappa till Best buy, en elektronik butik som har allt och som även ska vara billigare. Vi skulle kolla på en fördelsedagspresent till mig där, och vi tror att vi har hittat den men måste kolla upp en sak först bara.

Efter det så åkte vi till den kända restaurangen Reb lobster och åt. Det var ett häftigt ställe som måste besökas om man har möjlighet.
Vi började med att beställa in förrätter, jag och Sofia tog varsin lobster nacho och pappa en räkcocktail. När jag och Sofia fick våra tallrikar så var det som en stor huvudrätt, så mycket mat, men som bara skulle vara en förrätt. Så bara där hann vi äta oss lagom mätta fast vi lämnade halva portionen. Efter förrätten så fick vi varsin cesarsallad som slank ner den med. Efter dom två portionerna så var man mätt, redo att gå hem i stort sett. Men nej då, the main course väntade ju. Sofia hade tagit en pastarätt med räkor som såg orörd ut när hon var klar. Jag hade lyckats tagit den dyraste rätten på menyn, så går det när man inte tittar:P En stor köttbit med hummer och räkor, vitvinsås, färsk sparris och potatismos. Bara köttbiten var lika stor som en hel fläskfilé som man köper hemma i affären. Lite slank ner men fortfarande mycket kvar. Men vi fick med oss resterna hem i varsin kebab-låda:D så vi har lunch fixad för idag.

Vi har tyvärr inga bilder att bjuda på. Så det får bli en googlad bild på Reb lobster.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0