Whats up ladies?

Long time no see.

Nu är det alldels för länge sedan vi skrev. Inte för vi inte haft tid, men vi känner att vi inte har haft så mycket nytt att skriva om som ni inte har läst om tidigare. Att skriva att man legat vid poolen eller vid stranden varenda dag är väl kanske inte så skoj att läsa om eller vad säger ni?

Vi har haft underbara dagar sen vi sist skrev. Vi vaknar på morgonen och bestämmer då hur vi ska spendera dagen., vilket är otroligt skönt. Vi har inga måsten. Varenda dag är värdefull nu innan man snart ska tillbaka hem till kalla Sverige igen.

Häromdagen åkte vi uppåt på ön för att leta efter jätte sköldpaddor, efter mycket fram och tillbaka hittade vi fortfarande inga. Det blir ett nytt försök imorgon för nu vet vi exakt vart vi ska åka, så håll tummarna för oss att vi hittar några.

Annars dessa dagar har vi legat vid poolen, varit vid stranden och stekt oss så bruna som det bara går. Den bruna färgen blir bättre och bättre. Äntligen börjar den synas. Vi har badat i havet flera gånger, så nu kan man åka hem med gott samvete.
Det bästa med att ligga på stranden som vi har gjort två dagar i rad är alla jäkla snygga surfkillar, då snackar vi riktiga hunkar som man nästan vill gifta sig med.

När det har varit dåligt väder här på Hawaii så har det blivit mycket shopping, speciellt inne på Forever 21. Första gången vi var där så hittade vi inte mycket alls,men ju mera man går där inne ju mer hittar man. Varenda gång man går där ifrån så har man en påse i handen. LIVSFARLIGT.
Det värsta är att det är så jäkla billigt. Som Gina Tricot, men mycket billigare och snyggare saker. Som t.ex. ett par jeans som vi båda köpt, 14dollar, det är ca 100kr. Man blir sjuk när man går där inne.


Hard rock cafe har vi också hunnit besöka, vilket känns skoj. Hädan efter blir det att försöka besöka ett Hard rock cafe i varje land man kommer att besöka.
Vi shoppa lite i giftshoppen så nu har vi lite souvernier från stället.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sköna, härliga och roliga kort att se:) Ni ser verkligen ut att må toppen och jag hoppas denna resa varit en lisa för era små söta själar, det har ni bägge behövt. Men nu sjutton längtar jag efter er, ska bli såååååååååååå gott att få stå där på Aranda och ta emot er! Älskar er<3<3<3 kram kram

2011-01-22 @ 08:44:36
Postat av: Mia

åhhhh va mysigt men du har rätt vi vill verkligen inte läsa om hur bra det är fniiiiss jo såklart men förstår hur du menar, tradigt att skriva samma mys varje dag ju.



Ser übernajz ut, fortsätt så tycker jag :-D

2011-01-24 @ 14:03:13
URL: http://fredthevov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0