En av det få

Att "ta saker" från min bror känns så fel. Men jag känner det att visa saker kan man då "ta" utan att det blir för jobbigt. Ett minne som man kan ha. Har tagit ex. en fläkt man ställer underdatorn så den inte blir lika varm, en spegel och sen kanske en tee som han hade som jag gillade, var även med när han köpte den.
Men det största är väl hans kamera som han köpte  för typ 2 veckor sedan.
Den kommer jag verkligen vara rädd om.


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Känn inte att det är jobbigt, tänk på de som minnen som vilka minnen som helst. Foton, skratt, diskussioner. Saker är alltid saker, men de är även minnen.

Tänker på dig.

2010-02-01 @ 20:30:49
URL: http://exotiq.blogg.se/
Postat av: Rojin

Jag har en kamera som var brorsans men som jag alltid fick ha hos mig förutom när han behövde dne som jag behållt och nu värdesätter enormt eftersom jag fick den. Men sen hans dator också för jag minns att jag jämt fick sitta på den för han var så snäll, så jag tror han skulle varit glad över det. Och så några t-shirtar som han hade som jag köpt, eller vad med när han köpte, typ en som han hade när jag och han firade hans födelsedag i Sthlm. Det känns mycket bättre att ha dessa saker så tycker inte du ska känna någon skuld alls, jag tror dina bröder som min skulle känna glädje och stolta över att du nu har sakerna faktist. :) <3

2010-02-07 @ 00:50:36
URL: http://lmv.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0