Fettvalkar, bort bort bort!

Godmorgon allihopa.

Här borta på andra sidan jordklotet har vi precis gått upp, medan det snart är dags att lägga sig och sova för er. Konstigt att det kan vara så egentligen.

Gårdagen var väldigt mulen och regnig så det vart en väldigt slapp och skön dag.
Dagen innan så hade vi pratat om att det skulle vara så fruktansvärt skönt att få röra på sig lite. Så vi pratade om att vi skulle ut och springa så vi gick och köpte Sofia ett par träningskor.
När vi kom tillbaka till hotellet så började man tänka lite. Vi började inse att man kanske ska vara en van löpare för att ge sig ut på en springtur bland allt folk i denna värme. Man vill ju inte visa att man har dålig kondis för andra. Så vi bestämmde att det fick bli gymmet som ligger runt hörnet på gatan.
10dollar kostade det för att få gå in där och det är dyrt men så himmla värt det.

Man gick ner en trappa för att komma till alla maskiner. När vi kom ner så bara stod vi och gapade. Jääävlar vad stort det var. Hur många maskiner som helst, det stod ca 20 löpband, 20 crosstrainer och 20 motionscyklar PÅ RAD!!

Så nu har vi bestämmt att vi ska köra stenhårt här nere. Vi ska köpa 1 veckaskort för 60dollar och då får man träna hur mycket man vill. Så vi tänkte att vi kör två gånger om dagen, mycket motion ska det bli. Och nyttig mat, mycket sallad från och med nu, men vi kommer självklart tänka på att vi är på semester och unna oss onyttigheter då och då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0